Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Χαράς ευαγγέλια για χιλιάδες άνεργες γυναίκες!


Όχι εδώ αλλά στην Ισπανία – αλλά που θα πάει θα ρθει κι εδώ -  μιας κι ανοίγει μια η πρωτότυπη σχολή που υπόσχεται σίγουρη επαγγελματική επιτυχία και αποκατάσταση στον τομέα της επαγγελματικής πορνείας. (Μπουρδέλα όλου του κόσμου ενωθείτε)


Με σύνθημα Trabaja Ya! (= δουλειά τώρα!) και απόλυτη εχεμύθεια, περιμένει της πρώτες μαθήτριες, για να της κάνει σεξπέρ του είδους.

Κατά την διάρκεια των «σεμιναρίων», οι «μαθήτριες» διδάσκονται τα βασικά του Kama Sutra καθώς και πως να χειρίζονται σεξουαλικά βοηθήματα, ενώ ενημερώνονται για τις καλύτερες στάσεις που θα ενθουσιάσουν τους πελάτες τους.

Και μη γελάτε καθόλου διότι 95 άτομα έχουν ήδη  εγγραφεί στα μαθήματα, ωστόσο η σχολή απειλείται με «λουκέτο» αφού στενόμυαλες ακτιβιστικές οργανώσεις εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους και αντιτίθενται στη λειτουργία της, υποστηρίζοντας ότι προάγει την πορνεία ως εύκολη λύση σε περίοδο οικονομικής κρίσης. Σταματήστε ρε παιδία αφήστε τα κορίτσια, να δουν χαρά στα σκέλια τους και λεφτά στο πορτοφόλι.

Ώμος οι αρμόδιες Αρχές και οι εισαγγελείς βράχοι ακλόνητοι, αφού  δηλώνουν ότι δεν έχουν λόγο να παρέμβουν, αφού από νομικής απόψεως η σχολή είναι σωστή, γιατί δεν προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ανήλικους, ούτε έχουν διαπιστωθεί περιπτώσεις μαστροπείας, αλλά όλοι οι μαθητές την παρακολουθούν οικειοθελώς.

Κορίτσια άμα είναι για πρακτική… εξάσκηση «θυσιάζομαι» για σας! Μη ντρέπεστε στείλτε μου μήνυμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: