Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Τι θα πει ο Αντώνης Σαμαράς στη έκθεση Θεσσαλονίκης


Σύμφωνα με αποκλειστικής πληροφορίες του blog μας ο πρωθυπουργός στην έκθεση της Θεσσαλονίκης θα αναφερθεί στους συνταξιούχος, εργαζόμενους και λοιπούς Έλληνες.
Αναλυτικότερα  

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Α Τσίπρας «ο πιο επικίνδυνος άνδρας της Ευρώπης»


Μεταξύ των «δέκα πιο επικίνδυνων πολιτικών της Ευρώπης» βρίσκεται και ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Spiegel που συνέταξε τη λίστα.

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Χωρίς εισιτήριο ο Γ Παπανδρέου σε φλάινγκ ντόλφιν. Παραιτήθηκε (;;;) καπετάνιος


Το Φλάινγκ Ντόλφιν «Ερατώ»  έφθασε στην Κω που κάνει το δρομολόγιο Σάμος- Κω αντικατεστάθη ο καπετάνιος από την εταιρία διότι στη Σάμο δεν επέτρεψε στον Γιώργο Παπανδρέου και την οικογένεια του να μπουν στο σκάφος χωρίς εισιτήριο την προηγούμενη εβδομάδα.

Ήθελαν να λιντσάρουν το μαυριδερό υποκείμενο στη Σύρο


Οργή λαού στη Σύρο για τον Πακιστανό
Περίμεναν στο λιμάνι για να τον λιντσάρουν Εκατοντάδες κάτοικοι της Σύρου περίμεναν απόψε με άγριες διαθέσεις τον Πακιστανό δράκο της Πάρου.

Έτοιμος να παραιτηθεί ήταν ο Γιάννης Στουρνάρας


Για μισή ώρα προσπαθούσε ο πρωθυπουργός να πείσει τον υπουργό οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα να μην παραιτηθεί.

Γνωρίζει πολλά και θα κάψει πολλούς λέει ο Άκης Τσοχατζόπουλος


«Γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα και τον ρόλο που έπαιξαν όλοι» αναφέρει μέσα από τη φυλακή ο Άκης Τσοχατζόπουλος.Ο πρώην υπουργός σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής» δηλώνει πως...

Κι όμως,η ανθελληνική Bild φέρνει στο φώς την Γερμανική ληστεία εις βάρος της Ελλάδας!


Η γερμανική εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας Bild, γνωστή για τις επανειλημμένες επιθέσεις της εναντίον της Ελλάδας και την υποστήριξη ευρωσκεπτικιστικών θέσεων , υποστήριξε σε μακροσκελές άρθρο της ότι "η Γερμανία κερδίζει...

Ομολόγησε το ανθρωπόμορφο τέρας της Πάρου


Το έκανε λέει διότι του άρεσε το κοριτσάκι και προσπάθησε να την βιάσει και όταν αυτή άρχισε της φωνές της χτυπούσε το κεφάλι πάνω στα βράχια.

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Η Μαρία Λόη σε ταινία του Hollywood


Η γνωστή μαγείρισσα Μαρία Λόη αφού κατέκτησε τα τηλεοπτικά πλατώ της Ελληνικής τηλεόρασης αλλά και της Αμερικής αφού και εκεί είχε δική της εκπομπής με μαγειρική τώρα θα την δούμε και σε ταινία θρίλερ.

Τον λόγο που οι γυναίκες ζουν περισσότερο βρήκαν οι επιστήμονες


Σίγουρα πολλοί από εσάς θα έχετε παρατηρήσει και θα έχετε παραξενευτεί. Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άνδρες; Και μην πείτε ότι δεν ισχύει. Ισχύει τόσο εμπειρικά (πόσες φορές δεν έχετε συναντήσει ηλικιωμένες χήρες, αλλά πολύ λιγότερους χήρους.

Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Γιατί έφυγα από το Μega


«Η συνεργασία μου με το Mega λύθηκε σε φιλικό κλίμα.

Δεν υπήρχε καμία διαφωνία ή δυσαρέσκεια.
Ο λόγος που έφυγα δεν ήταν οι περικοπές, αφού στις δύο προηγούμενες διατήρησα τη θέση μου, αλλά επειδή δεν υπήρχε αντικείμενο ασχολίας για μένα πλέον αφού το αθλητικό ρεπορτάζ περιορίστηκε.

«Ξένιος Ζευς» Επιχείρηση-«σκούπα» στο κέντρο της Αθήνας


Πάνω από 2000 αστυνομικοί συμμετέχουν στην επιχείρηση της αστυνομίας, με την ονομασία «Ξένιος Ζευς» και στόχο την απομάκρυνση των παράνομων αλλοδαπών, βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας.

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Στο Mega και επίσημα η Σαράφογλου


Μετά από πάνω από δέκα χρόνια στην ΕΡΤ, η Μαρία Σαράφογλου ανήκει από την 1η Αυγούστου στο δυναμικό του Mega, όπου και θα αξιοποιηθεί σε παρουσίαση δελτίων ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών...

Hotmail: Μετονομάζεται σε Outlook.com


Η Microsoft προχωρεί σε rebranding της δωρεάν υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εγκαταλείποντας την επωνυμία Hotmail που απέκτησε το 1998. Η εταιρεία υιοθετεί το όνομα Outlook.com...

Τουλάχιστον 83 εκατ. χρήστες «μαϊμού» στο Facebook


Σχεδόν 83 εκατομμύρια χρήστες, ήτοι το 8,7% στο σύνολο των 955 εκατ. προφίλ του Facebook, δεν είναι πραγματικοί, όπως φέρεται να παραδέχεται η δημοφιλής υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης.

Έναν πακιστανό ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ για την επίθεση στη 15χρονη στη Πάρο


Αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής διερευνούν τις τελευταίες ώρες την πιθανή εμπλοκή στην επίθεση ενός 21χρονου Πακιστανού, ο οποίος εθεάθη στο σημείο της επίθεσης, στην παραλία της Χρυσής Ακτής, και λίγες ώρες αργότερα αναχώρησε εσπευσμένα από το νησί με προορισμό την Αθήνα...