Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Ελλάς μια βαθύπλουτη χώρα


Η Ελλάδα είναι βαθύπλουτη, με ηλιθίους ηγέτες, και πληρωμένα τσιράκια.
Και αυτούς πληρώνουμε, διότι κανένας δεν έχει το πολιτικό ανάστημα να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και να επιβάλει αυτό που προτάσσει το εθνικό συμφέρον.


Από την άλλη τα πληρωμένα τσιράκια που...
οπού υπάρχει κάποια πλουτοπαραγωγική πηγή τρέχουν φωνάζοντας, στο όνομα δήθεν των λαϊκών και οικολογικών συμφερόντων, που διόλου τους ενδιαφέρουν. Τα αφεντικά τους εξυπηρετούν, και όχι τον λαό ή την φύση!!!

Ο πλούτος της Ελλάδος

Είναι αυτά που πολλοί εποφθαλμιούν, και λέγονται κοιτάσματα που επιβεβαιωμένα υπάρχουν με πρώτο αυτό νοτιάς της Κρήτης που υπολογίζεται ότι από την εκμετάλλευση του θα δώσει σε βάθος χρόνου κοντά στο 1,7 Τρις δολάρια, δεύτερο είναι αυτό των Ιωαννίνων που μπορεί να αποδώσει 700 – 800 Δις $, και τρίτο του Κατάκολου με από 300 – 400 Δις$

Μετά είναι κοινό μυστικό ότι στη Μακεδονία υπάρχει ένα πολύ μεγάλο κοίτασμα ουρανίου, ανυπολόγιστου αξίας, και αν σε αυτό βάλουμε τα κοιτάσματα χρυσού, που τα υπολογίζουν σε περίπου 80 Δις $ συν λευκόλιθο, υδρομαγνησίτη, περλίτη, μπετονίτη,  βωξίτη, χρωμίτη, ψευδάργυρο, και αλουμίνα, ξεπερνούν όλα μαζί το ένα τρις $ αντιλαμβάνεστε τον πλούτο που υπάρχει.

Αν σε αυτά βάλουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε και δεν τα κάνουμε σε υποδομές, τότε ο πλούτος είναι αμύθητος.

Δεν θα αναφερθώ στον τουρισμό, διότι κάνουμε μια ερευνά και θα σας την παρουσιάσουμε σύντομα, άλλα έχουμε μονό 16.000.000 τουρίστες, ενώ με τα αρχαία άλλα και φυσικά κάλλη, συν την ακτογραμμή θα έπρεπε να έχουμε 100.000.000 τουρίστες κάθε χρόνο!

Αυτή τη χώρα πάνε να ξεπουλήσουν για 340 ΔΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: