Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Ποια αναδιαπραγμάτευση και πράσινα άλογα…


Ο Α. Σαμαράς, είδε  πρώτα με την Τρόικα, και μετά θα παρουσιάσει στο ελληνικό κοινοβούλιο τις προγραμματικές δηλώσεις, που κατά πως μας λένε, έχουν συμφωνηθεί από τα τρία κόμματα.


Ας τα αφήσουν αυτά οι γλυφες τις τρόικα, δεν μας...
πείθουν πλέον ποια αναδιαπραγμάτευση και πράσινα άλογα, όλα τους τα έχουν δώσει γραμμένα κι αυτός πρέπει να μάθει το ποίημα.

Άλλη μια κοροιδια πρόκειται να μας βρει από τους ανικάνους πολιτικούς ηγέτες που δυστυχώς ο λαός έδωσε σ’ αυτούς την πλειοψηφία.

Προχωρείτε κύριοι δυο μήνες μείνανε κι έρχεται ο Σεπτέμβρης κι εκεί θέλω να δω που θα σταθείτε.

Το οικονομικό πρόγραμμα είναι εκτός πορείας και δεν μπορούμε να ζητήσουμε τίποτα από τους πιστωτές μας, εάν δεν το επαναφέρουμε στη σωστή τροχιά, δηλώνει στην εφημερίδα Financial Times ο υπουργός Οικονομικών, Γιάν. Στουρνάρας. «Μας περιμένουν δύσκολα χρόνια», πρόσθεσε το μέλος του κλαμπ του Σημιτικού «εκσυγχρονισμού», που έπληξε τη χώρα από τα μέσα του '90, ενώ σχετικά με τον ρόλο της Τρόικας ο θιασώτης του «Μνημόνιο ή θάνατος ανέφερε, πως «δεν την βλέπουμε ως κατακτητές, την βλέπουμε ως συναδέλφους, εκπροσωπούν τους δανειστές, είμαστε υποχρεωμένοι να συμβιώσουμε».

Δηλαδή απολύσεις, το ξεπούλημα, τα πρόσθετα λουκέτα, οι νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων. Και όλα αυτά για την εξοδο από την κρίση θα μας πουν.

Ναι άλλα τώρα δεν μασάμε, δεν θα κάνει ο λαός πίσω, γιατί δεν ξέχνα τον τρόπο που πήρατε την εκλογή σπέρνοντας το φόβο, τις απειλές και τους εκβιασμούς δεν μπορεί να παράγει ως πολιτική πρόταση παρά την υποταγή και την πλήρη παράδοση.

Ο λαός θα σας τιμωρήσει! Μην το ξεχνάτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: