Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Έγινε η εκταφή του Γιάσερ Αραφάτ

Μετά την εκταφή του Τουργκούτ Οζάλ σειρά πήρε η σορός  
του πρώην παλαιστίνιου ηγέτη, Γιάσερ Αραφάτ, οκτώ χρόνια μετά το θάνατό του, προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια θανάτου του, μετά την ανακοίνωση του γαλλικού ινστιτούτου τον περασμένο Αύγουστο, ότι ανακάλυψε υψηλά επίπεδα ραδιενεργού πολώνιου στα ρούχα του.


Ο Στουρνάρας πανηγυρίζει… θα δικαιωθεί άραγε;


«Η σημερινή απόφαση του Eurogroup και του ΔΝΤ είναι σημαντική διότι κρατά την Ελλάδα στο ευρώ, της δίνει σημαντική ευκαιρία να βγει από το φαύλο κύκλο της ύφεσης και της υπερχρέωσης και συμβάλει στη μείωση του χρέους της»,

Σεξ και μακροζωία

Το Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS) της Βρετανίας εξέδωσε νέες οδηγίες για όσους θέλουν να ζήσουν καλά μέχρι τα βαθιά τους γηρατειά, στις οποίες τονίζει ότι η… σεξάσκηση (χρησιμοποιεί τον όρο sexercise) μπορεί να μας προστατεύσει από τους μεγαλύτερους εχθρούς της υγείας.


Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Ζαμάν: Τέσσερις ουσίες δηλητηρίασαν τον Τουργούτ Οζάλ

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Τουρκία μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας Ζαμάν, που γράφει ότι ο Τουργκούτ Οζάλ που υπήρξε πρόεδρος της Τουρκιάς και πέθανε αιφνίδιος και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες,  είχε δηλητηριαστή, με βάση της τοξικολογικές εξετάσεις που έκαναν ειδικοί μετά την εκταφή της σορού του πριν λίγους μήνες.


Σ. Παττακός, αμετανόητος για την εθνική προδοσία δηλώνει οπαδός της Χρυσής Αυγής

Είναι 100 χρονών υπήρξε από τα πρωτοπαλίκαρα του Παπαδοπούλου και συντέλεσε στα μέγιστα στη στρατιωτική δικτατορία και στην εθνοπροδοσία, με αποκορύφωμα τη προδοσία της Κύπρου, πρόκειται για τον Στυλιανό Παττακό.


Εξιχνιάστηκε η ληστεία του μουσείου της Αρχαίας Ολυμπίας

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που δοθήκαν από την αστυνομική διεύθυνση Πατρών εξιχνιάστηκε η ληστεία στο μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας τον περασμένο Φεβρουάριο που είχε απασχολήσει το πανελλήνιο.

Επιστολή αγωνίας 300 πανεπιστημιακών κατά της Χρυσής Αυγής

Την αγωνία τους εκφράζουν μέσα από μια επιστολή ανοικτή στον υπουργό Παιδείας, Κ.Αρβανιτόπουλο εκφράζουν 300 καθηγητές πανεπιστημίου. Και αναφέρουν μεταξύ άλλων: "Για τον απροκάλυπτο πλέον ρατσισμό και για τον υφέρποντα φασισμό, που απειλούν να εισέλθουν και στην εκπαίδευση"

Σπίτι στη μέση του δρόμου στη Κίνα

Οι απαλλοτριώσεις στην Κίνα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια.

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

«Όποιος υπερασπίζεται το δημόσιο συμφέρον, να συκοφαντείται»

Στην αρχή ήταν ο Ν.Φωτόπουλος, έπειτα ο Γ.Μυλόπουλος, και μετά ο Θ. Μπαλασόπουλος. Εδώ και δύο χρόνια, κάθε φορά που η πολιτική των κυβερνήσεων και της τρόικας βρίσκει εμπόδια, στοχοποιούνται οι άνθρωποι που τα ορθώνουν κι αρχίζει συντονισμένα το «πυρ ομαδόν» απ’ όλα σχεδόν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ.

Τατσόπουλος: “Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα και η Χ.Α με αποκαλεί αδελφή”!


Επιθετικός κατά της Χρυσής Αυγής, με μια προκλητική δήλωση που θα συζητηθεί, εμφανίζεται με συνέντευξή του στο Crash του Γ. Τράγκα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος

Το βίντεο που εξόργισε τους Γερμανούς και το απαγόρευσαν

Ένα βίντεο που περιγράφει τις θυσίες του Πορτογαλικού λαού προκάλεσε αίσθηση στο διαδίκτυο. 

Γιατί το μπλόκαρε η γερμανική κυβέρνηση

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου, έντονες φήμες για χωρισμό

Έντονες είναι οι φήμες που κυκλοφορούν στο καλλιτεχνικό, άλλα και πολιτικό χώρο ότι βρίσκονται ένα βήμα πριν το διαζύγιο ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου, έπειτα από 16 χρόνια γάμου και ένα παιδί!


Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Συνελήφθη ο mister Express Service, Γιάννης Ραπτόπουλος για 8 εκ ευρώ χρέη

Συνελήφθη χθες το πρωί στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της Express Service, Γιάννης Ραπτόπουλος για χρέη προς το Δημόσιο περίπου 8 εκατ. ευρώ.

Σαμαράς προς Ε.Ε και Δ.Ν.Τ. «Αναλάβετε τις ευθηνές σας»

Σαφές μήνυμα προς τους ευρωπαίους εταίρους μας και το ΔΝΤ να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να προχωρήσουν στην υλοποίηση των δεσμεύσεών τους, έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς, υπενθυμίζοντας ότι η Αθήνα έχει τηρήσει τις υποχρεώσεις της και επισημαίνοντας ότι από τις δικές τους πλέον αποφάσεις εξαρτάται το μέλλον της Ελλάδας, αλλά και η σταθερότητα στην ευρωζώνη.

Χοντρό παιχνίδι με την υποβάθμιση της Γαλλίας από τη Moody's

Νέο δυνατό χαστούκι, από τη Moody's αυτή τη φορά, δέχτηκε χθες η Γαλλία. Ο οίκος αξιολόγησης «ψαλίδισε» την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας κατά μία βαθμίδα, σε AΑ1 από AΑΑ, εντείνοντας την πίεση προς τον Φρανσουά Ολάντ

Που συμφωνούν και που διαφωνούν Ε.Ε. και Δ.Ν.Τ. για το Ελληνικό χρέος

Η λύση για την Ελλάδα δεν ήρθε από τη χθεσινή συνεδρίαση μεταξύ Ε.Ε. και Δ.Ν.Τ., αντίθετα η Κριστίν Λαγκάρντ κράτησε σκληρή στάση επιμένοντας στο καταστατικό του ταμείου. Αντί μείωσης του χρέους στο 120% το 2020 πρότειναν λύση με διαφορά δεκαετίας.

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Διεκόπη η συνεδρίαση στο Eurogroup. Καμία απόφαση προς το παρόν

Μαραθώνια προμηνεύεται η συνεδρίαση του Eurogroup, η οποία διεκόπη λίγο πριν από τις 10.00 προκειμένου να προετοιμαστούν νέες προτάσεις με σκοπό τον συμβιβασμό μεταξύ ΔΝΤ και Ευρωζώνης για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.

Λ. Κατσέλη: Ούτε οι ναζί δεν επέβαλαν τέτοιους όρους

Με το δικτατορικό «εργαλείο» των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου επιχειρούν οι Επικυρίαρχοι, δια των εγχώριων εντελοδόχων τους, να διαλύσουν κάθε ψευδαίσθηση δημοκρατίας στη χώρα.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης παει στην ΕΡΤ


Με μεικτή παραγωγή από τον σταθμό και ιδιώτη θα είναι η νέα καθημερινή εκπομπή με τον Γιάννη Δάρρα, την Ανθή Σαλαγκούδη και σεφ τον Ηλία Μαμαλάκη, που θα ενταχτεί στην ζώνη 6 - 8 στη ΝΕΤ.

Προσωπικά στοιχεία 9 εκατ. Ελλήνων είχε στα χέρια του 35χρονος!


Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για παραβίαση προσωπικών δεδομένων άσκησε ο εισαγγελέας στον 35χρονο που συνελήφθη γιατί είχε στην κατοχή του τα προσωπικά δεδομένα περίπου... 9 εκατομμυρίων πολιτών! Η υπόθεση παραπέμφθηκε στον ανακριτή.

Είχε κλειδωμένα τα παιδιά της και τα τάιζε φελιζόλ


Ο Δημήτρης και τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια του περνούσαν πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια, εξαιτίας των συχνών καυγάδων των γονιών τους. Η μητέρα του αποφάσισε κάποια στιγμή να εγκαταλείψει τον πατέρα τους.

Νέα δημοσκόπηση της GPO

Μια νέα δημοσκόπηση της GPO μετά τις εκλογές και την ψήφιση των μέτρων από την κυβέρνηση Σαμαρά. Η ερευνά διεξήχθη το διάστημα από την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου ως το Σάββατο 17 Νοεμβρίου σε πανελλαδικό δείγμα 1.200 ατόμων.

Στην πρόθεση ψήφου παίρνουν με βάση την έρευνα τα εξής ποσοστά τα κόμματα (σε παρένθεση τα αντίστοιχα της προηγούμενης έρευνας, της 29ης Μαΐου)

Η Επίσημη απάντηση της ΔΗΜ.ΑΡ σε ότι άφορα τη κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων


 Το θέμα της κινητικότητας ενός αριθμού δημοσίων υπαλλήλων ήρθε με ένταση στην επικαιρότητα λόγω της βαρύτητας του. Στο έδαφος της κινητικότητας έχει αναπτυχθεί μεγάλη παραπληροφόρηση που πρέπει να απαντηθεί. 

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Π Τατσόπουλος: Κασιδίαρη απόδειξε πως δεν σε λένε μαλάκα

Ο Ηλίας Κασιδιάρης σε ομιλία του κατά την διάρκεια των εγκαινίων του γραφείου του κόμματος στο Αγρίνιο μίλησε για «το παραμύθι του Πολυτεχνείου με τους δήθεν νεκρούς», κατηγορώντας μάλιστα το ΣΥΡΙΖΑ για παραχάραξη της ιστορίας.

Συνεχίζεται η σφαγή στα Παλαιστινιακά εδάφη

Για έκτη ημέρα συνεχίζονται οι εχθροπραξίες μεταξύ Παλαιστίνιων ανταρτών και Ισραηλινών, ενώ εντείνονται οι διπλωματικές προσπάθειες για να επιτευχθεί εκεχειρία. Οκτώ νεκροί σήμερα το πρωί από νέους βομβαρδισμούς ισραηλινών

Η μαγκιά και το φιλότιμο “πλάθονται” αργά

Η μαγκιά και το φιλότιμο “πλάθονται” αργά, παράλληλα με το χαρακτήρα του ανθρώπου και παίρνουν διαφορετική υφή και έκφραση ανάλογα με το κοινωνικό στάτους της κάθε εποχής. 

Θα πληρώνουμε για το Facebook;

Εδώ και αρκετές μέρες όλο και πιο έντονη φημολογία υπάρχει για το ότι το Facebook θα ξεκινήσει να απαιτεί συνδρομές επί πληρωμή κάθε μήνα. Με λίγα λόγια ότι θα πάψει να είναι δωρεάν. 

Τι είχε προφητέψει ένας ναζί το 1945


"Οι λαοί ξεχνούν. Η Γερμανία θα ξαναχτιστεί από εκείνους που την πολέμησαν, θα επανενωθεί και θα γίνει η ισχυρότερη οικονομικά χώρα της Ευρώπης".

Γιατί η Ευρώπη δεν τυπώνει αρκετό χρήμα;

Τι επιλογές έχει κανείς αν υπάρχουν χρέη που δε μπορούν να αποπληρωθούν, αλλά δε θέλει να "πάρει τα όπλα", ανατρέποντας το καπιταλιστικό σύστημα;
Μπορεί να κάνει στάση πληρωμών, να τυπώσει χρήμα ή να επιβάλλει "λιτότητα".

Τα οφέλη του γέλιου στον οργανισμό του άνθρωπου

Το γέλιο ανεβάζει με φυσικό τρόπο τη διάθεση, προλαμβάνει τις ασθένειες, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, βελτιώνει
το καρδιαγγειακό σύστημα, καίει θερμίδες, γυμνάζει και αυξάνει τη μακροζωία. 

Τι να κάνεις αν δεν μπορείς να κοιμηθείς τη νύχτα

Θέλεις να κοιμηθείς αλλά στριφογυρίζεις κάθε βράδυ στο κρεβάτι χωρίς να μπορείς να κλείσεις μάτι;
Διάβασε 5 λόγους που πιθανόν ευθύνονται γι” αυτό και πώς μπορείς να αλλάξεις την κατάσταση.

Γυναικείος οργασμός και επιστήμη (Βίντεο)

 Για πρώτη φορά στην ιστορία, άνθρωποι και μηχανήματα, είδαν, φωτογράφισαν και εμφάνισαν το ‘άβατο’ του γυναικείου οργασμού.

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Οργασμοί σε ντουλάπα και κρεβάτι

Ονομάζομαι Μαριώ και αυτή είναι μια ιστορία που συνέβη στο σπίτι μου πριν από μερικά χρόνια. Τότε ήμουν 20 ετών και συγκατοικούσα στο εξωτερικό με άλλα δύο άτομα, μία εκ των οποίων ήταν μια κοπέλα 4 χρόνια μεγαλύτερή μου, Πολωνέζα, η Nadia.Ένα βράδυ ήμουν έτοιμη να φύγω από το σπίτι, αλλά χρειαζόμουν λεφτά.