Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Ο Τσε Γκεβάρα, ο Τσίπρας και οι Πούστηδες


Επανάσταση ετοιμάζουν τα παιδιά… της λουκουμόσκονης διότι ο Τσε διακοσμεί το γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.Τους κακοφαίνεται λέει, διότι ο Τσε είχε φτιάξει στρατόπεδο συγκεντρώσεις για τους πούστηδες της κουβάς...


Σιγά ρε παιδιά το κακό που τους έκανε.
Φαντάζομαι τι αλλαξο@κ@λια  έπεσε εκεί μέσα.

Αλλά έχω μια απορία, έχει και ο Καρατζαφέρης το πορτραίτο του τσε στο γραφείο του θα του κάνετε ίδια ερώτηση;

Απολαύστε την ερώτηση από τον δημοσιογράφο του περιοδικού «Fagazine»,

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Συνηθίζετε να δίνετε συνεντεύξεις στο γραφείο σας, το οποίο κοσμεί πορτραίτο του Τσε Γκεβάρα. Γνωρίζετε ότι ο εν λόγω θρυλικός επαναστάτης είχε "συνεισφέρει" ως προς τη δημιουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης για τους ομοφυλόφιλους στην Κούβα, στις πύλες των οποίων υπήρχε η αναγραφή "Η δουλειά θα σας κάνει άνδρες";»!..

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: «Πολλά πορτραίτα κοσμούν το γραφείο μου. Ξέρω και κατανοώ τις ενστάσεις σας. Στη «ζυγαριά» της ιστορίας πιστεύω όμως πως πρέπει να λαμβάνουμε τα πάντα υπόψη μας. Έτσι δεν θα αδικήσουμε κανέναν και καμία. Και όσοι και όσες έχουν αδικηθεί, αυτοί έχουν τη γενναιότητα να μην αδικούν. Εκείνο που μου προκαλεί αγανάκτηση είναι αυτό που συμβαίνει στην εποχή μας και στα του οίκου μας. Στη χώρα μας, τόσο σε επίπεδο πολιτικής εξουσίας και ΜΜΕ όσο και στο σώμα της κοινωνίας, η κυρίαρχη και ατύπως επίσημη αντίληψη που αναπαράγεται με έντονο τρόπο και σε καθημερινή βάση είναι βαθύτατα σεξιστική»!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: