Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Ο Αλαφούζος καρφώνει στην UEFA το θέμα με τη «νέα εγκληματική οργάνωση» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, και τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Η εφημερίδα GOAL NEWS σε δημοσίευμα της αποκαλύπτει την πρόθεση του Παναθηναϊκού να απευθυνθεί στην UEFA για τα νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν σε νέα "εγκληματική οργάνωση" στο ελληνικό ποδόσφαιρο ζητώντας να αποδοθούν ευθύνες με στόχο τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Βάλτε το Χρυσό Παπούτσι στον κ@λ@ σας, είπε ο Τόμας Μίλλερ ΒΙΝΤΕΟ

Ο γερμανός ποδοσφαιριστής Τόμας Μίλλερ, λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, επιτέθηκε σε δημοσιογράφο επειδή τον ρώτησε αν τον πείραξε που ήρθε δεύτερος στη μάχη των σκόρερ, πίσω από το «χρυσό παπούτσι» Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση με έξι γκολ.

12 χρόνια για τον κάθειρξης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο

Τα ισόβια έγιναν 12 χρόνια για τον Βασίλη ΠαπαγεωργόπουλοΣτη φυλακή επιστρέφουν ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος και ο Μιχάλης Λεμούσιας, μετά και την απόφαση του Εφετείου, αν και μέχρι την τελευταία στιγμή επέμεναν στην αθωότητά τους.

Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Κινδυνεύει η ζωή του Αλέξη Κούγια με βάση τα καταγγελλόμενα του

Με αίτησή του στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναχαϊκή Αλέξης Κούγιας ζητάει πρόσθετη προστασία γιατί, όπως εκτιμά ο ίδιος, κινδυνεύει η ζωή του...

Ο... τιμοκατάλογος για τα φακελάκια των γιατρών.

Λόγω της κρίσης κάποιοι προχωρούν και σε... διακανονισμούς για την... πληρωμή.
Δείτε τη λίστα βάσει των καταγγελιών που έχουν γίνει

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

ΟΓΑ Κοινωνικός Τουρισμός τρέξτε τώρα που γυρίζει

 Όλα τα ονόματα των 473.000 δικαιούχων
Τα ατομικά Δελτία των κληρωθέντων θα διανέμονται από 4-7-2014 από τα ΚΕΠ όλης της χώρας
Συνολικά 473.000 δικαιούχοι θα επωφεληθούν των προνομίων του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού του ΟΓΑ.

Γιατί οι όμορφες γυναίκες δεν αρρωσταίνουν

Όσο πιο όμορφοι είστε τόσο πιθανότερο είναι να αποφύγετε παθήσεις όπως το άσθμα, ο διαβήτης και η υπέρταση, σύμφωνα με μια νέα– και πολύ πολύ παράξενη – μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Σινσινάτι.