Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Ποια είναι η Trilateral Commission που ελέγχει το πολιτικό, νομισματικό, πνευματικό και εκκλησιαστικό...

 Αν θεωρείται τη λέσχη Μπίλντερμπεργκ ως έναν από τους βασικούς πυλώνες της παγκόσμιας συνωμοσιολογίας, που τόσα δεινά έχουν επιφέρει στις κοινωνίες και τους λαούς, δεν έχετε ακούσει για την  Τριμερής Επιτροπή

Η Trilateral Commission όπως είναι το επίσημο όνομα της Τριμερούς Επιτροπής και ιδρύθηκε το...
1973 από τον μεγαλοτραπεζίτη David Rockefeller  με στόχο την υιοθέτηση στενότερης συνεργασίας μεταξύ των δημοκρατικών και βιομηχανοποιημένων περιοχών του πλανήτη, που έχουν ηγετικό ρόλο και ευθύνες στο διεθνές σύστημα!

Η… ¨λέσχη¨ έχει μέλη σε όλον τον κόσμο – Αμερική, Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία, παντού – και οργανωτή τον σύμβουλο της οικογένειας Rockefeller, και εξέχουσα προσωπικότητα του αμερικανικού κατεστημένου καθηγητή  Ζμπίγκνιου Μπρζεζίνσκι.

Οι ¨προσωπικότητες¨ που ιδρύσαν την λέσχη είναι μεταξύ άλλων οι Χένρι Κίσινγκερ και  οι  οικονομολόγοι Άλαν Γκρίνσπαν και Πολ Βόλκερ, οι οποίοι έχουν διατελέσει πρόεδροι της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ

Τα μέλη της οργάνωσης προέρχονται από πολιτική, επιχειρηματική και ακαδημαϊκή κοινότητα και δεν πρέπει να κατέχουν δημόσιο αξίωμα.

Η ¨Λέσχη¨ έχει τρία τμήματα, το Αμερικανικό, με 120 μέλη Το Ευρωπαϊκό, με 170 μέλη και το Ασιατικό με 117 μέλη.

Στον ευρωπαϊκό τομέα πρόεδρος είναι ο οικονομολόγος Μάριο Μόντι, πρωθυπουργός της Ιταλίας μετά την παραίτηση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Και εδώ ερχόμαστε στο ωραίο: Ποιοι είναι μέλη από την Ελλάδα;

Διαβάστε τους:
-Λουκάς Παπαδήμος, τραπεζίτης, πανεπιστημιακός και πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας.
-Παναγή Βουρλούμη, στέλεχος επιχειρήσεων, τέως πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΤΕ.
-Οδυσσέα Κυριακόπουλο, επιχειρηματία, τέως πρόεδρο του ΣΕΒ.
-Αλέξη Παπαχελά, δημοσιογράφο, διευθυντή της εφημερίδας Καθημερινή.

Άρα μπορεί καθένας μας εύκολα να καταλάβει για το ποιοι πράγματι θέλουν το καλό μας, αν θέλετε να μάθετε περισσότερα μπείτε στο www.trilateral.org που είναι η επίσημη ιστοσελίδα της ¨λέσχες¨, και για την Κύπρο μέλος της είναι ο κατά πολλούς αποτυχημένος πρώην πρόεδρος του νησιού Γιώργος Βασιλείου.

Ο ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής και προεδρικός υποψήφιος στο βιβλίο του ¨Whith No Apologies¨ γραφεί μεταξύ άλλων για την ¨λεσχη¨ «...Είναι μία επιδέξια και καλά οργανωμένη προσπάθεια να αποκτηθεί και να παγιωθεί ο έλεγχος στα τέσσερα κέντρα εξουσίας: πολιτικό, νομισματικό, πνευματικό και εκκλησιαστικό... για τη δημιουργία μιας παγκόσμιας οικονομικής δύναμης ανώτερης από τις πολιτικές κυβερνήσεις των κρατών - εθνών».

Ενώ ο διανοητής Νόαμ Τσόμσκι λεει ότι «η Τριμερής υπερασπίζεται την ιδεολογία της φιλελεύθερης καπιταλιστικής ελίτ».

Το 2007 ο Λιουκ Ρουντκόφκσι προκάλεσε αίσθηση, όταν διέκοψε ομιλία του Ζμπίγκνιου Μπρζεζίνσκι και κατηγόρησε την Τριμερή ότι βρίσκεται πίσω από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: