Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Ξεκίνησαν οι πορείες, έτοιμη η αστυνομία, θα χουμε κάνα μπάχαλο άραγε;


Ξεκίνησαν σε όλη τη χώρα οι πορείες διαμαρτυρίας των απεργών.
Στην Αθηνά γύρο στις 11.30 ξεκίνησε η πορεία του ΠΑΜΕ (που πάμε βρε, που πάμε) καθοδηγουμένη από το στιβαρό χερι της Αλέκας Παπαρήγα.
Ενώ από τη πορεία της ΓΣΣΕ απών θα είναι...
πρόεδρος της Γ. Παναγόπουλος, διότι βρίσκετε στη Μαδρίτη σε πανευρωπαϊκή σύσκεψη συνδικαλιστών βρίσκεται ο και ως εκ τούτου δεν μπορεί να παραστεί στη σημερινή πορεία.

Στο Ηράκλειο ο όγκος της πορείας είναι τέτοιος, που γύρω στις 11.30, η «κεφαλή» της πορείας βρισκόταν στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου και η «ουρά» στη συμβολή της Λ. Δημοκρατίας με την οδό Χαρ. Τρικούπη. Αστυνομική δύναμη παρακολουθεί διακριτικά την εξέλιξη της κινητοποίησης, ενώ μία διμοιρία είναι παρατεταγμένη πίσω από τα Δικαστήρια.

Ενώ στη Πάτρα ξεκίνησαν οι συγκεντρώσεις εργαζομένων και όχι μόνο, στις πλατείες Γεωργίου και Εθνικής Αντίστασης (Όλγας) . 
Το ΠΑΜΕ έχει σημείο συνάντησης την πλατεία Γεωργίου, ενώ ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, το Εργατικό Κέντρο στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης. Σε λίγο αναμένεται να ξεκινήσουν και οι πορείες.

Κλειστά είναι τα καταστήματα και οι καφετέριες, ενώ στη γενική απεργία συμμετέχουν οι περισσότεροι κλάδοι του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στη Πελοποννησιακή πρωτεύουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: