Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Διψούν για αίμα οι τρόικανοί και οι κυβερνητικοί στην Ελλάδα

Οι γελοιότητες της κυβέρνησης δεν είναι γραφικές είναι δολοφονικές.
Κι αυτό διότι εξαθλιώνουν έναν ολόκληρο λαό για να του πετάξουν μετά λίγα ψίχουλα κι αυτός να τα δει σαν χρυσάφι.


Τσακίζουν όλα τα επαγγέλματα και στέλνουν στην ανεργία και την απόγνωση μια ολόκληρη γενιά, και το χειρότερο πολλούς στην αυτοκτονία, διότι σε αντίθεση με τους κυβερνώντες, πολλοί συνάνθρωποι μας έχουν αξιοπρέπεια, και εγωισμό, μη δεχόμενοι να κυκλοφορούν ρακένδυτοι και ανυπόληπτοι όπως οι της κυβερνήσεως θέλουν.

Την ώρα που πολλές επιχειρήσεις στη χώρα μας κλείνουν, τα προϊόντα που αυτές παρήγαγαν τα εισάγουμε, διότι το κόστος παραγωγής τους είναι υψηλότερο από το εάν τα εισαγάγαμε κι αυτό λόγο των φορολογικών μέτρων που έχουν επιβάλλει.

Το ίδιο συμβαίνει και στον τουριστικό τομέα, που ενώ έχουμε αύξηση του αριθμού των τουριστών, επιχειρήσεις εν μέσω της τουριστικής περιόδου κλείνουν, διότι τα έξοδα είναι δυσβάστακτα.
Αφήνοντας πίσω τους χιλιάδες νέους άνεργους εμπλεκομένους με το αντικείμενο έμεσα ή άμεσα.

Μη γελιέστε όλα αυτά τα κάνει η κυβέρνηση βάση σχεδίου που σαν τελικό στόχο έχει το γενικότερο ξεπούλημα των εγχώριων πλουτοπαραγωγικών πηγών.
Θέλει για να είμαστε σαφείς να ξεπουλήσει αντί πινακίου φακής όλον τον ορυκτό πλούτο της χώρας, έναν πλούτο που κάποιοι επιστήμονες λένε πως είναι ισάξιος ο ορυκτός μας πλούτος μ’ αυτόν της Λιβύης


Και όλα αυτά την ώρα που ο λαός δεν αντιδρά, ε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: