Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Ξύπνα Έλληνα σου πίνουν το αίμα κι εσύ κοιμάσαι υπνωτισμένος από τα σύστημικά ΜΜΕ

Μέχρι σήμερα εκατομμύρια Έλληνες έχουν πέσει στην ένδεια και την απελπισία, αλλά με έναν βλακώδη κι ακατανόητο τρόπο κάθονται στη γωνία αδιαμαρτύρητα, νωχελικά, υποταγμένοι στο κακό που τους βρήκε.
Κοιμούνται τον ύπνο του δίκαιου, σπαταλώντας τα τελευταία εναπομείναντα χρήματα τους.
Plus500
Εύχομαι λοιπόν καλά μυαλά σε όλους τους δοκιμαζόμενους Έλληνες πολίτες, συνταξιούχους, εργαζόμενους , άεργους και άνεργους.
Όλους αυτούς οι οποίοι πλήγωσαν από την διαρκή ενεργητικότητα των τελευταίων μηνών του υπουργού Γιάννη Στουρνάρα, ο όποιος ήταν εκ των συντελεστών της διαμόρφωσης των τραβεστί οικονομικών στοιχείων, κατά τον Σαμαρά και την Νέα Δημοκρατία, -σε αγαστή πάντα συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ - βάση των οποίων η χώρα μας και η οικονομία μας παραμένει στην ζώνη του ευρώ.

Πρέπει να αισθάνεται κατάκοπος ο υπουργός, έπειτα από την τόση μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε για να εξαθλιώσει τον λαό διότι είναι κόπος να πετσοκόβεις μισθούς και συντάξεις συγκεκριμένων ομάδων και να κατασκευάζεις ένα φορολογικό νομοσχέδιο που θα δώσει την χαριστική βολή στις ομάδες αυτές;

Θα καταλάβαινα να είναι πραγματικά κουρασμένος αν είχε βρει τον τρόπο να συλλάβει την φοροδιαφυγή – κι αναφέρομαι στους μεγαλοφοροφυγάδες των ΜΜΕ, εργολαβικών εταιριών, εφοπλιστών, κλπ εντίμων κυρίων - για την οποία δεν έχει κάνει απολύτως τίποτε, και αν απαιτηθούν νέα μέτρα πάλι μισθωτούς και συνταξιούχους θα περιλάβει.

Που πήγε το «success story»  του κ. Σαμαρά;
Που είναι το φως στο τούνελ του κ Βενιζέλου;
Ποιες και που είναι οι καλύτερες μέρες που έρχονται;

Κι εσύ Έλληνα κάθεσαι κακομοιριασμένα στο καναπέ σου και δε μιλάς, δεν αντιδράς, παρακολουθείς και δέχεσαι αδιαμαρτύρητα τα όσα για σένα ετοιμάζουν.
Σχολιάζεις στα καφενεία, και στις παρέες, τα κακώς κείμενα χωρίς να επαναστατείς.
Βλέπεις να δίνουν εκατομμύρια στους τραπεζίτες, αδειάζοντας το πορτοφόλι σου.
Αναντίρρητα δέχεσαι το πετσοκόψαμε στην υγεία σου.
Δεν σε ενδιαφέρει το κατάντημα της παιδείας.
Απαξιείς τα αξιακά ζητήματα της κοινωνίας σου, κι όλα αυτά μέσα από ένα λήθαργο πνευματικό.

Αρά είσαι άξιος της μοίρας σου, και επιτέλους παραδέξου το, δέχεσαι να είσαι ένας κρετίνος, ένας ηλίθιος, ένας βλάξ

Ξύπνα επιτέλους, για ποσό ακόμα θα ανέχεστε τη βία που προκαλούν οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις;
Ως πότε θα βλέπεις συνάνθρωπους μας να αυτοκτονούν;

Το μόνο που σου απομένει είναι ο ξεσηκωμός, να φύγεις μακριά από το σαλονάκι σου, και τη προπαγάνδα των στημένων καναλιών.
Να βγεις στο δρόμο, να αντιδράσεις, να πετάξεις τους βουλευτές στον «Καιάδα» και να ξανά κάνεις το «Κυνοβούλιο» κανονικό κοινοβούλιο των Ελλήνων.
Μην τους αφήνεις άλλο να σε υπνωτίζουν και να σε υποτιμούν.


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: