Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Ο Σαμαράς ήθελε εκλογές αλλά δεν τον άφησαν, είπε ο Φ. Κουβέλης στον ΑΝΤ1(Βιντεο)

Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, υποστήριξε ότι ο Α. Σαμαράς ήθελε εκλογές, ωστόσο δεν τον άφησαν να τις κάνει οι Ευρωπαίοι εταίροι μας.
Plus500
"Όταν κάποιος δεν θέλει εκλογές γιατί σπρώχνει τα πράγματα προωθώντας μια πράξη νομοθετικού περιεχομένου, χωρίς καν να στείλει το κείμενο στους υπουργούς που έχουν επιλέξει τα άλλα κόμματα. Αυτό αποτελεί επίδειξη πυγμής και στριμώγματος των άλλων δύο κομμάτων".

"Δεν ήταν το θέμα της ΕΡΤ ο λόγος. Υπάρχει μια απόφαση του ΣτΕ, η οποία δεν έχει εφαρμοστεί. Ποια χώρα είναι δυνατόν να βλέπει να υπάρχουν αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστηρίου και να μην εκτελούνται επί 15 μέρες" συνέχισε ο κ. Κουβέλης.
Ο Φώτης Κουβέλης υποστήριξε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, είχε συμφωνήσει για την παραμονή του στην κυβέρνηση πριν από τη βραδινή σύσκεψη, που οδήγησε στην έξοδο της ΔΗΜΑΡ και πως στόχος ήταν να σπρώξουν τη ΔΗΜΑΡ εκτός τρικομματικής.


Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ τόνισε, επίσης,  ότι πήγε στις συναντήσεις με συλλογικές αποφάσεις και ότι ακόμα και αν υπήρξαν διαφωνίες, όλες οι αποφάσεις πάρθηκαν με δημοκρατικό τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: