Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Σέρρες: Σκότωσε την ερωμένη του για να μην αποκαλύψει τη σχέση τους - Την πέταξε σε χαράδρα και έφυγε!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, βρήκε φρικτό θάνατο από τα χέρια του εραστή της - Οι ισχυρισμοί του δράστη και η απόφαση του δικαστηρίου...Αυλαία στην ανατριχιαστική υπόθεση της δολοφονίας 53χρονης γυναίκας, μητέρας δύο παιδιών, με τον δράστη να καταδικάζεται σε ισόβια κάθειρξη από Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης.


Ο 63χρονος κρίθηκε ένοχος για την εν ψυχρώ δολοφονία 53χρονης συγχωριανής του, την οποία έριξε σε απόκρημνη χαράδρα του όρου Μπέλες και μήνες αργότερα βρέθηκαν τμήματα των οστών και των ρούχων της.

Τα ίχνη της 53χρονης μητέρας από το Νέο Πετρίτσι Σερρών είχαν χαθεί τον περυσινό Μάιο και οι η αστυνομία συνέλαβε τελικά τον περασμένο Νοέμβριο τον 63χρονο ιδιοκτήτη σούπερ μάρκετ, με τον οποίο το θύμα φέρεται ότι διατηρούσε ερωτική σχέση.

Προανακριτικά, ο κατηγορούμενος ομολόγησε το έγκλημα, ενώ υπέδειξε το σημείο που διεπράχθη, ισχυριζόμενος ότι το θύμα τον απειλούσε ότι θα αποκαλύψει στην οικογένειά του τον παράνομο δεσμό τους.

Πάντως, στην απολογία του ενώπιον του δικαστηρίου, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τη δολοφονία, κάνοντας λόγο για ατύχημα ύστερα από καβγά που είχε με την 53χρονη. Όπως είπε, έθιξε τον αντρικό του εγωισμό και πάνω στον καβγά την απώθησε, με συνέπεια αυτή να γλιστρήσει και να πέσει στον γκρεμό. Οι ισχυρισμοί του πάντως δεν έπεισαν και πλέον ο δράστης βρίσκεται στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή του.


Πηγή: e-saloniki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: