Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Βουλευτές ¨Βολευτές¨ των 20.000€ τον μηνα


Το είχαμε γράψει στο παρελθόν, και τώρα βγήκε στον αέρα ότι ο κάθε βουλευτής βολεύεται με 20.000€ τον μήνα.


Αυτό είναι σίγουρα το κατώτερο πόσο, διότι οι...
μελέτες έχουν δείξει ότι είναι πάρα πάνω, παρ’ όλα αυτά και έτσι να είναι το ετήσιο κόστος ανεβαίνει στα 72.000.000€ το χρόνο.

Ποσό σίγουρα υπερβολικό, για να βολεύονται οι βουλευτές, και οι ενστάσεις που υπάρχουν από διάφορες πλευρές ότι είναι για τηλεφωνά, ή αυτοκίνητα, ενοίκια και λοιπά, δεν μας λέει τίποτα διότι ο όποιος επαγγελματίας δεν έχει καμία παροχή παρά μόνο γραφειοκρατία, πολυνομία και ένα σωρό άλλες τρικλοποδιές να αντιμετώπιση, από ένα άθλιο και αυθαίρετο κράτος που μισή τον πολίτη και γενικότερα κάθε ελεύθερο επαγγελματία.

Το δε παραμύθι με τη φοροδιαφυγή που αναμασάμε σαν γίδες τα ΜΜΕ, και οι μεγαλοδημοσιογράφοι τουτέστιν τα τσιράκια των πολιτικών και του συστήματος, πρέπει κάποτε να κοπεί διότι αυτά που σου παίρνει το κράτος δεν τα παίρνεις με καμία φοροδιαφυγή ή άλλο τρόπο.

Τα χοντρά χρήματα έχουν φαγωθεί σε δημόσια έργα που όλοι ξέρουμε ποιοι τα καρπώνονται, και μίζες όλων των εμπλεκομένων σε όλες τις βαθμίδες της αιρετής διοίκησης και μεγαλοσχιμόνων δημοσίων υπαλλήλων.

Αν βάλουν το κράτος να δουλέψει για τον πολίτη και όχι για τα χαμόγια θα δούμε τότε ότι δεν θα υπάρχει κανένα οικονομικό πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: