Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

«Ο ΓΑΠ είναι μια Πολιτική προσωπικότητα» που κατάστρεψε την Ελλάδα


Μία Ελληνική Πολιτική προσωπικότητα, βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο της Παγκόσμιας σκηνής και λαμβάνει μέρος σε ειδικές συζητήσεις επί θεμάτων Ελληνικού και ΔΙΕΘΝΟΥΣ ενδιαφέροντος.
Επί τέλους !


Η Ελλάδα απέκτησε ΟΜΟΤΙΜΗ και ΙΣΟΤΙΜΗ φωνή στα διεθνή φόρα και εκφράζει και εκφράζεται με σοβαρότητα, με κύρος και με εμπεριστατωμένες απόψεις και προτάσεις, ώστε η Ελληνική θέση να γίνεται γνωστή και κατανοητή δίνοντας έτσι την δυνατότητα συμμετοχής και επίλυσης των προβλημάτων που μας απασχολούν.

Και μέσα σ’ όλα αυτά γράφει η Le Monde : Θαρραλέος ηγέτης ο Παπανδρέου, ανεύθυνος ο Σαμαράς
«Εξάλλου, ακριβώς λόγω των αλληλοσυγκρουόμενων αποτελεσμάτων που επιφέρει η δημοσιονομική πειθαρχία, εκτιμάται ότι ολόκληρη η ευρωζώνη είναι καταδικασμένη για πολλά χρόνια σε μηδενική ανάπτυξη, δηλαδή σε μαζική ανεργία και σε πολιτική και κοινωνική αστάθεια.
Ο καθηγητής οικονομίας, κ. Γ. Παπανδρέου, θα έχει ελεύθερο χρόνο πλέον να τα εξηγήσει όλα αυτά σε κάποιο από τα μεγάλα πανεπιστήμια της Ευρώπης».

Έγινε πλέον συνήθεια των ευρωπαίων σε κάθε δύσκολο θέμα να έχουν την προσωπική γνώμη και άποψη, του καθηγητή, του ειρηνιστή, του Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Η πείρα, η γνώση αλλά και η σοφία του Γιώργου Παπανδρέου, τον καθιστούν ένα μοναδικό ομιλητή που μαζί με την ευγένεια και ήρεμο (κουλ ) προφίλ, αποτελεί σήμερα μία πιο σοβαρές παρουσίες στο παγκόσμιο χώρο.

Η Ελλάδα, η πατρίδα του πολιτισμού και του διαλόγου , βρήκε στο πρόσωπο του Γιώργου Α. Παπανδρέου ένα άξιο εκπρόσωπο και έναν ιδανικό συνομιλητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: