Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ποιοι ήταν τα συνεταιράκια της Χρυσής Αυγής που έβγαζαν τρελά λεφτά

Ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο είχε η Χρυσή Αυγή με βάση τα όσα ο «κοριός» της αντιτρομοκρατικής μας δείχνει, απ’ αυτό που ήθελε να μας παρουσιάσει η οργάνωση και τα μέλη του μορφώματος.

Ποια είναι η Χρυσαυγίτισα υπαστυνόμος χαφιές της οργάνωσης

Η 42χρονη ανθυπαστυνόμος Βενετία Πόπορη, που λειτουργούσε σαν χαφιές απλών πολιτών προς τη Χρυση Αυγη, που συνελήφθη το Σάββατο για συμμετοχή στις εγκληματικές ενέργειες της οργάνωσης, υπηρετούσε στη Διεύθυνση Ασφαλείας του Πειραιά και...

Ποια είναι η σύντροφος αλβανικής καταγωγής του Χρυσαυγίτη Γιάννη Λαγού

Είναι η Νικολέτα Μπενέκη αλβανικής καταγωγής, σύντροφος του Γιάννη Λαγού και επικεφαλής του Μετώπου Γυναικών στην Περιφέρεια Πειραιά της ΧΑ.

Στις τρεις θα γίνει η κηδεία της Πόλυς Πάνου

Άνθρωποι όλων των ηλικιών αλλά και καλλιτέχνες όπως η άλλη παλαί ποτέ  μεγάλη μας ερμηνεύτρια η Καίτη Γκρέυ, ο Στάθης Αγγελόπουλος η Αννούλα αλλά κι  άνθρωποι που μεγάλωσαν και συγκινήθηκαν με τα τραγούδια της Πόλυς Πάνου αφήνουν από το πρωί ένα λουλούδι στο φέρετρο της τραγουδίστριας Πόλυς Πάνου...

Φρικιαστικές συνομιλίες Χρυσαυγιτών κατέγραψε ο "κοριός" της Αντιτρομοκρατικής

ΣΟΚ από τις συνομιλίες στελεχών της Χρυσής Αυγής μετά την δολοφονία Φύσσα - Τι κατέγραψε ο "κοριός" της Αντιτρομοκρατικής- "Τώρα θα κάνει εκπομπή από τον παράδεισο..."

Νέα δυσβάστακτα μέτρα στα μουλωχτά φέρνει η κυβέρνηση

Νέα πρόσθετα μέτρα στον νέο προϋπολογισμό ενταχθηκαν μουλωχτά μέσα στην αναμπουμπούλα που δημιούργησε η σύλληψη της Χρυσής Αυγής, τα οποία θα τα βρούμε μπροστά μας κι θα καταστήσουν ακόμα πιο δύσκολη τη ζωή εκατομμυρίων Ελλήνων.

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Ποια είναι αυτά στα οποία συμπίπτουν οι μαρτυρίες πρώην μελών της Χρυσής Αυγής

Τα πρώην μέλη σε μαρτυρίες ενώπιων των διωκτικών αρχών συμφωνούν στις καταθέσεις τους σε πάμπολλα σημεία, παρ ότι οι μαρτυρίες έχουν παρθεί σε διαφορετικό χρονικό διάστημα και δεν γνωρίζει ο ένας τον άλλο.Πρέπει να σημειώσουμε πως οι μάρτυρες βρίσκονται υπό καθεστώς προστασίας, για ευνόητους λόγους,

Πάτρα: Κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις για την επανακομιδή της Κάρας του Αγίου Ανδρέα

Κορυφώνονται  οι θρησκευτικές εκδηλώσεις για την επέτειο της επανακομιδής της τίμιας Κάρας του Αποστόλου Ανδρέα, στις 7 το απόγευμα με την δοξολογία στην πλατεία Τριών Συμμάχων και την λιτάνευση αμέσως μετά της Κάρας και της ιερής εικόνας του, κατά μήκος της οδού Αγίου Ανδρέου μέχρι το ναό.

Ο Μιχαλολιάκος και οι τέσσερις απολογούνται τη Τρίτη – Άφαντος ο Παππάς

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος και οι τέσσερις βουλευτές του ζήτησαν και πήραν από τους δύο ειδικούς ανακριτές διαφθοράς, προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη, μαζί με άλλους τρεις από τους συνολικά 20 συλληφθέντες.

Ούτε η μάμα Ντάλτον να ήταν

Να κορίτσι να μάλαμα, δηλαδή με λίγα λόγια κοπέλα για σπίτι. Ούτε η μάμα Ντάλτον να ήταν αφού βρέθηκε ένα ολόκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι της ανθυπαστυνόμου η οποία υπηρετεί στην Ασφάλεια Πειραιά που συνελήφθη κατηγορούμενη για σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή.

Χιονοστιβάδα οι αποκαλύψεις για την Χ Α λένε κύκλοι της αντιτρομοκρατικής

Οι αποκαλύψεις θα έρθουν σα χιονοστιβάδα, διαβεβαιώνουν άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα για τη Χρυσή Αυγή, και που όπως λένε η βία την οποία χρησιμοποιούσε για να επιβληθεί ήταν εύκολα αντιληπτή όπως και η ανοχή της τουλάχιστον τους τελευταίους 12 μήνες. 

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Καρατζαφέρης: Κάποιος «τάιζε» τη Χρυσή Αυγή για να μην εκλεγεί το ΛΑΟΣ

Έτοιμος να διεκδικήσει και πάλι την είσοδό του στη Βουλή όποτε γίνουν εκλογές, δηλώνει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ

Σκάει η φούσκα της Χρυσής Αυγής έσπασε κι ΟΜΕΡΤΑ

Που πήγαν οι Χρυσαυγίτες; Με το που πιάστηκε ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης λουφάξανε, που είναι οι δεκάδες χιλιάδες που με παρρησία διακήρυτταν οι αρχηγοί τους;
Τώρα αποδεικνύεται ότι όλα είναι μια φούσκα κι όλοι αυτοί που τους ψήφιζαν ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ το πραγματικό τους πρόσωπο.

Κινήσεις πανικού τις τελευταίες μέρες από τον Μιχαλολιάκο

Τον ασφυκτικό κλοιό της δικαιοσύνης φαίνεται ότι είχε αισθανθεί ο κ. Νίκος Μιχαλολιάκος λίγα εικοσιτετράωρα πριν τη σύλληψή του γι' αυτό και επιχείρησε να ρυθμίσει τις βασικές οικονομικές εκκρεμότητες και να περισώσει ότι μπορούσε.

Παραλειπόμενα από τη σύλληψη των χρυσαυγιτών

Βουλευτής της Χ.Α. επιτίθεται σε τηλεοπτικό συνεργείο του ΑΠΕΤο τηλεοπτικό συνεργείο του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων βρισκόταν στην περιοχή μαζί με πολλά άλλα τηλεοπτικά συνεργεία, όταν δέχτηκε την απρόκλητη επίθεση από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ευστάθιο Μπούκουρα. ...

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών προσήχθησαν ο γραμματέας Νίκος Μιχαλολιάκος και οι τέσσερεις συλληφθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής,

Στο κτίριο της 16 της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, προσήχθησαν πριν λίγο ο γενικός γραμματέας Νίκος Μιχαλολιάκος και οι τέσσερεις συλληφθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής, συνοδευόμενοι από πάνοπλους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Πολύ πιθανή η προφυλάκιση των συλληφθέντων Χρυσαυγιτών

Πολύ πιθανή θεωρούν ανακριτικοί κύκλοι το ενδεχόμενο της προφυλάκισης των συλληφθέντων βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής που με βάση το κατηγορητήριο οι κατηγορίες που τους αποδίδονται είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

Κυκλοφορεί και προκαλεί ο χρυσαυγίτης Παππάς

Προκαλεί ο καταζητούμενος υπαρχηγός της ΧΑ Χ Παππάς χλευάζοντας τη κοινωνία και της αρχές.  "Εγώ κυκλοφορώ ελεύθερος. Δεν είδα κανένα" δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής...

300 άτομα διαδηλώνουν έξω από τη ΓΑΔΑ

Γύρο στου 300 υποστηρικτές και βουλευτές  της Χρυσής Αυγής έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται έξω από τη ΓΑΔΑ για να συμπαρατάσσουν στον αρχηγό τους Νίκο Μιχαλολιάκο και στους βουλευτές που έχουν συλληφθεί.

Έξω φρενών φέρεται να είναι ο κρατούμενος Ν Μιχαλολιάκος στη ΓΑΔΑ

Αυτή την ώρα στο 12ο όροφο της ΓΑΔΑ, στην αντιτρομοκρατική, κρατούνται σε διαφορετικούς χώρους οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με πληροφορίες οι συλληφθέντες είναι οργισμένοι, ενώ δεν έχουν πει το παραμικρό.

''ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ'' ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ...

Εννέα σελίδες είναι το πόρισμα που έχει συντάξει η Εισαγγελία Πρωτοδικών. Δεν αναφέρονται λεπτομέρειες σε αυτό και πρόκειται για το πρώτο ...κομμάτι της έρευνας.

Κουβέλης: Με τον νεοναζισμό δεν έρχεσαι στην όποια συνδιαλλαγή

«Με το νεοναζισμό δεν έρχεσαι στην όποια συνδιαλλαγή και διάλογο, ούτε καν τον ανέχεσαι» δήλωσε σε συνέντευξή του στην Ημερησία ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.

Οι Χρυσαυγίτες ετοιμάζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη ΓΑΔΑ

Μέσω SMS email, και τηλεφωνικών συνομιλιών, αλλά και μέσω της ιστοσελίδας τους διάφορα στελέχη της ΧΑ προσπαθούν να συγκεντρώσουν οπαδούς και μέλη του φασιστικού μορφώματος έξω από το κτίριο της ΓΑΔΑ για να διαμαρτυρηθούν για της συλλήψεις αλλά απ’ ότι φαίνετε δυσκολεύονται να βρουν αρκετούς ακολούθους μέχρι τώρα.

Συνελήφθη κι ο Παναγιώταρος

Στη ΓΑΔΑ παρουσιάστηκε ο Παναγιώταρος από μόνος του εκνευρισμένος για να διαμαρτυρηθεί για της συλλήψεις Μηχαλολιάκου, Κασιδιάρη, Πατέλη, και να παραδοθεί διότι όπως είπε στους αστυνομικούς τον αναζητούσαν σε λάθος διεύθυνση
Είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Το Βαθύ Κράτος της Χρυσής Αυγής

Του Κώστα ΠικραμένουΟι εξελίξεις – μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του Παύλου Φύσσα – είναι ραγδαίες και καταιγιστικές. Δεν πρόκειται για τις «αποκαλύψεις» της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ του Μπομπολα ο οποίος όψιμα ανακάλυψε το ναζιστικό και εγκληματικό προσωπείο των Χρυσαυγιτών. 

Συνελήφθη ο Ν.Μιχαλολιάκος – Κασιδιάρης. - Εξελίξεις στο μέτωπο της Χρυσής Αυγής

Απ’ ότι λένε οι πληροφορίες που έρχονται ραγδαίες έχει στηθεί μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ, και συνέλαβαν υψηλόβαθμα στελέχη της ΧΑ,Οι δικαστικές αρχές έχουν απ’ ότι φαίνετε στοιχειοθετήσει τα αδικήματα (εγκλήματα;) μελών του μορφώματος.

«Περίανδρος» Αντώνης Ανδρουτσόπουλος άλλος ένας πεταγμένος της Χρυσής Αυγής

 Πιο κάτω θα διαβάσετε τα εγκληματικά κατορθώματα του Αντώνη Ανδρουτσόπουλου, γνωστού ως «Περίανδρος» που κάλο είναι να σας υπενθυμίσουμε πως κατά την αρχαιότητα ο τύρρανος Περίανδρος ήταν κορίνθιος ηγεμών που έμεινε στην ιστορία για της ακραίες και αποτρόπαιες του ενέργειες του που τον κατέστησαν μισητό στο λαό του.

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Δημοσκόπηση Alco για τα «Παραπολιτικά». Ραγδαία πτώση της ΧΑ

Δραματική πτώση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου δείχνει δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία Alco, και η οποία θα δημοσιευτεί αύριο, Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Έφυγε η μεγάλη ΠΟΛΥ ΠΑΝΟΥ - Καλό ταξίδι καλή μου(Βίντεο)

Μια μεγάλη λαϊκή φωνή που πολλοί την είχαν αποκαλέσει θηλυκό Καζαντζίδη, κι άλλοι λαϊκή Σοφία Βέμπο, έφυγε στα 73 της χρόνια από κοντά μας μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Η πιο απίθανη κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ (Βίντεο)


Πάθανε τη πλακά τους οι παίχτες της αντιπάλου ομάδας με την απίθανη κομπίνα που έστησαν οι ποδοσφαιριστές της Ροτ Βάις Έσεν που αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία της Γερμανίας, ωστόσο την κομπίνα που έκαναν οι παίκτες της σε εκτέλεση φάουλ στον αγώνα με την Βάτευσαν, δεν την έχουμε δει ούτε στα… 

Με εγκεφαλικό ο Δημήτρης Οικονόμου

Ο Δημήτρης Οικονόμου, μετά την αδιαθεσία που ένιωσε στην εκπομπή της Τρίτης εισήχθη στο νοσοκομείο με ελαφρύ εγκεφαλικό. Το άκουσμα αυτής της είδησης ...

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Όλη η απολογία Ρουπακιά- Με πήρε τηλέφωνο στέλεχος της ΧΑ

Αναλυτικά απόσπασμα της απολογίας Ρουπακιά Έχω κλείσει δύο σπίτι και το δικό μου και του παιδιού.Μου άνοιξαν την πόρτα του αυτοκινήτου μου 5-6 άτομα, με γρονθοκόπησανστο κεφάλι ,πήρα ασυναίσθητα το μαχαίρι που είχα για αυτοπροστασία.

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

H Xρυσή Αυγή στοχοποιεί και απειλεί δημοσιογράφους μήνυσε τον Πάνο Τσακανίκα στο Αγρίνιο

Οι δημοσιογράφοι και το δικαίωμα στην ενημέρωση έχουν μπει στο στόχαστρο της Χρυσής Αυγής η οποία επιτίθεται και στην Δυτική Ελλάδα, με απειλές και με μηνύσεις εναντίον εκπροσώπων του Τύπου. Χαρακτηριστικό παρέδειγμα η περιπέτεια του δημοσιογράφου του agriniopress και πρώην ανταποκριτή του Mega Πάνου Τσακανίκα.

Απειλούν με παραίτηση οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής… Μακάρι για να δούμε ποσά απίδια χωράει ο σάκος

Λένε ότι σκέφτονται τη μαζική παραίτηση οι βουλευτές της ΧΑ για να προκληθούν τοπικές εκλογές σε 15 εκλογικές περιφέρειες μεταξύ των οποίων η Αʼ και η Βʼ Αθήνας, η Περιφέρεια Αττικής, η Α' και Β' Θεσσαλονίκης, οι Σέρρες η Αιτωλοακαρνανία, η Ηλεία, η Εύβοια, Λάρισα, Μαγνησία, Μεσσηνία, Κορινθία, Α και Β Πειραιώς, Αττικής, Σερρών, και επικρατείας.   

Τα 10 κορυφαία ελαφρά όπλα του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου

Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος ένας τρελός πόλεμος, που ξεκίνησε ένα άρρωστο πολιτικό σύστημα, που ήθελε να εξοντώσει και να εξαθλιώσει έναν ολόκληρο λαό, που με τη σειρά του αντέδρασε και ετάχθη υπό την ηγεσία του του πιο παρανοϊκού δολοφόνου της ανθρώπινης ιστορίας επ ονόματι Αδόλφος Χίτλερ, που προέβαλε τη πιο βάρβαρη ιδεολογία που έζησε πότε ο κόσμος, τον Ναζισμό.

Αντιφασιστικά συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα

Σε όλη τη χώρα συνεχίζονται τα αντιφασιστικά συλλαλητήρια με συμμετοχή φορέων, σωματείων εργαζομένων και κατοίκων που αντιδρούν στην παρουσία της Χρυσής Αυγής στις γειτονιές τους...

Στις φυλακές Μαλανδρίνου θα οδηγηθεί ο φονιάς του Π Φύσσα Γ Ρουπακιάς

Τελικά στις φυλακές Μαλανδρίνου πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα το πρωί ο Γιώργος Ρουπακιάς, που κρατείτε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής όπου βρίσκεται από το Σάββατο, μετά την απολογία του στην 6η ανακρίτρια Πειραιά, ο Γιώργος Ρουπακιάς, που παραμένει αμετανόητος ισχυριζόμενος ότι ήταν τάχα σε αυτοάμυνα.

Ξεσηκώνεται ο κόσμος κατά της Χρυσής Αυγής

Οι αποκαλύψεις μετά τον φόνο του Παύλου Φύσσα, μετά από οργανωμένο σχέδιο της χρυσής αυγής, εχει ανοίξει τον ασκό του Αιόλου εναντίον του ναζιστικού αυτού μορφώματος από πλειάδα οπλιτών, αλλά το σημαντικό είναι πως αφυπνίζετε και η πολιτεία που μέχρι τώρα σφύριζε αδιάφορα στη εγκληματική δραστηριότητα μελών της ΧΑ

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Το υβρεολόγιο της Χρυσής Αυγής προσβάλλουν και δείχνουν το ύφος και ήθος των Νεοναζί (Βίντεο)

Χυδαίες εκφράσεις και ύβρεις έχουν εκτοξευθεί στη Βουλή από βουλευτές της Χρυσής Αυγής προς τους βουλευτές των άλλων κομμάτων. Η Φωτεινή Πιπιλή μάλιστα καταγγέλλει ότι έχει δεχτεί και προσωπικές απειλές. Δείτε το βίντεο από το Star

Κατάφεραν και έκλεισαν το Πανεπιστήμιο Αθηνών οι τρόικανοί

Τελικά τα κατάφεραν οι κυβερνώντες μαζί με τους ευρωπαίους πάτρωνες τους να κλείσουν το πανεπιστήμιο Αθηνών, ρίχνοντας άλλη μια μαχαιριά στη καρδιά της ήδη παραπαίουσας παιδείας της χωράς μας, χωρίς να ενδιαφέρονται για το πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο που έχει κάθε λαός που είναι η εκπαίδευση.

Αρχίζει να συνέρχεται η 17χρονη που πυροβολήθηκε από τον πάτερα της στο Άργος

Ράγισαν καρδιές στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται η 17χρονη Ασπασία που πυροβολήθηκε από τον πατέρα της, όταν ξαφνικά άνοιξε τα μάτια της.Η μητέρα της ξέσπασε σε λυγμούς...

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Κόβονται κι άλλες συντάξεις με νέα τροπολογία

Νέες περικοπές σε συντάξεις και μάλιστα αναδρομικά θα εφαρμόσει η κυβέρνηση από τη 1ης Ιανουαρίου με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή.

Νέα δημοσκόπηση από τη RASS πέφτει η Χ.Α.

 Μετά τα τελευταία γεγονότα αρχίζει να αφυπνίζετε ο Ελληνικός λαός και να αντιλαμβάνεται το πραγματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής με αποτέλεσμα τα παρατηρείται υποχώρηση των ποσοστών της κατά 2,5 ποσοστιαίες μονάδες, σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση, καταγράφει η δημοσκόπηση της RASS που δημοσιεύεται σήμερα στον Ελεύθερο Τύπο.

Ποιος θέλει 18.000$ ξαπλωμένος στο κρεβάτι; Θα τα βρείτε εδώ

Η NASA δίνει 18.000 δολάρια για να… μη σηκωθείς από το κρεβάτι!  Υπάρχει μία δουλειά που να σε καλοπληρώνει για να κάθεσαι; Κι όμως υπάρχει και μάλιστα την προσφέρει η NASA… 

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Οι ύμνοι Η Κασιδιάρη στον Χίτλερ και η αλήθεια που δε πρέπει να ξεχνάμε (Βίντεο)

Σε άρθρο του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στις 20 Απριλίου 2011 υμνεί τον Αδόλφο Χίτλερ και αναπολεί την «αναγεννητική πορεία του Εθνικοσοσιαλισμού.»Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Χρυσής Αυγής και σε αυτό ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος εξαίρει τη «στρατηγική ιδιοφυΐα» του Χίτλερ που χαρακτηρίζει «κοινωνικό αναμορφωτή».

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Κώστας Καραμανλής: Δεν θα βάλω υποψηφιότητα στια επόμενες εκλογές όποτε και γίνουν

Τι πρόθεση του εξέφρασε ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής να μην θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει λένε άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τις προθέσεις του να αποστασιοποιηθεί από τη ΝΔ

Αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής σε όλα τα επίπεδα

Συγκλονιστικά στοιχεία που αποκαλύπτει η εφημερίδα «Εθνος» για την εγκληματική δράση που αναπτύσσουν οι συμμορίες της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτει πρώην στέλεχος της οργάνωσης.

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕΣΩ “ΑΓΟΡΑΣ” ΜΕΤΟΧΩΝ ΑΠΟ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ!

ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ, ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ!

Ξεπλένεται μαύρο χρήμα, χρήμα που πιθανά να προέρχεται από μίζες, λαθρεμπόριο και άλλες εγκληματικές δραστηριότητες, απλώς και μόνο αγοράζοντας μετοχές από εφοπλιστές!

Αυτά θα γίνουν μετά τις γερμανικές εκλογές στην Ελλάδα!

Έρχεται η πιο δύσκολη διαπραγμάτευση Αθήνας - πιστωτών αμέσως μετά τις γερμανικές εκλογές Δείτε Βήμα - βήμα τον σχεδιασμό για το νέο τρίτο δάνειο προς την Ελλάδα.

Ο γραμματέας της χρυσής αυγής Ν. Μιχαλολιάκος απειλεί ευθέως- δείτε το βίντεο

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Κontra channel ο Νίκος Μιχαλολιάκος ΓΓ της χρυσής αυγής αρνείται τις κατηγορίες που προσάπτουν στην οργάνωση του προσπαθώντας να κάνει το άσπρο μαύρο.

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Στη φυλακή ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου Ντίνος Μιχαηλίδης

Δεν έπεισε ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών Ντίνος Μιχαηλίδης τον ανακριτή της υπόθεσης για τα αντιπυραυλικά συστήματα TOR Μ1, Γαβριήλ Μάλλη, κατά τη χθεσινή πολύωρη κατάθεσή του. Έτσι, ο κ. Μιχαηλίδης κρίθηκε προφυλακιστέος και σύμφωνα με την ελληνική δικαιοσύνη αυτό μπορεί να κρατήσει έως και 18 μήνες. 

Ακουστέ το προφητικό τραγούδι του Παύλου Φύσσα (Βίντεο)

Το τελευταίο αντίο θα πουν στις 11 το πρωί, στο νεκροταφείο Σχιστού, συγγενείς και φίλοι του 34χρονου Παύλου Φύσσα, μ ’ένα από τα τραγούδια του ο δολοφονημένου ράπερ. Ακούστε το βίντεο από το τραγούδι που, περιγράφει σχεδόν προφητικά, την σκηνή της δολοφονίας του:

Αυτός είναι ο χρυσαυγίτης δολοφόνος του Παύλου Φύσσα

Με θρασύδειλο και ύπουλο τρόπο ένας 45χρονος δολοφόνησε καρφώνοντας δύο φορές ένα στιλέτο στην καρδιά του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι δείχνοντας το πραγματικό πρόσωπο του φασισμού και ναζισμού, που μόνο μίσος και πόνο έχει να προσφέρει. Άνθρωποι που το πρωί φορούν τη μάσκα του προσκόπου το βράδυ τη βγάζουν δείχνοντας τα δολοφονικά τους ένστικτα.