Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Μια απ τα ίδια ξανά


Και ενώ η κοινωνία βρίσκετε σε αδιέξοδο τα δυο μεγάλα  κόμματα έχουν στήσει ένα σκυλοκαβγά με επίκεντρο τον Άκη Τσοχατζόπουλο, που παρεμπίπτοντος  θα οδηγηθεί σύμφωνα με πληροφορίες γύρο στις 12 στις φύλακες κορυδαλλού.
Δυστυχώς η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έχουν τεράστιες ευθύνες, που πολλοί από μας φανταζόμαστε, για να μη πω ότι έχουμε βάσιμες υποψίες ότι υπάρχουν κι άλλοι μέσα στους δυο αυτούς χώρους που για τους οποίους κανένας δεν λέει τίποτα.
Και ενώ ο καυγάς καλά κρατεί η ρεμούλα στο ΙΚΑ συνεχίζετε, μιας και τη χορήγηση συντάξεων σε ασφαλισμένους  «φαντάσματα» έχει εντοπίσει το ηλεκτρονικό «μάτι» του Ιδρύματος. Στο μικροσκόπιο εννέα υποκαταστήματα σε όλη τη χώρα. Δυστυχώς όλα αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν διότι τελευταία θυμήθηκε ο κ Βενιζέλος το ΕΣΠΑ και μάλιστα έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Κομισιόν Μανουέλ Μπαρόζο, ενόψει του πακέτου των αναπτυξιακών της πρωτοβουλιών, που πρόκειται να ανακοινώσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε.
Και εντός τη εβδομάδας θα γίνει η εκταμίευση των 25 δις €, τα χρήματα αυτά θα πάνε – άκουσον άκουσον – στις τράπεζες, ενώ η αγορά στενάζει και τα εμπορικά καταστήματα κλείνουν το ένα μετά το άλλο.
Δυστυχώς η χώρα μας κυβερνάτε από ανικάνους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: