Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΑΚΙ-(Α) ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ πρωταγωνιστούν Αντώνης Σαμαράς (Κοροϊδάκι) Άγκελα Μέρκελ (κύρια) και λοιποί κομπάρσοι

Στη προεκλογική φιέστα που διοργάνωσε η Γερμανίδα καγκελάριος με χειροκροτητές πολιτικούς από 20 ευρωπαϊκές χώρες, που εκτός από τον δικό μας πρωθυπουργό, συμμετείχαν και οι πρόεδρος της Γαλλίας, κ . Φρανσουά Ολάντ, ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, κ. Ενρίκο Λέτα και ο ισπανός πρωθυπουργός, κ. Μαριάνο Ραχόι, καθώς και ο πρόεδρος της Επιτροπής, κ. Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.
Plus500
Έλαβαν ακόμη μέρος εκπρόσωποι ευρωπαϊκών επιχειρήσεων και συνδικάτων, καθώς και υπουργοί Εργασίας.
Ήταν περίπου αυτοί οι ίδιοι, που είχαν αποφασίσει πως για να αντιμετωπιστεί η ανεργία των νέων, πρέπει να τους δώσουν από ένα φακελάκι πασατέμπο και λύανε το πρόβλημα.

Αμετακίνητη η Μέρκελ μας λέει ότι: «Μόνο το χρήμα» δεν θα λύσει το πρόβλημα της ανεργίας της ευρωπαϊκής νεολαίας, και προειδοποίησε σε συνέντευξή της ότι το πρόβλημα απαιτεί κάτι περισσότερο από χρήματα.
Αυτό που χρειάζεται είναι «έξυπνες μεταρρυθμίσεις», με στόχο να καταστεί η αγορά εργασίας πιο ευέλικτη και να ενθαρρυνθεί η κινητικότητα, δήλωσε η καγκελάριος σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Ζιντόιτσε Τσάιτουνγκ».

Με λίγα λόγια ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ

Αλλά πέραν αυτών ο δικός μας ξεροστάλιαζε στη γωνία για ένα βλέμμα της κυρίας, που αργούσε να έρθει, τελικά του έστειλε φιλάκια και τον ξεπέταξε.
Συγκινητικές στιγμές, ώρες δόξας…

Τελικά το μόνο σωστό σε όλα όσα ειπώθηκαν, είναι η ΧΑΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ

ΦΕΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: