Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!!

Πάνω από 3500 αυτοκτονίες.ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ-ΑΝΕΡΓΙΑ 27% Επισημη - 33% Ανεπίσημη.Οι μισθοί των «τυχερών» που πιάνουν δουλεία 300-400 ευρώ...Δημόσιος-Ιδιωτικός τομέας σε ΔΙΑΛΥΣΗ. Πετρέλαιο, φάρμακα, παροχές === ΜΗΔΕΝ Φόροι, χαράτσια - ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ - χωρίς όμως τελειωμό από κράτος, τραπεζίτες και μεγαλοκαρχαρίες. Καταστολή-ξύλο αλύπητο από σύγχρονους ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ (ΜΑΤ), εκπαιδευμένους άριστα να χτυπούν «αδέλφια τους».

Ρε τι έπαθε ο αναγνώστης

Αγαπητοί Φίλοι για εσας που πιστεύετε ότι έχετε δει τα πάντα στην Ελληνική χώρα των θαυμάτων απολαύστε την ιστορία μου ....η οποία διαδραματίστηκε εχθές (Τα στοιχεία όλων μας είναι στη διάθεσή σας). Πιστεύω ότι θα έπρεπε να το διαβάσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός για να καταλάβει τους λόγους που είμαστε ήδη χρεωκοπημένοι πνευματικά και οικονομικά:

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον καθηγητή και δημοσιογράφο Νίκο Μάργαρη

Το αίσθημα ευθύνης και το αγωνιστικό του πνεύμα ήταν παρόντα έως το τέλος. Λίγες ώρες πριν το μοιραίο έστειλε στο περιοδικό National Geographic τα τελευταία του κείμενα

Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Απατεωνιές που άφησαν εποχή

 Άλλοι το έκαναν για τα χρήματα, άλλοι για τη δόξα κι άλλοι απλώς για να ικανοποιήσουν το καπρίτσιο τους
Σας παρουσιάζουμε τους μεγαλύτερους απατεώνες που κατάφεραν να περάσουν στην ιστορία με τις κομπίνες και τα ψέματά τους…

Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Ο Βενιζέλος στη Θεσσαλονίκη θα επιμείνει στα μέτρα που κατέστρεψαν την Ελλάδα

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου θα επισκεφθεί τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, επικεφαλής κλιμακίου στελεχών του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βενιζέλος, θα αναφερθεί στους βασικούς άξονες του Εθνικού Σχεδίου για την Ανάπτυξη και την Ανασυγκρότηση της χώρας οι οποίοι, όπως επισημαίνεται, αποτελούν και τη βάση της Επικαιροποιημένης Προγραμματικής Συμφωνίας, με την οποία θα πορευθεί η κυβέρνηση για το επόμενο διάστημα.

Της πέρασε χειροπέδες για να της σώσει τη ζωή!

Είναι η δραματική στιγμή που ένας αστυνομικός σώζει τη ζωή μιας νεαρής γυναίκας. Εκείνη ήθελε να αυτοκτονήσει αλλά εκείνος δεν είχε καμία διάθεση να της το επιτρέψει: της πέρασε χειροπέδες και πέταξε και το κλειδί!

Καταστροφική η λιτότητα για την Ευρώπη

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Αλέξης Μητρόπουλος λέει ότι η τρόικα πρέπει να πληρώσει αποζημίωση για την καταστροφή που προξένησε στην Ελλάδα, σε συνέντευξή του στη «Real News» επαναδιατυπώνοντας μια άποψη ευρέως διαδεδομένη, ως προς το σκέλος των ευθυνών της τρόικας για την επιδείνωση της κατάστασης της ελληνικής οικονομίας από το 2010 μέχρι και σήμερα.

ΗΠΑ: Παραδέχτηκαν την ύπαρξη της «Περιοχής 51» στη Νεβάδα

Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών παραδέχτηκε την ύπαρξη της «Περιοχής 51» στη περιοχή της Νεβάδα, όπου για χρόνια υπήρχαν μαρτυρίες για ιπτάμενους δίσκους που πηγαινοέρχονταν, στην πραγματικότητα δεν ήταν παρά τα κατασκοπευτικά σκάφη U-2 που δοκιμάζονταν σε αυτήν την απόρρητη βάση, όπως αποκαλύπτεται σε έκθεση της CIA που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Πανεπιστήμιο Τζορτζ Ουάσινγκτον.

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Ήρθε η ώρα να ξεσηκωθούμε

Το ένα γ@μημεν@  ευρώ που στοίχισε τη ζωή σ’ ένα 18χρονο παλικάρι είναι ένα μόνο δραματικό ενσταντέ ενός ανάλγητου και φασιστικού κράτους, με ανίκανους και φιλόδουλους πολιτικούς όπως ο Σαμαράς , ο Βενιζέλος, και οι συν αυτούς θρασύδειλοι βουλευτές, που δεν έχουν το ανάστημα το πολιτικό να αντιδράσουν και άπλα ψελλίζουν άναρθρες δικαιολογίες για να στηρίξουν την άθλια πολιτική του ξεπουλήματος της Ελλάδας που επιβάλλουν οι εν Βρυξέλλες πάτρωνες των ως άνω.

«Να δούμε πως θα κοιμάστε τα βράδια» φώναζαν οι επιβάτες σε οδηγό και ελεγκτή μετά το μοιραίο ατύχημα!

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες και μαρτυρίες ανθρώπων που ισχυρίζονται ότι ήταν επιβάτες του μοιραίου τρόλεϊ όπου επέβαινε και ο άτυχος 18χρονος.

Η κυβέρνηση της καταστροφής της Ελλάδας κάνει κακό και στην υγεία

Κι αυτό διότι ο Α. Γεωργιάδης αυξάνει από 5 στα 25 ευρώ το εισιτήριο εισόδου στα νοσοκομεία.Αυτό βέβαια για να είμαστε ειλικρινείς το θεωρεί ενδεχόμενο ο υπουργός υγείας να πάρει την απόφαση για την αύξηση του εισιτηρίου από πέντε στα 25 Ευρώ από την νέα χρονιά στα Δημόσια νοσοκομεία εάν δεν επιτευχθούν οι οικονομικοί στόχοι.

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Φυτό που σκοτώνει τον καρκίνο σε 40 μέρες

Ένα ελάχιστα γνωστό φυτό με ένα πραγματικά περίεργο όνομα κάνει τώρα πρωτοσέλιδα ως... δολοφόνος του καρκίνου, με την ένωση του φυτού εξαφανίστηκαν οι όγκοι σε ποντίκια με καρκίνο του παγκρέατος...

Αποφυλακίστηκε η Κ Γιαννακοπούλου που είχε σκοτώσει τον αρχιμανδρίτη Άνθιμο Ελευθεριάδη

Η γυναίκα που δολοφόνησε εν ψυχρώ με οκτώ σφαίρες τον αρχιμανδρίτη Άνθιμο Ελευθεριάδη τον Ιούλιο του 1997, επέστρεψε στο σπίτι της μετά από 16 χρόνια εγκλεισμού 

Ραγδαία μείωση της εισόδου παράνομων μεταναστών

Ο περιορισμός κατά 56,6% των συλλήψεων αλλοδαπών για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα το α΄ εξάμηνο του 2013 σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2012 φανερώνει μεγάλη μείωση της εισόδου παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα...

Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

15.000 σπίτια στο σφυρί από 1-1-2014

Σχέδιο-καρότο που περιλαμβάνει μείωση των κοινωνικών κραδασμών που θα προκύψουν από την αποφασισμένη άρση απαγόρευσης των πλειστηριασμών της πρώτης  κατοικίας από 1-1-2014 με περίοδο χάριτος σε όσους χρωστούν δάνεια τα τρία τελευταία χρόνια, αλλά και μαστίγιο για όσους σε μια λογική...

Η γεύση του φαγητού αλλάζει όταν αποσπάται η προσοχή μας

Μπορεί να είναι το καλύτερο φαγητό που φάγατε ποτέ, αλλά αν το καταναλώσετε βλέποντας τηλεόραση ή στο αυτοκίνητο πιθανώς δεν θα το αντιληφθείτε.

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Σέξι γυναικάρες άνοιξαν πλυντήριο αυτοκινήτων

Όλα τα γυαλίζουν τα πλένουν τα κάνουν αστραφτερά,

Με τα μαγικά τους χέρια, φεύγει κάθε ίχνος βρομιάς και σκόνης όλα στην εντέλεια  

Άκου λοιπόν, Χρυσαυγίτη, άκου, αμόρφωτε άνθρωπε... !!!

O Στάθης τα χώνει - και κάνει μάθημα - σε αναγνώστη του Μπας και τον Μένανδρο τον λέγαν΄ Μαίανδρο;

13χρονος: Έπνιξα τα παιδιά στο κανάλι από ζήλια(Βίντεο)

Σε συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Αστυνομικός Διευθυντής ταξίαρχος  Αριστείδης Ανδρικόπουλος απεκάλυψε όλο το παρασκήνιο γύρο απ’ το πνιγμό των δυο ανήλικων παιδιών στο αρδευτικό κανάλι στο Στρέφι, της Ηλίας.

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Τελικά τι είναι αυτός ο Σαμαράς;

"Καταφέραμε να περάσουμε πολλές δοκιμασίες, χωρίς απώλειες". Αυτό είπε ο Σαμαράς κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ.
Δεν βλέπει να έχουν υπάρξει απώλειες ο ακροδεξιός Σαμαράς.

Σαμαράς σε υπουργούς: Δεν θα χαλαρώσετε ούτε τον Δεκαπενταύγουστο

Συστάσεις και συνεχή παρουσία και δράση ακόμη και τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου έδωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στους υπουργούς, κατά την σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Είμαστε όλοι Έλληνες και η μοίρα μας είναι συνυφασμένη με αυτή της Ελλάδας

Δεξιοί και αριστεροί, κυβερνητικοί και αντικυβερνητικοί, δημόσιοι υπάλληλοι ή ιδιωτικοί, άνεργοι ή επιχειρηματίες, μνημονιακοί ή αντιμνημονιακοί, στα χωριά ή στις πόλεις, έχουμε κοινή μοίρα:
Τη μοίρα της Ελλάδας.
Είναι η μοίρα όλων μας.

Η Σολομώντειος απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου δεν αγγίζει τον Μπερλουσκόνι

Παρά τη καταδίκη του ο Μπερλουσκόνι δεν θα πάει φυλακή, και ούτε τα πολίτικα του δικαιώματα θα χάσει, κι αυτό διότι είναι 76 ετών και σύμφωνα με την ιταλική νομοθεσία, άνθρωποι άνω των 70 ετών δεν οδηγούνται στη φυλακή εκτός αν κρίνονται άκρως επικίνδυνοι για την ασφάλεια και την ακεραιότητα των άλλων.