Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Φωτογραφίες της Ελλάδας στις αρχές του περασμένου αιώνα από τον Fred Boissonnas

Ανδρίτσαινα, αγορά, 1903
Στις αρχές του περασμένου αιώνα ο πρωτοπόρος για την εποχή του Ελβετός Fred Boissonnas, περιηγήθηκε δίφορα μέρη της Ελλάδας αποθανατίζοντας ανθρώπους και τόπια, αφήνοντας ένα ανεκτίμητο έργο για την εποχή του.

Σήμερα μέσα από αυτές τις απεικονίσεις μπορούμε να δούμε και να βγάλουμε πολλαπλά συμπεράσματα για τη λαογραφία και τη κοινωνική δομή τις εποχής εκείνης.
Μεσογέφυρα Κόνιτσας, χωρικοί 1913

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Γιατί βλέπω εκλογές στις 27 Οκτωβρίου

Σπύρος Ριζόπουλος
Ούτε προφήτης δηλώνω, ούτε όνειρο είδα. Κάθε προσεκτικός παρατηρητής της εξέλιξης των πραγμάτων μπορεί εύκολα να διαπιστώσει πως πολλές και διαφορετικές μεταξύ τους παράμετροι συγκλίνουν στο σενάριο των πρόωρων εκλογών το φθινόπωρο.

Θέλουν να βάλουν φυλακή τη μισή Ελλάδα

Ξέρουν ότι οι φυλακές της χώρας δεν έχουν χώρο για άλλους κρατούμενους , γι’ αυτό πήραν την απόφαση να αναβαθμίσουν τα «σωφρονιστικά» καταστήματα – που ο θεός να τα κάνει – γιατί έχουν σκοπό να βάλουν φυλακή τη μισή Ελλάδα.Μήπως ήρθε η ώρα να βάλουμε μέσα εμείς αυτούς;

Συνελήφθη κατάδικος στη Ζάκυνθο

Συνελήφθη τη νύχτα, στην περιοχή Μακρύς Γιαλός Βολιμών, στη Ζάκυνθο, ντόπιος, κατάδικος για διάφορες εγκληματικές πράξεις, μεταξύ αυτών και ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας.

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Θα προσλαμβάνατε στην επιχείρηση σας τον Αντώνη Σαμαρά ως διευθυντή(Βίντεο)

Με βάση το βιογραφικό που έχει και με τα όσα λέει πρέπει να κρίνετε  για το εάν θα του αναθέτατε τη διοίκηση της εταιρίας σας την ώρα που κυβερνά τη χώρα.

Δείτε το βίντεο

Μας κυβερνά μια ισχνή μειοψηφία

Πρώτο κόμμα ήταν η αποχή με 35,57% επί του συνόλου των εγγεγραμμένων 9.947.876 πολιτών στις εκλογές που διεξήχθησαν την 10 Ιούνιου του 2012 και επί του συνόλου η ΝΔ ήρθε δεύτερη με 18,35%, ο ΣΥΡΙΖΑ τρίτος με 16,63% μετά το ΠΑΣΟΚ με 7,56%,
και πέμπτοι ήρθαν οι εκτός βουλής με 5,98%.

Ποιες είναι οι πιο διαδεδομένες γλώσσες του κόσμου

Οι 10 πιο διαδεδομένες γλώσσες στον πλανήτη είναι οι εξής μια… τα Αγγλικά λόγο ΗΠΑ, και αυτό διότι ενώ επίσημος ομιλούνται από 450.000.000 ανθρώπους, παγκοσμίως αποτελούν τη διεθνή γλώσσα που συνεννοείται το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη.
Ας δούμε όμως πόσοι και ποιες γλώσσες μιλούν σ’ αυτή τη γη.

Οι πολιτικοί που μας κυβερνούν υπηρετήσαν τη στρατιωτική τους θητεία με βάσανα και καημούς

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ – Πρωθυπουργός.
ΝΑΥΤΗΣ: Τον 1976 Ιούλιο παρουσιάστηκε στο ΠΝ, τον Οκτώβριο απολύθηκε, πληρώνοντας 21.000 δρχ. με τις οποίες εξαγόρασε τους 21 μήνες.
Το υπόλοιπο τρίμηνο της θητείας του το έκανε το 1977 στη ξάπλα.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ –Αντιπρόεδρος και ΥΠΕΞ:

Έρευνα του Ευρωβαρόμετρου για τη κατάσταση στην Ελλάδα

Σύμφωνα με έρευνα που έκανε το ευρωβαρόμετρο, οι Έλληνες θεωρούν πως το κυριότερο πρόβλημα της χώρας είναι η ανεργία επειδή είναι σκλάβοι και θέλουν να έχουν αφεντικό μέχρι να τα τινάξουν, ενώ θα μπορούσαν να πάρουν την τύχη τους στα χέρια τους, να γίνουν εφοπλιστές και να ζήσουν μια πολυτελέστατη και άνετη ζωή, πηδώντας θεογκόμενες και σνιφάροντας κοκαΐνη πάνω στο κότερο.

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Νέα δημοσκόπηση της Κάπα Research για το Βήμα της Κυριακής.

Άλλη μια δημοσκόπηση, και άλλη μια φορά βλέπουμε μια από τα ιδία.
Δεν υπάρχει κάτι το νεότερο στην επανάληψη της προηγουμένης, η οποία είναι σχεδόν πανομοιότυπη με αυτής της επομένης.
Αρά μηδέν ουσία, μηδέν πληροφορία.

Μερικές προτάσεις για την Βαθμιαία Τεχνολογική Εκπαίδευση (ΤΕΕ).

Οι μεταρρυθμίσεις της τεχνολογικής εκπαίδευσης, αποτελούν βασικό πυλώνα για τη συνολική μεταρρύθμιση της εκπαίδευσης ως μοχλού για την έξοδο της χώρας από την κρίση και την πρόοδο. Οι μαθητές της  τεχνολογικής εκπαίδευσης σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται ως παιδιά ενός κατώτερου θεού.

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Ποιος μπορεί να τους πιστέψει αυτούς; (Βίντεο)

Και πριν ο Κεδίκογλου έλεγε ψέματα και χθες ο Άδωνης ειπε ότι τον χτύπησαν χωρίς να έχει γίνει τίποτα
Και στο παρελθόν ο Άδωνης όταν ήταν ακόμα στο ΛΑΟΣ έλεγε ψέματα

Τόσο ψέμα έλεος πια…
Γράψου τώρα στο Newsletter και κέρδισε μια δωροεπιταγή 50€ Απ το supermarket της επιλογής σου!

ΦΩΣ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ!

Ο  Περικλής Γκιόλιας, αδελφός και συνεργάτης του δολοφονημένου δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, καθώς και δημοσιογράφοι που εργάστηκαν στο troktiko μιλάνε για την ζωή του  Σωκράτη, για το troktiko καθώς και για την άνανδρη δολοφονία της "φωνής των απλών ανθρώπων" Ο αδελφός του στο τέλος μιλάει καθαρά για το "παραμύθι της σέχτας" και για το ότι δεν έχουν ψάξει ούτε τα τηλέφωνα ούτε τον υπολογιστή του Σωκράτη. Για όποιον θέλουν να βγάλουν στη σέντρα όμως ακούμε ζωντανά όλα τα τηλεφωνήματα, παρακολουθούσαν τον Καραμανλή αλλά τους δολοφόνους του Γκιόλια δεν μπορούν να τους εντοπίσουν...

Η εκδίκηση του Αντώνη

Το σχέδιο του Αντώνη σιγά- σιγά παίρνει σάρκα και οστά.
Η εκδίκηση του Αντώνη προς τους Έλληνες που τον έδιωξαν με την κραυγή .. «εφιάλτη»  έχει μπεί στο δρόμο της πραγμάτωσης.
Τα δώδεκα χρόνια που πέρασε κοιτώντας το νταβάνι μετρώντας τους εχθρούς του ,ήταν πολλά πάρα πολλά ακόμη και για πολύ γερά νεύρα.

Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο (αλλά χεστήκανε)!

Του Δημήτρη Ρομποτή*
Ο τελευταίος κυβερνητικός «ανασχηματισμός» εν Ελλάδι φανέρωσε ότι ο κατάφωρος εμπαιγμός του κατ’όνομα λαού από τους συμμορίτες του παλαιοκοματισμού έχει ξεπεράσει κάθε όριο! Ούτε τα προσχήματα δεν κρατούνται πλέον!

Η προδοσία της Κύπρου και η Χρυσή Αυγή χθες και σήμερα

Η Ελλάδα η χώρα του πολιτισμού και της φιλοξενίας,
η χώρα της ανθρωπιάς , των γραμμάτων ,του πολιτισμού και της δημοκρατίας, ξευτελίζεται κάθε μέρα σε παγκόσμιο επίπεδο, αφού οι μπράβοι , οι νυκτοβάτες του τρόμου , οι λαθρέμποροι όπλων και ναρκωτικών, φροντίζουν να βρίσκονται στην παγκόσμια επικαιρότητα και να ξευτελίζουν κάθε ιερό και όσιο.

Η μαύρη επέτειος της κατοχής της Κύπρου

Ο κυπριακός Ελληνισμός τιμά σήμερα τους πεσόντες της βάρβαρης τουρκικής εισβολής και καταδικάζει τη συνεχιζόμενη κατοχή του ενός τρίτου της Κύπρου, διατρανώνοντας για άλλη μια φορά την αποφασιστικότητά του να αγωνιστεί για την απελευθέρωση και την επανένωση του νησιού.

Φτιάξτε μονοί σας απορρυπαντικό πλυντηρίου με 1,20€

Μπορείτε  να φτιάξετε μόνοι σας ένα φυσικό απορρυπαντικό πλυντηρίου, που καθαρίζει εξίσου καλά κ δεν έχει τους μπλε κ πράσινους επικίνδυνους κόκκους. Θα κάνετε μια βολτίτσα στο μπακάλη της γειτονιάς για να αγοράσετε σόδα πλυσίματος, πράσινο ή άσπρο σαπούνι και μια στάση στο κοντινό γεωπονικό μαγαζάκι για να πάρετε φθηνά τον βόρακα.

Ποιοι και πως ξεπούλησαν τα Ελληνικά πετρέλαια

Με την σύμβαση ΚΟΥΠΕΡ που υπεγράφη το 1940 επί δικτατορίας Μέταξα, και έληξε το 2010
Για ποιο λόγο οι κυβερνήσεις της Ελλάδας δεν αποδέχονταν ότι υπάρχει υπόγειος και υποθαλάσσιος πλούτος στην ελληνική επικράτεια και γιατί αυτό γίνεται τώρα;
Υπάρχουν απαντήσεις;

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Το εξώφυλλο του Rolling Stone με τον βομβιστή της Βοστώνης

O βομβιστής της Βοστώνης, Τζοχάρ Τσαρνάεφ, φιγουράρει στο  περιοδικό Rolling Stone στο τεύχος Αυγούστου, πρώτη μόστρα στο εξώφυλλο με φωτογραφία

«Ο βομβιστής: πώς ένας δημοφιλής πολλά υποσχόμενος μαθητής, απογοητευμένος από την οικογένειά του, στράφηκε στο ριζοσπαστικό Ισλάμ κι έγινε ένα τέρας», τιτλοφορείται το άρθρο του περιοδικού. 

Αυτός είναι ο Σόϊμπλε - Η ζωή του Γερμανού που μας "τρομοκρατεί" - ΒΙΝΤΕΟ

Είναι από τα πλέον μισητά πρόσωπα στην Ελλάδα, ας μην γελιόμαστε. Ο Γερμανός υπουργός Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε ,έχει ταυτιστεί στη συνείδηση των Ελλήνων πολιτών με τα σκληρά και ταυτόχρονα αναποτελεσματικά

Έκτακτο στρατιωτικό ανακοινωθέν: «Αποφασίζουμε και διατάζουμε»

«Λόγω των μέτρων ασφάλειας και των ρυθμίσεων κυκλοφορίας των οχημάτων, δεν επιτρέπονται, κατά το χρονικό διάστημα από ώρα 09.00 έως 20.00, οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις και πορείες» στην περιοχή που περικλείεται:

Καλώς τα δεχτήκατε

Στρώστε κόκκινα χαλιά και σημαιοστολιστείτε
Κι όλοι μαζί με χαρά παιδιά
Τον σωτήρα σας υποδεχτείτε

Σήμερα έρχεται ο Βολφάγκ των Ελλήνων το καμάρι
Που θα ρθεί να βάλει σε σειρά
Τον Σαμαρά και το Στουρνάρι

Δόξα να χεις αρχηγέ
Η Ελλάς ευγνωμονούσα

Γονυπετής σε χαιρετά κλαίουσα και πεινούσα 

- Κάνα γιαουρτάκι ρε παιδιά δεν θα τον κεράσουμε 

Γράψου τώρα στο Newsletter και κέρδισε μια δωροεπιταγή 50€ Απ το supermarket της επιλογής σου!

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Ο πρωθυπουργός και τα τασάκια

Όχι δεν είναι ανέκδοτο ερώτηση είναι!

Και ερωτώ άμα κύριε πρωθυπουργέ τσαντίζετε πετάτε τασάκια κι οποίον πάρει χάρος;

Γράψου τώρα στο Newsletter και κέρδισε μια δωροεπιταγή 50€ Απ το supermarket της επιλογής σου!

Φόβου τον Σόιμπλε και δώρα φέρωντα

 Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας φτάνει αύριο στην Αθήνα και θα μεταβεί στο Μαξίμου όπου θα συνομιλήσει με τον Αντώνη Σαμαρά.
Στη συνέχεια θα συναντήσει τον Γιάννη Στουρνάρα και τον υπουργό Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη.

Η Γερμάνια δεν έχει ούτε ελιά και μας πουλάει λάδι

Η Γερμανία δεν έχει ούτε μια ελιά και όμως εισάγουμε γερμανικό ελαιόλαδο αξίας 1.5 εκ. ευρώ!!

Αυτά μας πληροφορεί ο μελισσοκόμος – όχι πως δεν τα λέμε κι εμείς! – Οπότε δείτε όλα τα όσα μας γραφεί

Η ερώτηση της ημέρας

Αφού ο κύριος Σόιμπλε αύριο που θα ρθει, θα πει στον Σαμαρά - Βενιζέλο τι να κάνουν στην Ελλάδα, γιατί εμείς οι Έλληνες να μη μπορούμε να ψηφίσουμε στις Γερμανικές εκλογές αφού είμαστε προτεκτοράτο;

Όχι πες τε μου γιατί;

Γράψου τώρα στο Newsletter και κέρδισε μια δωροεπιταγή 50€ Απ το supermarket της επιλογής σου!

Το όραμα της ελληνικής ΑΟΖ πλησιάζει

Tου Θεόδωρου Καρυώτη
Δύο πρόσφατα γεγονότα μας δίνουν ελπίδες ότι η ώρα της ΑΟΖ πλησιάζει.
Η απόφαση του νέου ΥΠΕΞ της Ελλάδας Βαγγέλη Βενιζέλου, να ζητήσει από την κυβέρνηση της Κύπρου να στείλει στην Αθήνα μια ομάδα ειδικών στα θέματα...

Οι αρχιερείς του κομματισμού και το κυνικό πολιτικό νταραβέρι

Σε μια χώρα που καταποντίζεται μαζί με τους πολίτες επιβαίνοντες, που δεν έχουν εισιτήριο πρώτης θέσης και πρόσβαση  στις σωσίβιες λέμβους και τα λοιπά σωστικά, κάθε διορισμός τύπου Παπουτσή θα ξεσήκωνε θύελλα αντιδράσεων, σχολίων και κοινωνικής κατακραυγής από το διαδίκτυο ως τα παραλιακά καφενεία.

Ντόρα εναντίον Σαμαρά Στουρνάρα

«Πυρά» για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης εξαπέλυσε  μιλώντας στο πρωινό ενημερωτικό του ΣΚΑΪ, η Ντόρα Μπακογιάννη αμφισβήτησε συνολικά την οικονομική πολιτική, εκτίμησε ότι δεν θα έρθουν δημοσιονομικά αποτελέσματα και υπογράμμισε ότι δεν αντέχει άλλο ο κόσμος.

Πυροβολισμοί έξω από τη ΓΑΔΑ

Πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών έριξαν άγνωστοι πριν από λίγα λεπτά, έξω από την ΓΑΔΑ όταν άγνωστοι αρνήθηκαν τον έλεγχο των αστυνομικών οργάνων με αποτέλεσμα η ΕΛΑΣ να εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, που το πρωί πυροβόλησαν κατά αστυνομικών πίσω από το κτίριο της ΓΑΔΑ...

Σπάστε τους τα νεύρα! Βάλτε ΕΡΤ

Ας μετατρέψουμε την Ελλάδα σε ένα ανοιχτό σινεμά πολιτισμού και ενημέρωσης.
Υπάρχουν ορισμένες στιγμές στην σύγχρονη ελληνική ιστορία που το να ακούς στη διαπασών την τηλεόραση του γείτονα δεν σε ενοχλεί. Κάποιο σημαντικό γεγονός ή μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση σε κρατά προσηλωμένο και όλοι οι τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί δέκτες συντονίζονται.

Καταπολεμήστε αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα με σύμμαχο τη φύση

Οι περισσότερες γυναίκες προσπαθούν να απαλλαγούν από την ενοχλητική κυτταρίτιδα.  Η λύση βρίσκεται στη φύση.  Η λουίζα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή βότανα που συμβάλλει δραστικά στην καταπολέμηση της όψης του φλοιού πορτοκαλιού του δέρματος.

Βαρύ το κλίμα στη ΝΔ

Βαρύ κλίμα στη «γαλάζια» κοινοβουλευτική ομάδα λίγο πριν από την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου. Το Μαξίμου ωστόσο δεν «βλέπει» απώλειες. Συνεχίζει το «βιολί» του ο Π. Κουκουλόπουλος κλείνοντας το μάτι προς τους δημάρχους.

ΒΟΥΛΗ Ιορδάνης Τζαμτζής προς Ραχήλ Μακρή: «Βγάλε το σκασμό, μωρή!»

Άλλος ένας χαμός χθες στην Ολομέλεια της Βουλής με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ιορδάνη Τζαμτζή ιδιαίτερα εκνευρισμένο  μετά τις φωνές και τις απανωτές διακοπές της κ. Ραχήλ Μακρή.

«Βγάλε το σκασμό, μωρή!» φώναξε ο Ιορδάνης Τζαμτζής στη βουλευτίνα.

Τι σημαίνει η φράση «Ραντεβού στα γουναράδικα»

Κατά τη διάρκεια της εθνικής αντιστάσεως, ο Άρης Βελουχιώτης είχε μια εκ των πολλών, πρέπει να πούμε φράσεων, που με σκεπτικισμό αλλά και σαρκασμό αντιμετώπιζε την κατάσταση.

Η αφίσα και το post του Δημήτρη Κολλάτου

Ο γνωστός σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος, ανάρτησε στη σελίδα του στο Facebook  post συμφωνά με τo οποίo προτίθεται να υποδεθεί τον Βόλφαγκ Σόιμπλε, με την παραπάνω άφησα λόγο των οφειλών των Γερμανών προς την Ελλάδα κατά τη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής τη δεκαετία του 40 

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Στριπ-τιζ στη Μύκονο από τη Μαρία Λιαγουροπούλου

Έτριβε τα μάτια του ο κόσμος σε παραλία της Μυκόνου από το πέρασμά της και τις προκλητικές εμφανίσεις της Μαρίας Λιαγουροπούλου.

Αποκλεισμένο το κέντρο της Αθήνας- Στο Σύνταγμα έφτασε η πορεία του ΠΑΜΕ - Στην πλατεία Κλαυθμώνος η συγκέντρωση ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ

- Κλιμακώνονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις κατά του πολυνομοσχεδίου
- Πορεία προς τη Βουλή πραγματοποήσαν ΠΟΕ ΟΤΑ και δημοτική Αστυνομία
- Κλειστές οι δημοτικές υπηρεσίες,"παγώνουν" νοσοκομεία και μονάδες υγείας

ΔΕΙΤΕ την καυτή Σοφία Βεργκάρα στη Μύκονο! Βίντεο

Ανέβασε τη θερμοκρασία...!
Άλλη μια πολύ σέξυ παρουσία στα ελληνικά νησία, είναι η Σοφία Βεργκάρα. Το μοντέλο και ηθοποιός βρίσκεται στη Μύκονο και απολαμβάνει τον ελληνικό ήλιο και τη θάλασσα! Το Mykonos livetv την εντόπισε και κατέγραψε τις πρώτες της εικόνες...

Διαβάστε περισσότερα στο newsit 

Γράψου τώρα στο Newsletter και κέρδισε μια δωροεπιταγή 50€ Απ το supermarket της επιλογής σου!

Ήπειρος: Το θανάσιμο μυστικό του Μάριαν Κόλα - Η επικήρυξη στο χωριό του!

Νέες πληροφορίες για τον αδίστακτο Αλβανό killer, την ώρα που οι έρευνες για τον εντοπισμό του παραμένουν άκαρπες
- Η διπλή δολοφονία, οι εργασίες στην Ελλάδα ως βοσκός και ο άγραφος κώδικας του αίματος...

Φθιώτιδα: Έπιασε στον ύπνο τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε!

Συγκλονίζει την Αταλάντη Λοκρίδας η τραγωδία - Ο αυτόχειρας σηκώθηκε από το κρεβάτι την ώρα που η γυναίκα του κοιμόταν...
Όλα έγιναν στις 07.00 το πρωί στην Αταλάντη Λοκρίδας.

Χάσαμε 8500 τουρίστες σήμερα λόγο απεργίας

Απεργούν οι εργαζόμενοι στο λιμάνι του Πειραιά, με αποτέλεσμα  8.500 τουρίστες που ήταν να καταφθάσουν στην πόλη με δυο κρουαζιερόπλοια, να μην αφιχθούν πότε.

Η νέα λίστα – Ποιοι 4.800 υπάλληλοι βγαίνουν σε διαθεσιμότητα τον Σεπτέμβριο

- Κυβερνητική σύσκεψη αποφάσισε ποιους θα περιλάβει το επόμενο κύμα διαθεσιμότητας
- Υγεία, Παιδεία, ΟΤΑ οι μεγάλες δεξαμενές απ' όπου θα φύγουν υπάλληλοι

Πως θα είναι εμφανισιακά οι γυναίκες στο άμεσο μέλλον;

Έχετε φανταστεί πως θα είναι τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της γυναίκας μετά από μερικές δεκάδες χρόνια; 
Θα είναι ίδιες όπως τώρα; 
Η εξελικτική πορεία της ζωής δείχνει ότι μάλλον δεν θα έχουν την ίδια εμφάνιση που έχουν σήμερα. 

Θα καταψηφίσει η ΔΗΜΑΡ επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο

Η ΔΗΜΑΡ αποφάσισε να καταψηφίσει επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο γνωστοποίησε η Δημοκρατική Αριστερά, μετά από συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής της Ομάδας, και αναφέρει ότι επιφυλάσσεται στη συζήτηση κατ’ άρθρον να ψηφίσει διατάξεις του πολυνομοσχεδίου που είναι σε θετική κατεύθυνση.

102 υπηρεσίες της δημοσιάς διοίκησης μ’ ένα κλικ στον υπολογιστή σου

Ένα νέο εργαλείο αποκτά μέσω του διαδικτύου ο έλληνας πολίτης κι αυτό είναι το «Ερμής», www.ermis.gov.gr , το μόνο που έχει να κάνει οι πολίτης είναι να εγγραφεί ως χρήστης στην πύλη
και να μεταβεί στη συνέχεια για επιβεβαίωση της ταυτότητάς του σε οποιοδήποτε κατάστημα ΚΕΠ.

Παραπέμθει ο Γ. Παπακωνσταντίνου από τη βουλή με μεγάλη πλειοψηφία

Με συντριπτική πλειοψηφία για δύο κακουργήματα και ένα πλημμέλημα αποφάσισε η βουλή την παραπομπή του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, τα δύο σε βαθμό κακουργήματος, αυτά της απιστίας στην υπηρεσία και της παράβασης καθήκοντος και ένα σε βαθμό πλημμελήματος, της νόθευσης εγγράφου το οποίο συγκέντρωσε και τις λιγότερες ψήφους, αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής.

Μίκης Θεοδωράκης η επιστολή που τα λέει όλα όπως είναι

Αν ο λαός πρόσεχε λίγο τα όλα όσα κατά καιρούς ο μεγάλος μας σύνθετης έχει πει και γράψει, ίσως τα πράγματα να ήταν καλυτέρα διαβάστε την επιστολή του

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Distress funds: Ετοιμάζονται να σου κλέψουν το σπίτι

- Θα αρχίσουν οχλήσεις από τις τράπεζες που είχες πάρει το δάνειο.
Από πίσω θα κρύβεται το fund που δεν είναι τiπoτa άλλο από εξωχώρια εταιρία που θα διεκδικήσει την αμοιβή για το 100% της υπολειπόμενης αξίας και όχι για το 5-10% που θα το αγοράσει.