Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Τι θα πει ο Αντώνης Σαμαράς στη έκθεση Θεσσαλονίκης


Σύμφωνα με αποκλειστικής πληροφορίες του blog μας ο πρωθυπουργός στην έκθεση της Θεσσαλονίκης θα αναφερθεί στους συνταξιούχος, εργαζόμενους και λοιπούς Έλληνες.
Αναλυτικότερα  



Πουλάω πουλάς πουλάμε περάστε κόσμε τ’ αφεντικό τρελάθηκε όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει, πάρτε τώρα που γυρίζει, όλα για πάρτη σας τράπεζες τραίνα λιμάνια σαμαράδες Βενιζέλους κουβέλιδες όλα μα όλα.
Τι να τα κάνουμε όλα αυτά κι αν δεν τα αγοράσετε εμείς θα σας τα χαρίσουμε όπως κάναμε με την αγροτική και τώρα με το ταχυδρομικό ταμιευτήριο όχι θα κάτσουμε να σκάσουμε.
Τώρα όλο ένα κόβουμε συντάξεις και μισθούς αυτές είναι οι πραγματικές παροχές προς το λαό γιατί αν δεν το καταλαβαίνετε εμείς σας νοιαζόμαστε και θέλουμε το κάλο σας και την υγεία σας, διότι άμα δεν έχετε λεφτά δεν έχετε και άγχος και άμα δεν έχετε λεφτά δεν τρώτε αρά καταπολεμούμε την παχυσαρκία και κατά συνέπεια της καρδιόπαθειες, αλλά και για τους συνταξιούχους παίρνουμε μέτρα ευνοϊκά για αυτούς, αφού κόβοντας τα φάρμακα και μειώνοντας της συντάξεις δεν θα δηλητηριάζουν τον εαυτό τους με κάθε λογής σκευάσματα.
Και σ΄όλα αυτά αν βάλετε την αύξηση των καυσίμων και του ηλεκτρικού ρεύματος προστατεύουμε το περιβάλλον, και βάζουμε τις βάσεις για μια κοινωνία σκληραγωγημένη που θα μπορεί να ανταπεξέλθει από τις κακουχίες που σαν τους αρχαίους σπαρτιάτες εμείς προσπαθούμε να δημιουργήσουμε για το κάλο σας.
Εγώ λοιπόν μαζί με τον αδελφό βαγγέλη και Φώτη δουλεύουμε νύχτα μέρα για το κάλο σας και όλα αυτά που σας λένε ότι μας τα επιβάλει η αφέντρα Αγγέλα είναι ασύστολα ψέματα.
Γι αυτό λοιπόν πάμε μπροστά πάμε στο μέλλον με δίαιτα και υγιεινή ζωή πάμε μαζί…. Τρόπος του λέγειν.
Ο δικός σας Αντωνάκης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: