Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Αλλαγή ώρας τη Κυριακή

Μη ξεχάσετε ότι την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 αλλάζουμε στη θερινή ώρα, γι’ αυτό  λοιπόν να συντονίσετε τα ρολόγια σας!
Οπότε, τα ξημερώματα της Κυριακής στις 03:00 οι δείκτες των ρολογιών πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα μπροστά, δηλαδή να δείξουν 04:00.
Το μέτρο της θερινής ώρας λήγει στις 27 Οκτωβρίου 2013.

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Χάριζαν δάνεια σε υπουργούς και βουλευτές στη Κύπρο

Τράπεζες στη Κύπρο,  διέγραφαν δάνεια πολιτικών φτάνοντας την κυπριακή οικονομία στο σημείο που είναι σήμερα.Αλλά το τραγικό είναι απ’ ότι λέγετε στο νησί, αυτή η λίστα είναι μια από τις πολλές που πιθανολογούν ότι υπάρχουν 

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Το παρατσούκλια του πρόεδρου Αναστασιάδη

Είναι γνωστό σε όλους το «ναι» του Νίκου Αναστασιάδη το 2004 στο σχέδιο Ανάν, ως προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ), παρά τον αγώνα που έδινε για το «όχι» ο τότε πρόεδρος αείμνηστος Τάσος Παπαδόπουλος.

Τι θα συμβεί αν πτώχευση η Ελλάδα;

Το μέγα αυτό ερώτημα, που βασανίζει, αβασάνιστα, καθημερινά τους πολιτικούς , και μια μερίδα μεγάλο-δημοσιογράφων, που ούτε λίγο ούτε πολύ δεν αντιλαμβάνονται ότι τους έχουμε πάρει πλέον χαμπάρι και δεν τσιμπάμε όπως λέμε στην επιστημονική ορολογία.

Ελλάς, έθνος, κράτος, Έλληνες

Κάποτε ο Βασίλης Ραφαΐλιδης έγραφε ότιΗ Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, σύμφωνοι. Όμως οι Έλληνες ανήκουν στην Ελλάδα;
Και συνέχιζε ο αείμνηστος συγγραφέας και δημοσιογράφος:

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Το «Δωδεκάθεο» κι οι Νεοέλληνες (Βίντεο)

Ίσως με το πέρασμα του χρόνου να θεωρείται από πολλούς ότι η θρησκεία του «Δωδεκάθεου» έχει εξαφανιστεί ή εντελώς ατονήσει είναι όμως έτσι;Τι λένε τα στοιχειά;Ποιοι είναι οι άνθρωποι που ακλουθούν το «Δωδεκάθεο»;Ποιες είναι οι απόψεις τους;

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

YouTube του ενός δισεκατομμυρίου

Όπως ανακοινώσε η Google, το YouTube, το οποίο της ανήκει, ξεπέρασε το 1 δις χριστών και μπήκε κι αυτό στο χρυσοφόρο club που είχε μπει το facebook από τον Σεπτέμβρη.

Κύπρος, Γερμανία, Ρωσία και οι ΗΠΑ σφυρίζουν ανέμελα.

Αυτές τις μέρες βλέπουμε στη Κύπρο να παίζεται ένα παιχνίδι γεοστρατηγικής σημασίας, το οποίο δεν έχει να κάνει με το κούρεμα των τραπεζικών καταθέσεων στο νησί, που ούτως ή άλλως θα γίνει.

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΚΥΠΡΟΣ. Ο Νάνος της Ευρώπης ή ο Γίγαντας; Τι μέλλει γενέσθαι;

Μετά την απόφαση που πήρε η βουλή των Κυπρίων, που στην ουσία έλεγε όχι σε ένα από τα σχεδία του eurogroup, χωρίς όμως να έχει απορρίψει το συνολικό σχέδιο διάσωσης, αν κι αυτό θα έχει κάποιες συνέπειες πολίτικες στη παρούσα φάση είναι το μείζον, διότι η...

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Γραφεία για Δουλεμπόριο εργατών ετοιμάζει η Χρυσή Αυγή

Τα κοινοβουλευτικά πεπραγμένα της ΧΑ είναι απολύτως συμβατά προς τα άλλα.Με τα «Γραφεία Ευρέσεως Εργασίας Ελλήνων» δεν συνάπτει μόνο πελατειακές σχέσεις, ούτε καλλιεργεί απλώς το ρατσισμό. Επιπροσθέτως βοηθά την ...πιάτσα να απαλλαγεί ευκολότερα από τα υπολείμματα των εργασιακών δικαιωμάτων, το μίνιμουμ μεροκάματο, την ασφάλιση.

Μήπως πλησιάζει το τέλος του ευρώ και της ευρωζώνης;

  • Αυξάνονται οι φωνές εναντία στο κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα.
  • Οι Ιταλοί λένε ότι τους κάνει ζημιά.
  • Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ φοβάται κοινωνική εξέγερση.
  • Η Άγγελα Μέρκελ σφυρίζει αδιάφορα, με το βλέμμα στις Γερμανικές εκλογές.
  • Ο Μπέπε Γκρίλο θέλει δημοψήφισμα στην Ιταλία για το ευρώ.

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Οι τιμητές του Κασιδιάρη κι ο γραμματέας της ΝΔ

Οι τέσσερις  τιμητές του Κασιδιάρη

1-  Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Εμ. Κεφαλογιάννης

2-  Υφυπουργός Αθλητισμού και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ κ. Ι. Ιωαννίδης

3-  Βουλευτή Βοιωτίας της ΝΔ κ. Ι. Καράμπελα.

4-  Ενώ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δ. Κρεμαστινός ψήφισε παρών

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Νέος Πάπας η μεταβατικός Παπας; (βίντεο)

Εξελέγει αλλά… τι; 

Ο νέος Παπάς της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας με το όνομα Φραγκίσκος Α’ η Χόρχε Μαριώ Μπερτόλιο το outsider των υποψηφίων και πρώην...

Ένα βίντεο της NASA που πρέπει να δείτε από τον Άρη

Η NASA έφτιαξε ένα εντυπωσιακό βίντεο που αναπαριστά την πορεία του διαστημόπλοιου Curiosity μέχρι τον Άρη, που κατά τη  NASA  έχουν  βρεθεί ίχνη ζωής.

Η διαδικασία για την εκλογή Πάπα

Το εσωτερικός χώρος της Καπέλα Σιξτίνα 

Η εκλογή του νέου Πάπα είναι μείζον εκκλησιαστικό θέμα για τους απανταχού καθολικούς, ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Χριστιανικής Εκκλησίας είναι  ποιμενάρχης 1,2 δισεκατομμυρίων που ακλουθούν το δόγμα αυτό σε όλο τον κόσμο.

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Πωλείται η Ελλάς… ΟΣΟ ΟΣΟ


Ναι έτσι ακριβώς είναι και μάλιστα δεν το λέμε εμείς αλλά το ΤΑΙΠΕΔ  απηύθυνε σήμερα σχετική πρόσκληση προς τους ενδιαφερόμενους επενδυτές, για πώληση και επαναμίσθωση, για τα παρακάτω 28 δημόσια κτίρια, σε μια περίοδο όπου όλα πωλούνται κοψοχρονιάς αρά όλοι καταλαβαίνουμε το ότι πάλι χαμένοι θα βγούμε ως Έλληνες και κερδισμένοι οι διεθνείς χαραμοφάηδες .  Διαβάστε ποια ακίνητα πωλούνταν

Εξιτήριο για τους δύο φοιτητές της τραγωδίας της Λάρισας

Από ότι ανακοίνωσαν οι θεράποντες ιατροί, σήμερα Δευτέρα αναμένεται να πάρει εξιτήριο ο ένας φοιτητής από τα Γιάννενα και μέσα στην εβδομάδα, πιθανότατα την Τετάρτη, θα ακολουθήσει ο φοιτητής από τα Χανιά, παιδικός  φίλος του αδικοχαμένου Σάββα Παπαδόπουλου.

Ζ. Κ. Γιούνκερ: Με τρόμαξε η φωτογραφία με καγκελάριο Μέρκελ να φορά ναζιστική στολή.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel που κυκλοφορεί σήμερα, ο πρώην επικεφαλής του Eurogroup Ζ. Κ. Γιούνκερ  επέμενε στην ανάγκη του συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις διότι διαφορετικά θα δινόταν ένα εντελώς λανθασμένο μήνυμα στις χρηματαγορές.

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Τα προεκλογικά ψέματα του Αντώνη Σαμαρά (βίντεο)

Ποιος κατηγορούσε το μνημόνιο λέγοντας…Η Ελλάδα στη δίνη του μνημονίου. Η Ελλάδα σε μια νέα εθνική τραγωδία

Ποιος μας έδινε λύσεις;Μπορούμε να αναστρέψουμε τη πορεία της οικονομίας. Υπάρχει λύση

Ζακυνθινοί Σπουδαστές προς κυβερνώντες «Είστε για τα καρναβάλια»

Οι σπουδαστές του Τμήματος Συντήρησης και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, οι οποίοι βρίσκονται στον αέρα μετά την απόφαση για την εφαρμογή του σχεδίου «Αθηνά» από το υπουργείο παιδείας, πήγαν στη «Λούμπα» κι έκλεισαν συμβολικά το δρόμο πριν συνεχίσουν τη πορεία τους στους δρόμους της Ζακύνθου.

Τα μπράβο της τρόικα σε Λυκουρέντζο, Σαλμά

Ξέρετε μια παροιμία που λέει: Χαίρεται η νύφη κλαίει η πεθερά; Αυτό μου θυμίζουν τα λεγόμενα των τροικανών μετά το τέλος της χθεσινής πολύωρης συνάντησης με τους επικεφαλής τουΥπουργείου υγείας


Ισχύει η δημοκρατία στην Ιερισσό;

Δυστυχώς κάτι δεν πάει καλά σ’ αυτό το κράτος που ρέπει ολοταχώς προς τον αυταρχισμό άλλων εποχών που δεν συνάδουν με τα δημοκρατικά ήθη και αρχές που είχαμε για τόσες δεκαετίες συνηθίσει.

Εξαιρετικά ενθαρρυντικά τα μηνύματα για τον τουρισμό

Όπως επισήμανε εχθές η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννημια από τις χώρες με την μεγαλύτερη αύξηση στην τουριστική κίνηση θα είναι η Ελλάδα το 2013,  κατά την επίσκεψή της στην διεθνή έκθεση τουρισμού ΙΤΒ του Βερολίνου.

Οι αλλαγές που ετοιμάζει το Facebook

Η νέα εμφάνιση μοιάζει να επιχειρήσει να εστιάσει ξανά στο τι είναι σημαντικό σε μια δημοσίευση. Έτσι, η έμφαση τώρα δίνεται στο περιεχόμενο που μοιράζεται, παρά στο γεγονός ότι ο συγκεκριμένος φίλος μοιράστηκε κάτι, αν και η παράμετρος αυτή προφανώς επηρεάζει την ταξινόμηση των ενημερώσεων.

Φ. Κουβέλης προς τρόικα: Η κοινωνία δεν αντέχει άλλες επιβαρύνσεις

Ιδιαίτερα αυστηρός ήταν προς τη τρόικα ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ λέγοντας πως η τρόικα και οι Ευρωπαίοι εταίροι οφείλουν να καταλάβουν και να αποδεχθούν ότι η ελληνική κοινωνία έχει εξαντλήσει τα όρια της αντοχή της.

Βρέθηκαν νέες μορφές ζωής στα βάθη τις Ανταρκτικής

Νέες Μορφές ζωής ανακάλυψαν Ρώσοι επιστήμονες και όχι στο διάστημα αλλά στον ίδιο μας τον πλανήτη και συγκεκριμένα στη Ανταρκτική.Μη φανταστείτε τίποτα πράσινα ανθρωπάκια, αλλά άγνωστα, όπως τα χαρακτηρίζουν, βακτήρια.

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Κι άλλος θάνατος παιδιού στο Αγία Σοφία λόγο ελλείψεων

Την άμεση επαναλειτουργία του Καρδιοχειρουργικού Κέντρου του Αγία Σοφία ζητά ο ΙΣΑ, μετά το θάνατο παιδιού που έπασχε από συγγενή καρδιοπάθεια      

Η Λαγκάρντ γιορτάζει (βιντεο)

Η Λαγκάρντ, μια από τις ισχυρότερες γυναίκες του πλανήτη, εξέφρασε την ελπίδα τα νεαρά κορίτσια "να έχουν παντού στον κόσμο πρόσβαση στην εκπαίδευση" και οι γυναίκες να μπορούν "να επιλέγουν τη ζωή που επιθυμούν"

Διώξτε τη τρόικα για να δούμε άσπρη μέρα

Η κυβέρνηση είναι δέσμια της τρόικα κι ο λαός στα κάγκελαΠαρ ότι και οι ίδιοι οι τρόικάνοι δέχονται ότι το πρόγραμμα που επιβάλουν στην Ελλάδα δεν βγαίνει, εν τούτοις επιμένουν εις αυτό που εκ των πρωτέρων γνωρίζουν ότι θα αποτύχει.Απ’ ότι φαίνετε η κυβέρνηση δια των υπουργών και ιδιαίτερος του υπουργού οικονομικών δεν προβάλει καμιά ουσιαστική αντίδραση στις παραλογές αιτιάσεις των αποτυχημένων λογιστών τις δεκάρας.

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας σήμερα

8 Μάρτιου σήμερα κι όπως κάθε χρόνο γιορτάζετε η μέρα της γυναικάς

Ο εορτασμός καθιερώθηκε το 1910 με πρόταση της Γερμανίδας σοσιαλίστριας Clara Zetkin κατά τη διάρκεια της Δεύτερης Διεθνούς για πρώτη φορά γιορτάστηκε  το 1911

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Η Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού

Η οικονομική ανέχεια των Ελλήνων πολιτών έχει φτάσει στο κόκκινο και δυστυχώς αυτή τη πορεία δεν φαίνετε να μπορεί να αποφύγει η ασκούμενη πολιτική η οποία οδηγεί στη ύφεση και την περεταίρω φτωχοποίηση της μεσαίας τάξης. 

Τον κίνδυνο για κοινωνική έκρηξη επεσήμανε ο Α. Μπέζας σε Γερμανούς βουλευτές

Διακομματική αντιπροσωπεία μελών της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής με επικεφαλής τον Πρόεδρό της κ. Αντώνη Μπέζα, συναντήθηκε την Τετάρτη 6 Μαρτίου με διακομματική αντιπροσωπεία μελών της αντίστοιχης Επιτροπής Οικονομικών του Γερμανικού Κοινοβουλίου με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρό της κ. Wolfgang Tiefensee.

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Χαλάστε τα σχολεία και φτιάξτε φυλακές

Αυτό φαίνεται να είναι το σύνθημα της κυβερνήσης και της τρόικα, για το μέλλον αυτής της χωράς που καθημερινά φτωχοποιούν αυτοί οι ανίκανοι και έξω από τη πραγματικότητα τεχνοκράτες, σε αγαστή συνεργασία με τη κυβέρνηση Σαμαρά - που από ότι φαίνεται δεν έχουν ποτέ δουλέψει στη πραγματική αγορά παρά μόνο κατά τα φαινόμενα σε εικονική – διότι πως αλλιώς να εξήγηση κανείς τα μετρά που λαμβάνουν εις βάρος αυτού του λαού.

Πέθανε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες

Ο αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας Νίκολας Μαντούρο ανακοίνωσε από την τηλεόραση ότι ο πρόεδρος της χώρας Ούγκο Τσάβες είναι νεκρός.

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Ποιο κρύβονται πίσω από τη Χρυσή Αυγή και ποιοι την χρηματοδοτούν;

Όλο και περισσότερα ερωτήματα προκύπτουν από τη δράση της ακροδεξιάς Χρυσής Αυγής και των κινδύνων που κρύβει για το έθνος και τη πατρίδα μας αυτό το μόρφωμα.

Οι τάρτες του ΙΚΕΑ είχαν μέσα σκατά

Ο όμιλος Ikea με ανακοίνωση σήμερα, αναφέρει ότι αποσύρει τις τάρτες  από τους χώρους εστίασης που διαθέτει σε 23 χώρες στις οποίες οι κινεζικές υγειονομικές αρχές εντόπισαν βακτήρια τα οποία συνήθως καταδεικνύουν μόλυνση από κόπρανα.

Δικαστές μονοί αποφασίζουν μονοί διατάζουν για τον εαυτό τους

Κι αυτό διότι θα πάρουν 162 εκατομμύρια ευρώ οι συνταξιούχοι δικαστές και οι κληρονόμοι τους με βάση τις αποφάσεις που έβγαλαν κι αυτά από το 2000 και μετά

Η ΔΗΜ.ΑΡ. αναπροσαρμόζει τις θέσεις της;

Κι αυτό διότι τη επομένη εβδομάδα καλεί τα μέλη και τους φίλους για να συζητήσουν τα των φυσιογνωμικών χαρακτηριστικών του κόμματός μας και κυρίως στη διακριτότητα και την εξωστρεφή του δράση, η συνάντηση θα γίνει την Τρίτη, 12/3/13, στις 7 μ.μ, στον 3ο όροφο των γραφείων της ΔΗΜΑΡ (Αγ. Κωνσταντίνου 40), για συζήτηση και προγραμματισμό σχετικά με τα παρακάτω θέματα:

Τσίπρας κοιμάται αριστερά ξυπνάει δεξιά

Μάλιστα αυτό φαίνεται ότι συμβαίνει με τον αγαπητό Αλέξη και μάλιστα σε μια περίοδο που θέλει να γίνει ο ΕΝΑΣ στον ΣΥΡΙΖΑ όπως πχ ο Ανδρέας στο ΠΑΣΟΚ ή ο Κ Καραμανλής στη ΝΔ.

«ΚΑΖΑΝ ΚΑΖΑΝ» ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ» ΕΜΕΙΣ (βίντεο)

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Α. Σαμαράς και ο Τούρκος ομόλογός του Ταγίπ Ερντογάν, έδωσαν κοινή συνέντευξη τύπου μετά τις συνομιλίες που είχαν.

"Είναι ανίκανοι οι Έλληνες εφοριακοί" λέει το Spiegel

"Ανίκανοι εφοριακοί" είναι ο τίτλος δημοσιεύματος του Spiegel, το οποίο γράφει χαρακτηριστικά. "Οι ελληνικές εφορίες δεν είναι ικανές και δεν θέλουν να εισπράξουν ένα μεγάλο μέρος των φορολογικών οφειλών.

Χαροπαλεύει ο Ούγκο Τσάβες

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει επέλθει ραγδαία επιδείνωση στη υγεία του πρόεδρου της Βενεζουέλας τις τελευταίες ώρες καθιστώντας το περιβάλλον του ιδιαιτέρως απαισιόδοξο για την εξέλιξη της πορείας της ζωής του.

Ο κ. Παπανδρέου στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ (βίντεο)


Ο αποτυχημένος πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου πήγε στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ κι έγινε δεκτός με αποθεωτικό τρόπο λες και έσωσε την Ελλάδα. Μας κατάστρεψε κι αυτοί τον επευφημούσαν. Καλά μυαλά σύντροφοι….

 Δείτε το βίντεο

Μετά τον Παπαγεωργόπουλο και τον Τσοχατζόπουλο ποιος έπεται;













Βαριές καμπάνες χτυπάνε κι ο ήχος τους είναι παταγώδης μια στο κεφάλι του ενός μια στου άλλου…

Αυτοί που εισηγούνται στο υπουργείο ανάπτυξης μισθούς 300€

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΑ GOLDEN BOYS & GIRLS