Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Lady Gaga


Γιατί αφού είναι γκα-γκα κάνει πάταγο η Lady Gaga; Ίσως επειδή  είναι Αμερικανίδα;
Το πραγματικό της όνομα είναι Stefani Joanne Angelina Germanotta, ενώ το καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο, με το οποίο έγινε γνωστή, αποτελεί αναφορά στο τραγούδι των Κουίν "Radio Ga-Ga"
Η Lady Gaga Γεννήθηκε στις 28 Μαρτίου 1986 στη Νέα Υόρκη και ο πατέρας της έχει ιταλική καταγωγή
Ίσως αυτό που μετράει στις μέρες μας είναι η εκκεντρικότητα και η τρέλα διότι καλλιτεχνικά είναι όντος γκα- γκα ότι και να λένε μερικοί καλοπληρωμένοι γραφιάδες.
Δηλαδή η απόλυτη παρακμή!!!

Η 22χρονη φορέας του ΑΙDS

Απο το Zougla.gr

Η 22χρονη Tatiana Bukhtoyarova εντοπίστηκε σε Η 22χρονη Tatiana Bukhtoyarova εντοπίστηκε σε οίκο ανοχής επι της οδού Φωκαίας 22 στην Αθήνα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας κατοικεί στο Γαλάτσι.

Στην 22χρονη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, για την παραβίαση της σφράγισης του παράνομου οίκου ανοχής, για διευκόλυνση ακολασίας άλλων και άλλες παραβάσεις της νομοθεσίας που αφορούν τα εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα.

Οι ειδικοί του ΚΕΕΛΠΝΟ διαπίστωσαν ότι είναι φορέας όταν πραγματοποίησαν το άμεσο τεστ (rapid test) στην νεαρή Ρωσίδα. Οι υπεύθυνοι του , ξεκίνησαν ήδη αγώνα εντοπισμού όλων των “πελατών” της νεαρής προκειμένου να διαπιστώσουν εάν έχει διαδοθεί ο ιός σε άτυχους άνδρες που είχαν επισκεφθεί τον οίκο ανοχής.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται οτι όποιος θέλει να εξεταστεί ή και να λάβει κατευθύνσεις και οδηγίες από τον αρμόδιο φορέα για τη συγκεκριμένη λοίμωξη μπορεί να καλέσει στις υπηρεσίες του ΚΕΕΛΠΝΟ στα εξής τηλέφωνα:

Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS: 210 72 22 222
Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ: 210 52 12 054. 


Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Έκραξαν τον Βενιζέλο στη Πάτρα


Άγρια επίθεση δέχτηκε στην Πάτρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος από εξοργισμένους πολίτες, και μάλιστα κάποιος εξ αυτών προσπάθησε να προπηλάκιση τον κ Βενιζέλο, αλλά συγκρατήθηκε απ την προσωπική φρουρά του.
Μας έχουν φλομώσει στο ψέμα και στις δήθεν δακρύβρεχτες συγγνώμες οι κύριοι αρχηγοί της συγκυβέρνησης, που επαναπαύονται επάνω στα χοντρά πακέτα χρημάτων που διακινούν, τα οποία όμως τα πληρώνουμε εμείς χωρίς να μας έχει ρωτήσει κανένας αν θέλουμε.
Και μάλιστα αυτό συμβαίνει την ώρα που πολλοί συνάνθρωποι μας δεν έχουν χρήματα ούτε για της βασικές τους ανάγκες.
Σας βαρεθήκαμε κύριοι, δεν πάει άλλο.

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Έφυγε απ’ τον ΣΚΑΪ η Τσαπανίδου;


Όχι ήταν φιλοξενούμενη της Μαίρης Συνατσάκη στο Mad το μεσημέρι της Παρασκευής, στην παρέα τους ήταν και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαυροκεφαλίδης.
Η Πόπη μας μίλησε για τις εκλογές, εξήγησε σε όσους… δεν το γνώριζαν, τι είναι η ψήφος διαμαρτυρίας, ενώ δεν παρέλειψε να απαντήσει σε ερωτήσεις τηλεθεατών γύρω από το τι να ψηφίσουν και πολλά άλλα και με τη σειρά της να τους έθεσε τα δικά της...

Μάλιστα μας είπε τι θα ψηφίσουμε, ακούστε τι είπε:
"Ψηφίζετε κόμμα το οποίο είναι μικρό, αλλά θα μπει στη Βουλή. Δεν θα ρισκάρετε να μείνει εκτός, γιατί αν ψηφίσετε κόμμα που θα μείνει εκτός, τότε ενισχύεται το πρώτο..."

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Ο Πύρρος Δήμας επικεφαλής


Έξω από κάθε δημιουργική προοπτική το επικράτειας του ΠΑΣΟΚ διότι μπορεί ο κ Πύρρος Δήμας να είναι ένας άνθρωπος που μας έκανε υπερήφανους ως αθλητής, αλλά σαν πολιτικός δεν είναι δυνατόν κάποιος σκεπτόμενος άνθρωπος να θεώρηση ότι μπορεί επάξια πολιτικά να μας εκπροσώπηση.
Δείτε το ψηφοδέλτιο:
Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας
Πύρρος Δήμας
Φώφη Γεννηματά
Νίκος Ανδρουλάκης (Πολιτικός Μηχανικός)
Θεόδωρος Καριώτης (Καθηγητής στο Μέριλαντ – Ειδικός στο Δίκαιο της θάλασσας)
Κυριακή Σταμαδιάν (Αντιπρόεδρος της
Ένωσης Ασκουμένων Δικηγόρων της Αθήνας)
Αθανάσιος Τσαφτάρης (Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης)
Τάσος Φλάμπουρας (Επιχειρηματίας στον χώρο των τεχνολογιών του Διαδικτύου)
Αρτεμις Παπαδάκου (Αρχιτέκτων)
Σωτήρης Γκασούκας
Αννα Πάντου
Φρασκίσκος Μπριλάκης (Νέος αγρότης με έδρα την Ιεράπετρα)
Μαρία Αναγνωστοπούλου (Γιατρός)

"Δίνουμε τη μάχη για τη νίκη στις εκλογές, για την πρωτιά, για την αυτοδύναμη Ελλάδα" δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου.

Ποια Ελλάδα κύριε πρόεδρε;

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Συνάντηση Σαχινίδη Λαγκάρντ


Συνάντηση με τη γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Κριστίν Λαγκάρντ είχε ο υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης. «Σήμερα υπάρχει μεγαλύτερη αισιοδοξία για την έξοδο της χώρας από την κρίση» ανέφερε μετά τη συνάντηση ο κ. Σαχινίδης Αναλυτικά η δήλωση του υπουργού Οικονομικών έχει ως εξής: 
«Η συζήτηση με την κα Λαγκάρντ έγινε σε θετικό κλίμα, το οποίο διαμορφώνεται μετά την έγκριση του προγράμματος και την επιτυχή υλοποίηση του PSI.
Σήμερα υπάρχει μεγαλύτερη αισιοδοξία για την έξοδο της χώρας από την κρίση. Συζητήθηκε η πρόοδος στην εφαρμογή του προγράμματος και η εντός των στόχων εκτέλεση του προϋπολογισμού στο πρώτο τρίμηνο του 2012.
Έγινε αναφορά στην ανακεφαλαιοποίση των τραπεζών και στη συνεργασία που έχουμε με το ΔΝΤ και τα άλλα μέλη της Τρόικας.  
Επισημάνθηκε πόσο σημαντικό είναι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της κεφαλαιακής θωράκισης, ώστε οι τράπεζες να μπορούν να ανταποκριθούν στον αναπτυξιακό του ρόλο». 
ΤΑ ΝΕΑ

Όλο και περισσότερο μικραίνουν τα μπικίνι



Όλο και περισσότερο μικραίνουν τα μπικίνι, να δούμε ποτέ θα καταργηθούν δείτε το βίντεο εδώ



Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Τα κάλπικα διλλήματα της κάλπης .


Δεν συζητάμε για χρυσή αυγή αυτό το μόρφωμα δεν είναι δυνατόν οι Έλληνες του 2012 να επιτρέψουν να μπει στη βουλή. Δεν μπορούν οι Έλληνες να προκρίνουν τον φασισμό!

Και τώρα ας ασχοληθούμε με την δημοκρατία.
Εδώ θέλω με πολύ συνοπτικό λόγο να πω ότι καλό θα ήταν το εκλογικό σώμα, αν θέλει να δει άσπρη μέρα πρέπει να «μαυρίσει» με τη ψήφο του τρία κόμματα κι αυτά είναι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, και το κόμμα της κυρίας Μπακογιάννη.
Γιατί; Μα είναι απλό, διότι είναι δούλοι του μνημονίου, και μας εκβιάζουν λέγοντας ότι δεν θα μπορούν να δοθούν μισθοί και συντάξεις τον Ιούνιο.
Αυτό είναι το μεγαλύτερο εκβιαστικό δίλλημα που μας θέτουν και είναι ψέμα διότι εάν και εφόσον οι δανειστές δεν θελήσουν να αλλάξουν την οικονομική πολική που έχουν επίβαλε εις την χώρα με την σύμφωνη γνώμη και των τριών ως άνω κομμάτων, τότε και μόνο η σκέψη της παύσης πληρωμών από μόνη της θα τους κάνει να τρέμουν.
Αν πάλι γίνει παύση πληρωμών, τότε μόνο όσα πληρώνουμε για τόκο χρεολύσια φτάνουν και περισσεύουν για την κάλυψη των μισθών και συντάξεων!
Ένα ανέκδοτο που πάντα κυκλοφορούσε στους οικονομικούς κύκλους είναι τι εξής:
Άμα χρωστάς 10.000 εσύ έχεις πρόβλημα ενώ άμα χρωστάς 1.000.000 ο δανειστής σου έχει πρόβλημα!
Για αυτό καλά θα κάνουμε να τους μαυρίσουμε και ο καθένας να ρήξη την ψήφο του σε όποιο από τα άλλα κόμματα υπάρχουν κι αυτός προκρίνει.
Επί πλέον οποίος δεν σηκωθεί απ τον καναπέ του και έμπρακτα να δείξει την αγανάκτηση του μέσα από την ψήφο του είναι συνένοχος με τους.

Πεφταστέρια θα κατακλύσουν τον ουρανό


Πεφταστέρια θα κατακλύσουν τον ουρανό αυτό το Σάββατοκύριακο, προσφέροντας  μας ένα μοναδικό θέαμα εφόσον έχουμε  την υπομονή τα παρακολουθήσουμε.
Καθώς η τροχιά της Γης συναντάται με την ουρά των υπολειμμάτων του κομήτη «Θάτσερ»,- να έχει σχέση με τη Margaret Τhatcher -  η ατμόσφαιρα του πλανήτη μας γεμίσει από διάττοντες αστέρες που θα είναι ορατοί με γυμνό μάτι σε όλη τη χώρα.
Πρόκειται για τους επονομαζόμενους  ''Λυρίδες'' που τους καταγράψαν  για πρώτη φορά το 687 π.Χ. οι Κινέζοι και είναι μικροσκοπικά σωματίδια με βάρος περίπου ενός γραμμαρίου.
Η κορύφωση του φαινομένου αναμένεται τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.
Οι παρατηρητές θα πρέπει να βρίσκονται σε σκοτεινά σημεία χωρίς και να κοιτούν  βορειοανατολικά.
Οι ''Λυρίδες'' έχουν ξεκινήσει το ταξίδι τους από τις 16 Απριλίου, εμφανιζόμενοι όμως αραιά στον ουρανό του βόρειου ημισφαιρίου, ενώ αναμένεται να πέφτουν μέχρι τις 25 Απριλίου.

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Η αποφράδα μέρα της 21 Απριλίου του 1967


Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αύριο είναι η αποφράδα μέρα κατά την όποια μερικοί εθνοπροδότες άθλιοι κατέλυσαν τη δημοκρατία, βασάνισαν , εξόρισαν και σκότωσαν δημοκρατικούς Έλληνες και τελικά πέτυχαν τον σκοπό τους να ξεπουλήσουν την Κύπρο.
Αυτά τα άθλια μιάσματα τα οποία - έκτος από τον Ντερτιλή - είναι όλοι τους νεκροί και σαπίζουν εις τη κόλαση, οπισθοδρομισαν την Ελλάδα μαζί με τον ξενόφερτο βασιλιά, που καμιά σχέση δεν έχει με Ελλάδα αυτός και το σοι του κατάφεραν να διαλύσουν μια χώρα εκ βάθρων που ήδη επούλωνε της πληγές της από τον εμφύλιο που επέβαλαν οι ξένες δυνάμεις, κάτι που και σήμερα τηρουμένων των αναλογιών προσπαθούν να πετύχουν.
Κι όταν ο αρχιπροδότης Παπαδόπουλος τον πέταξε στα σκουπίδια ξεκίνησε με βλακώδη τρόπο - όπως αλώστε του ταιριάζει -  ένα αποτυχημένο αντιπραξικόπημα.
Το τελικό αποτέλεσμα ήταν χιλιάδες θάνατοι που δεν πρέπει να ξεχνάμε, η Κύπρος μας με στρατεύματα κατοχής και δυστυχώς τον λαό να ξεχνά και να ετοιμάζετε να Βάλη την Χρυσή Αυγή στη βουλή.
Ξυπνήστε Έλληνες. Θυμηθείτε Έλληνες.

O Απόστολος Γκλέτσος στο ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής?


O Απόστολος Γκλέτσος στο ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής!
Μπορεί μια τέτοια υποψηφιότητα να μην τη περίμενε κανείς, όμως είναι πραγματικότητα. Στο Νομό ...
Φθιώτιδας θα είναι...
υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή
Σοκ έπαθαν πολλοί απ΄ όσους πληροφορήθηκαν το γεγονός αλλά η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική
Μιας και όλα ξεκίνησαν από δυο διαφορετικούς ανθρώπους και ο χαρισματικός δήμαρχος και καλός ηθοποιός έτυχε να έχει συνεπωνυμία οπότε ηρεμίστε.

Δεν πρόκειται όμως για τον Δήμαρχο Στυλίδας, τον γνωστό ηθοποιό, αλλά τον εξάδελφο του Αποστόλη, που εδώ και καιρό ασχολείται με την τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στην περιοχή του.!
Μπορεί μια τέτοια υποψηφιότητα να μην τη περίμενε κανείς, όμως είναι πραγματικότητα. Στο Νομό ...
Φθιώτιδας θα είναι...
υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή
Σοκ έπαθαν πολλοί απ΄ όσους πληροφορήθηκαν το γεγονός αλλά η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική
Μιας και όλα ξεκίνησαν από δυο διαφορετικούς ανθρώπους και ο χαρισματικός δήμαρχος και καλός ηθοποιός έτυχε να έχει συνεπωνυμία οπότε ηρεμίστε.

Δεν πρόκειται όμως για τον Δήμαρχο Στυλίδας, τον γνωστό ηθοποιό, αλλά τον εξάδελφο του Αποστόλη, που εδώ και καιρό ασχολείται με την τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στην περιοχή του. 

Γράφει Μάχος ο Ελληνάρας


Ρε μαγκίτες άμα λάχει να πούμε αν… λέω αυτό το θειο πλάσμα σου έλεγε θα με …. Ψηφήσεις;
Ποιος ρε ρεμάλια θα έλεγε όχι;
Πάντως όχι εγώ μαλάκας είμαι με αυτό το γκομενάκι όχι στο ΔΝΤ θα πήγαινα αλλά και στο ΜΝΤ της  σα τρελός.
Τώρα τι μου λέτε εσείς εγώ ακούω βερεσέ!
Τώρα άμα έρθει αυτός ο χοντρός, η ο άλλος ο λιγνός, τι να τους κάνω ρε, αυτοί βρωμάνε ψαρίλα.
Άμα είναι έτσι πηδάω και τη κυρά, σιγά ρε μην αφήσω αυτούς τους πηδηχτούλιδες να με πηδήσουν.
Απ την άλλη ρε γαμώτο  δυο γυναίκες αρχηγούς έχουμε κι είναι και οι δυο τους σαν κακός χειμώνας.
Ποια να δεις τη Ντόρα η τη Λουκά; Άσε ρε.

Κατέβα μωρό μου να σε ψηφίσω κι ότι άλλο θέλεις, εγώ μωρό για σένα εδώ!!!

Καθένας το σαλονάκι


Άγριο κράξιμο έριξαν στον Βαγγέλη Βενιζέλο πολίτες στην Ν. Σμύρνη όπου βρέθηκε στο γήπεδο του "Μίλωνα" σε προεκλογική ομιλία του.
Τα άκουσε χοντρά χωρίς να μπορεί να βγάλει κιχ και τι αν κάνει άλλωστε, ο λαός είναι πολύ θυμωμένος με τους ανάξιους και αντί λαϊκούς αυτούς κυβερνώντες.

Την ίδια ώρα οι δημοσκοπήσεις δίνουν από 4% έως 7% τη διαφορά ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και αν η αριστερά ήταν ενωμένη – χωρίς το ΚΚΕ – θα Έπαιρνε  γύρο στο....
 Διάβασε το άρθρο

ΝΔ παραιτήθηκε η πέτρα του γαλάζιου σκανδάλου


Κι άλλη – τρίτη – «μαχαίρια» στο στρατόπεδο της ΝΔ, αυτή τη φορά παραιτήθηκε η πέτρα του σκανδάλου και προσωπικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά ο Γιώργος Συμπιλίδης.
Μέσα σ’ ένα 24ωρο είχαμε τη παραίτηση του Γιώργου Βαγιωνά και του Μιχάλη Χαλκίδη.
Ο κ Συμπιλίδης είναι πρέπει να σημειωθεί προσωπικός φίλος και επιλογή του πρόεδρου της ΝΔ για αυτό και θεωρείται προσωπική ήττα του Σαμαρά. Μετά τις αντιδράσεις στο εσωτερικό της ΝΔ, εξαναγκάστηκε στην ουσία σε παραίτηση δηλώνοντας τα εξής:  
«Μπροστά στη δύσκολη μάχη της 6ης Μαΐου, όλα τα προσωπικά παραμερίζονται. Σημασία έχει μόνον η νίκη της Παράταξης. Που μας χρειάζεται όλους. Πολύ περισσότερο που δίνουμε τη μάχη για το μέλλον.
Το παρελθόν δεν μπορεί πια να μας χωρίζει…Πρόθεσή μου είναι να προσθέσω, όχι να αφαιρέσω. Άλλωστε και στο παρελθόν, προσπάθειες σπίλωσής μου έπεσαν στο κενό και με δικαστικές αποφάσεις.
Όμως, για να μπει ένα οριστικό τέλος σε όσα κακόβουλα λέγονται και γράφονται, παραιτούμαι από την υποψηφιότητά μου στο Κιλκίς, παραμένοντας στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά».
Απαντώντας ο κ Σαμαράς δήλωσε:
«Τιμώ την κίνηση του Γιώργου Συμπιλίδη, που δείχνει πνεύμα ενότητας και αποφασιστικότητα για τη νίκη. Συνεχίζουμε όλοι μαζί τον αγώνα».
Πρέπει εδώ να θυμίσουμε, ότι ο ως άνω ήταν ο βουλευτής εκείνος που είχε αποσύρει την εμπιστοσύνη του στη κυβέρνηση Μητσοτάκη με αποτέλεσμα να χάσει τη δεδηλωμένη στη βουλή το 1993.

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Γράφει η Λιλή η φαρμακόγλωσσα


Αχ βαγγέλη μου τι να σου κάνω λεβέντη μου, τι έπαθες κι εσύ, να κάνεις μωρέ παιδάκι μου προεκλογική συγκέντρωση και να ναι τρεις κι κούκος κι ο Γιάννης  ο σπασμένος.
Αχ παλικάρι μου που πήγανε τόσοι και τόσοι;
Που είναι τα συνθήματα βαγγέλη;
Που πήγε το ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν ήταν εδώ,- εκεί θέλω να πω – που πήγαν όλοι;
Πω τι έπαθα η γυναικά, ένα κόμμα να στηρίζω κι αυτό να χει καταντήσει απόκομμα. 
Τι απόκομμα τώρα, άστα να μας κλαίνε οι ρέγγες.
Τι να πω κι εγώ η γυναίκα είναι αχάριστος ο κόσμος, εσύ έκανες τα πάντα να μη χρεοκοπήσουμε. Εσύ έδωσες το είναι σου βαγγέλη μου για να μη χάσουμε όλους τους μισθούς μας, να μας μείνει κάτι κι εμάς να πεινάμε λίγο όχι πολύ.
Εσύ μας γλύτωσες από το να χάσουμε τα σπίτια μας αμέσως παρά να τα χάσουμε σιγά σιγά.
Και αυτοί δε σε σκέπτονται καθόλου, δεν υπολογίζουν της θυσίες σου, που έχασες τόσα κιλά από την αγωνία σου;
Αχ βαγγέλη μου οι αχάριστοι! 

Οικολόγοι πράσινοι οι υποψήφιοι


Ανακοινώθηκαν  στις 17.00 στο coLab τους συνδυασμούς με τους οποίους παίρνουν μέρος στις εκλογές σε όλες τις περιφέρειες της χώρας. Την παρουσίαση θα κάνουν η Ιωάννα Κοντούλη, επικεφαλής του εκλογικού αγώνα των Οικολόγων Πράσινων,

Για την Ζάκυνθο υποψήφιοι θα είναι οι Γιάννης Λευτεράτος και ο Νίκος Σαραντάκης να τους ευχηθούμε τα καλυτέρα.

Τα πρώτα «μαχαιρώματα» στη ΝΔ


Βγήκαν τα μαχαίρια στη ΝΔ, αρχής γινόμενης με τον εξ Ημαθίας βουλευτή της κ Μιχάλη Χαλκίδη, που αν και πρώτευε στην εκλογική του περιφέρεια, αποφάσισε να εγκαταλείψει το καράβι, παρ ότι οι δημοσκοπήσεις το φέρνουν στη πρώτη θέση για άλλη μια φορά.
Σε επιστολή που έστειλε στον Αντώνη Σαμαρά, αναφέρει ότι δεν μπορεί να συνύπαρξη «με εκείνους που πρέσβευαν μια πολιτική διαφορετικών αρχών και εγγυήσεων».
Και σαν να μην έφτανε αυτό σειρά πήρε ο Γιώργος Βαγιωνάς που παραιτήθηκε από υποψήφιος στη Χαλκιδική.
Βέβαια είχε διαγράφει από το κόμμα της ΝΔ καθώς είχε καταψηφίσει την νέα δανειακή σύμβαση, αλλά έστειλε επιστολή μετανοίας και επανεντάχτηκε.
Μήπως, λέω μήπως, έχουν όλα αυτά να κάνουν με Συμβιλήδη

Ανακοίνωση της ΔΗΜ.ΑΡ


Η Δημοκρατική Αριστερά δεν θα δώσει κανένα δημοκρατικό , αριστερό άλλοθι στην προωθούμενη συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ αναφέρει το κόμμα σε ανακοίνωσή του για τη χθεσινή συνέντευξη του Ευάγγελου Βενιζέλου, στο MΕGA


0 Φώτης  Κουβέλης δήλωσε:
«Ο κ. Βενιζέλος, δέσμιος και εκφραστής της πολιτικής που άσκησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και η παρούσα κυβέρνηση, όταν μιλά για ''προοδευτική διακυβέρνηση'' εντάσσει σ΄ αυτή και τη ΝΔ. Πρόκειται στην ουσία για πρόταση συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ - ΝΔ για την συνέχιση της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής», σημειώνει η ΔΗΜΑΡ και τονίζει ότι είναι αντίπαλη με αυτή την πολιτική.

Τέλος, η Δημοκρατική Αριστερά επαναλαμβάνει την πρότασή της για μια προοδευτική διακυβέρνηση προς όλες τις δυνάμεις του προοδευτικού χώρου, που δεσμεύονται...... Διαβάστε επίσης και αυτά με ένα Click

Ο Αλέξης Τσίπρας στην Έδεσσα



Στην ανάγκη ενός νέου συνασπισμού εξουσίας, της Αριστεράς, αναφέρθηκε και πάλι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας από την Έδεσσα.
Μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση επιτέθηκε σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, κάνοντας λόγο μνημονιακή κοινοπραξία που θέτει εκβιαστικά ψευδοδιλλήματα και τόνισε πως οι πολίτες με την ψήφο τους μπορούν να επιβάλουν τη μετεκλογική κυβερνητική συνεργασία των κομμάτων της Αριστεράς.

Ο κ. Τσίπρας ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης στο ΣΥΡΙΖΑ και υποστήριξε πως τα δυο μεγάλα κόμματα προσπαθούν να δέσουν χειροπόδαρα την Ελλάδα στο Μνημόνιο, τη στιγμή που η Ευρώπη αλλάζει:
«Αυτή τη στιγμή, που η Ευρώπη .... Διαβάστε επίσης και αυτά με ένα Click



Επιβάλλεται να ενωθεί επιτέλους η αριστερά! Από το http://im-newsin.blogspot.com/


Επιβάλλεται να ενωθεί επιτέλους η αριστερά!


Κάποτε πρέπει όλα τα κόμματα που πραγματικά πιστεύουν στη δημοκρατία και τον σοσιαλισμό, μέσα από ελεύθερες διαδικασίες να βρουν τρόπο επιτέλους να συνεννοηθούν.
Ο λαός μας το χει ανάγκη αυτό περισσότερο από ποτέ διότι υπάρχει ένα τεράστιο κενό στον πολιτικό χάρτη του τόπου μας που επιβάλλετε να καλυφτεί το συντομότερο δυνατόν.
Είναι απαράδεκτο να υπάρχουν αυτές οι πολύ διασπάσεις μέσα στον χώρο της αριστεράς – κι αναφέρομαι στις δυνάμεις της ευρείας δημοκρατικής αριστεράς – που μπορούν να πάρουν δυναμική πλειοψηφικού ρεύματος, ιδιαίτερα μετά την μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ σε συντηρητικό φιλελεύθερο κόμμα.
Πρέπει όλοι οι αριστεροί – οι εκ πεποιθήσεως και όχι καιροσκόποι – να καταλάβουμε πως το παιχνίδι του διαιρεί και βασίλευε ήταν και παραμένει ο λόγος  εκείνος που δεν μπορεί ο λαϊκός λόγος να πάρει σάρκα και οστά!
Πρέπει κάποτε οι κάποιες αντιδραστικές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ
η και της ΔΗΜ.ΑΡ να καταλάβουν ότι παιχνίδι της γάτας με τον σκύλο βλάπτει, προς χαρά κι ευχαρίστηση των δυνάμεων της συντήρησης, μιας και δεν έχουν ένα πραγματικά δυνατό αντίπαλο απέναντι τους.
Κάποιες ομάδες – όσο κι αν σέβομαι αυτά που λένε – δεν έχουν πλατειά λαϊκή απήχηση και αν το καλοσκεφτούμε ούτε το 1% του εκλογικού σώματος δεν είναι.
Επιβάλλεται να παρθούν αποφάσεις για μια εκ βάθρων ανασύνταξη των δυνάμεων της αριστεράς και του σοσιαλισμού, κάτι που αν είχαμε περιχεί τώρα, θα είχαμε σήμερα ένα 25 – 30% και τότε θα μιλούσαμε, αλλά και θα παρεμβαίναμε με εντελώς διαφορετικό τρόπο εις μελλούμενα.
Γι αυτό ας αφήσουμε τους ψευδό εγωισμούς κι τα ανούσια πολιτικά πάθη κατά μέρος κι ας κάνουμε μια νέα δυναμική αρχή που την έχει ανάγκη ο τόπος. 

Υποψήφιοι στη Ζάκυνθο


Ποιοι θα εναι υποψηφιοι στη ζςκυνθο
Για ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΚΚΕ - ΔΗΜΑΡ – ΣΥΡΙΖΑ


ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΔΗΜΗΤΡΗ


Στις δυο το μεσημέρι θα στείλουμε τον ύστατο χαιρετισμό σε έναν μεγάλο καλλιτέχνη κι έναν πολύ καλό άνθρωπο και το λέω αυτό γιατί τον είχα γνωρίσει προσωπικά και παρ ολίγο να συνεργαστούμε μαζί.
Πράγματι ο Μητροπάνος ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, που μέσα από το έργο του θα μείνει στη μνήμη μας και τα τραγούδια του στα χείλη μας για πάντα!
Καλό ταξίδι Δημήτρη!

Ελλάδα τώρα


Η σύζυγος του κυρίου Άκη Τσοχατζόπουλου η κύρια Σταμάτη, πήγε σήμερα στον ανακριτή κάτω από έντονες αποδοκιμασίες από τους παραβρισκόμενους πολίτες.
Και από την ίδια  πόρτα αναμένετε να πέραση και η κόρη του πρώην ισχυρού άνδρα του ΠΑΣΟΚ.
Και ενώ αυτά συμβαίνουν στην ευελπίδων το απόγευμα θα δώσει συνέντευξη ο μνημονικός  εκπρόσωπος του αντί μνημονικού ΛΑΟΣ κ Γιώργος Κύρτσος στον ΣΚΑΪ το πώς θα παντρέψει τα δικά του με αυτά του κόμματος στο όποιο είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας θα δούμε το απόγευμα.
Τώρα στην Ιπποκράτους είναι λένε ότι είναι όλοι ευχαριστημένοι με την συνέντευξη που έδωσε χθες στο MEGA ο Βεγγέλης Βενιζέλος, αλλά όσοι τον ακούσαμε δεν μείναμε καθόλου ευτυχείς με όλα όσα είπε.
Κι από την άλλη ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ μας είπε πως μόνο αυτός μπορεί να μας σώσει. Επίσης την Κυριακή θα ανακοίνωση η ΝΔ το οικονομικό πρόγραμμα διακυβέρνησης αν αναλάβει τα ηνία του τόπου.
Από την πλευρά του στο ΚΚΕ μας λένε έξοδο από το ευρώ κλπ κλπ τα εμπεδώσαμε!
Κι έρχεται και ο Καρατζαφέρης να μας πει να μη ψηφίσουμε με θυμό κι ότι πρέπει να τον στηρίξουμε για να πάνε όλα καλά.
Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ από τα Λιόσια τόνισε ότι οι Βενιζέλος -  Σαμαράς δεν μπορούν να μας βγάλουν από την κρίση γιατί αυτοί την δημιούργησαν, τονίζοντας ότι  θέλει όχι ψήφο διαμαρτυρίας αλλά ψήφο εμπιστοσύνης
(;;;)
Και εν μέσω κρίσης ξεκίνα το ηλεκτρονικό φακέλωμα από το υπουργείο οικονομικών, που θα καταγράφονται όλα, μα όλα, δηλαδή ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, Κινητά, κάρτες κι αν είναι δυνατόν πόσες φορές πάει κάποιος στη  τουαλέτα!
Κι όλα αυτά όταν από ότι δείχνουν οι κρατήσεις στα τουριστικά πακέτα, η μείωση ενδέχεται να ξεπεράσει το 20% σε όλη τη χωρά!
Να τους χαίρεστε!

Είναι ανάλγητοι και επικίνδυνοι οι κυβερνόντες


Νέο φιρμάνι απ την πύλη των Βρυξελών που απαιτεί μείωση μισθών κατά 15% στην χωρά μας, για τη διετία 2012-2014 για να αποκατασταθεί η ανταγωνιστικότητά της το ζητεί με  έκθεσης της Κομισιόν που θα παρουσιάσει στο Ευρωκοινοβούλιο ο Μανουέλ Μπαρόζο.
Δηλαδή σφάξε με πάσα μου να αγιάσω. Την ίδια ώρα που ξεκίνα ο ασφυκτικός έλεγχος των ήδη ξεζουμισμένων ελλήνων μέσα από ένα
«ηλεκτρονικό φακέλωμα» όλων μας και μάλιστα αναδρομικά, προχωρά το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να προχωρήσει σε διασταυρώσεις για εντοπίσει περιπτώσεις φοροδιαφυγής και να επιβάλει φόρους σε πολίτες που ζουν με εισοδήματα που ποτέ δεν δηλώνουν στην εφορία ή έχουν αποκτήσει περιουσιακά στοιχεία χωρίς να δικαιολογείται από τις φορολογικές τους δηλώσεις. Μέχρι εδώ καλά, μα ποιους θα βρουν;
Διότι από τη μεγάλη πλειοψηφία των ελλήνων δεν θα βρουν ούτε σάλιο. Ίσως να θέλουν να πιάσουν καρχαρία με πετονιά για μαρίδα.
Θα ζητήσουν λοιπόν από  τράπεζες, κλινικές, το χρηματιστήριο, ασφαλιστικές εταιρείες, τα ασφαλιστικά ταμεία κύριας και επικουρικής ασφάλισης, εταιρείες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, Δημόσιες επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας (ΔΕΗ, ΟΤΕ κτλ.) να στείλουν στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών αναλυτικά στοιχεία για όλους και κύριος την εποχή των παχιών αγελάδων, οπότε αντιλαμβάνεστε πως μόνο προβλήματα σε μικρούς, που άντε και να έκαναν καμιά υπέρβαση.
Και μετά αμολάνε και μια προεκλογική μπαρούφα ότι τάχα, θα λάβουν για πρώτη φορά επίδομα ανεργίας, οι περίπου 10.000 άνεργοι ελεύθεροι επαγγελματίες,
Σύμφωνα με τα προτεινόμενα, το μηνιαίο επίδομα θα είναι 360 ευρώ, για χρονικό διάστημα από τρεις μήνες έως και ένα χρόνο, ανάλογα με τον χρόνο ασφάλισης κάθε δικαιούχου.
Μα καλά ρε λεβέντες ξέρετε πολλούς να έχουν χρόνο ασφάλισης, αφού δεν έχουν χρόνο δουλειάς;

Πότε θα ανοίξει το νέο νοσοκομείο Ζακύνθου;

Το νέο νοσοκομείο 
Μετά από τόσα χρόνια και 25.000.000€ το νέο νοσοκομείο του νησιού είναι κι αραχνιάζει παρ ότι και σύγχρονο είναι και μεγάλο.
Νοσοκομείο το «Άγιος Διονύσιος» 
Αν κανένας δεν ενδιαφέρεται για την κάλυψη των αναγκών των «ιθαγενών», ας σκεφτούμε τα πόσα χάνει το δημόσιο του μνημονίου από τη δυσφήμηση που έχουμε απ’ το παλιό νοσοκομείο το «Άγιος Διονύσιος» που από καμιά άποψη δεν μπορεί, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των γιατρών, νοσηλευτών και υπολοίπου προσωπικού να ανταποκριθεί στις ανάγκες που δημιουργούνται το καλοκαίρι με χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονται τη Ζάκυνθο απ’ τον Μαϊ ως τον Νοέμβρη.
Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι χάνουμε κόσμο μια και ένα από τα κριτήρια κάποιου να επιλέξει τόπο διακοπών είναι και το αν υπάρχει καλή νοσοκομειακή υποδομή.
Ποιος θα μας πει ποτέ θα ανοίξει τις πύλες του;
Υπάρχει κανένας να απαντήσει;

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Ανεπάγγελτοι πολιτικοί: «Αντώνης Σαμαράς»


Ο Αντώνης  Σαμαράς είναι Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.  Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23 Μαΐου 1951 για έξι χρόνια δεν πήγε πουθενά ήταν μικρός. Οπότε λογικά το 1957 πήγε δημοτικό μέχρι το 1963, μετά πήγε γυμνάσιο τέλειωσε πάλι λογικά το 1969 μετά σπούδασε Οικονομικά στο Amherst College, ε, δε θα θελε τέσσερα χρόνια, άρα 1973 και μετά πήγε να σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Harvard (MBA), άντε άλλα τρία χρόνια πάμε στα 1976.
Το 1977 εκλέγεται Βουλευτής Μεσσηνίας της Ν.Δ.
Από τότε μέχρι σήμερα είναι εκεί στη πολιτική!
Πότε ρε παιδί μου πρόλαβε να δουλέψει;
Και πως θα καταλάβει τον πόνο του πραγματικά εργαζομένου πολίτη;

Γράφει ο Γιώργος Αγροτάς


Και τώρα που άρχισαν τα όργανα να πούμε, θα σκάσουν μύτη οι παρατρεχάμενοι πολιτικάντηδες για να μας πούνε άλλη μια φορά ποσό μας αγαπάνε και αγωνιούν για μας.
Ρε Ουστ!
Ούτε τη πόρτα ρε τέρμα τα τερτίπια, όσα μας τάζατε μας τα κάνατε;
Πόσα μας υποσχεθήκατε χωρίς ποτέ να υλοποιήσετε;
Πόσες φορές πήγατε σε συνανθρώπους μας που υπέφεραν χωρίς κάμερες και δημοσιογράφους;
Δηλαδή τώρα με τι μούτρα θα με κοιτάξετε, έμενα αλλά και τον καθένα στα μάτια;
Ποιες θα είναι οι δικαιολογίες που θα προβάλετε για το χάλι που μας έχετε φέρει;
Ποιος θα πλήρωση ρε για τα χαράτσια αφού δεν έχω άλλα; Εσείς μήπως;
Και τέλος τα παιδία μου που δε βρίσκουν δουλεία, μιας και έχετε διαλύσει τον μικρομεσαίο μαγαζάτορα, έμπορο, βιοτέχνη;
Είστε ψεύτες!

Εφιαλτικό σενάριο δημοσκόπησης της MARC


Εφιαλτικά σενάρια για κοινοβούλιο «πύργο της Βαβέλ» βγάζει μια τελευταία δημοσκόπηση της MARC με βάση την όποια θα υπάρξει δέκα κομματική βουλή, που θα έχει τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ στις πρώτες θέσεις και μάλιστα με 158 βουλευτές!
Πρώτο κόμμα με βάσει την δημοσκόπηση θα είναι η ΝΔ με 22,3% και 110 βουλευτές, ακόλουθη το ΠΑΣΟΚ με 17,8% και 48 βουλευτές , ενώ το κόμμα του Π Καμμένου έρχεται τρίτο με 9,9% και 26 βουλευτές και ακλουθούν ΣΥΡΙΖΑ 9,8% και 26 ΚΚΕ 9,7% και 26, ΔΗΜ.ΑΡ 8,6% και 23 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5,7% και15 ΛΑΟΣ 3,9% και10 ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ 3,1% Κ  8 και τελευταία η ΔΗΜ. ΣΥΜΜΑΧΙΑ με 3% και 8 βουλευτές
Επίσης ένα 6,2% δηλώνει ότι θα ψηφίσει άλλο.
Αν επαληθευτούν αυτές οι προβλέψεις, τότε θα έχουμε συγκυβέρνηση ΝΔ ΠΑΣΟΚ και άγρια φόρο επιδρομή σε όλους τους μικρομεσαίους,- όσους έχουν απομείνει - μιας και θα αισθάνονται ότι έχουν τη λαϊκή νομιμοποίηση με τους 158 βουλευτές που συγκεντρώνουν, συν τους 8 δεκανίκι της Ντόρας θα γίνονται 166οποτε ξεχάστε κάθε ελπίδα για καλύτερες μέρες!

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ ΚΑΙ ΡΟΔΟΥ

 Ο Εκπρόσωπος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε ανακοίνωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, δήλωσε τα εξής:
 
Συστήνουμε στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και στον Πρόεδρό της κ.Σπύρο Καπράλο,να είναι προσεκτικοί όταν απευθύνονται στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εμείς δεν εμπλέκουμε την Ολυμπιακή Φλόγα σε προεκλογικές σκοπιμότητες. Αυτό που ζητάμε επιτακτικά είναι να μην εμπλέκει η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή την Φλόγα στις σκοτεινές διεθνείς πολιτικές σκοπιμότητες που εξαιρούν το Καστελλόριζο και τα Δωδεκάνησα από τη διαδρομή της. 

Ας διαβάσει προσεκτικά ο κ.Καπράλος την ανακοίνωσή μας στην επίσημη ιστοσελίδα μας anexartitoiellines.gr, για να καταλάβει το τί ακριβώς εννοούν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.Την πολιτική σκέψη την έχει.

Τέλος, το γεγονός και μόνο ότι ο κ.Καπράλος ομολογεί στη τέταρτη παράγραφο της ανακοίνωσης του, ότι "δεν είχε έγκαιρα υποβληθεί" η πρόταση για Καστελλόριζο και Ρόδο, σημαίνει ότι ή ο ίδιος φέρει την ευθύνη, άρα πρέπει να υποβάλλει άμεσα την παραίτησή του ή αν ζήτησε την άποψη της ελληνικής κυβέρνησης, οφείλει να μας πει σε νέα ανακοίνωσή του σε ποιούς απευθύνθηκε, τί του απάντησαν και να δώσει στη δημοσιότητα τη σχετική αλληλογραφία.

Αυτά, προς το παρόν.

Οι μέχρι τώρα επίσημα υποψήφιοι στη Ζάκυνθο



ΔΗΜ.ΑΡ:
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΛΑΥΔΙΑΝΟΣ
ΔΩΡΟΘΕΑ ΜΠΕΛΟΥΣΗ ΒΑΙΤΣΗ
ΤΙΜΟΣ ΣΤΡΑΒΟΠΟΔΗΣ

ΝΔ:
ΓΑΣΠΑΡΟΣ   ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ  ΙΑΤΡΟΣ
ΚΟΛΟΚΟΤΣΑΣ        ΠΑΥΛΟΣ       ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ε.α.
ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ          ΑΓΑΘΟΝΙΚΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ


ΚΚΕ:
ΒΛΑΧΙΩΤΗ  ΔΙΟΝΥΣΙΑ      Ιδιωτ. Υπάλληλος
ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ     Δάσκαλος
ΜΠΕΛΟΥΣΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ Υδραυλικός

ΠΑΣΟΚ:
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΠΟΤΟΝΗΣ
ΜΑΡΙΑ ΚΛΑΥΔΙΑΝΟΥ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΓΙΑΝΑΤΟΣ 

Σαν κωμωδία χοντρού λιγνού



Μπήκαμε για τα καλά στην προεκλογική περίοδο και άρχισαν τα ψέματα και για να καταλάβετε τι μας λένε οι μνημονικοί Σαμαράς, Βενιζέλος, δηλαδή φρούδες υποσχέσεις την ώρα που η τρόικα μας τρίζει τα δόντια για τη "τρύπα" των 357 εκατομμυρίων ευρώ στα έσοδα, έναντι των στόχων κατά το πρώτο τρίμηνο του 2012 και την ανάγκη εξεύρεσης εναλλακτικών λύσεων ενόψει της αξιολόγησης που θα αρχίσει στα μέσα Μαΐου μιας και η έως τώρα πορεία των εσόδων δείχνει, ότι ούτε τα νέα εισπρακτικά μέτρα του 2012 ούτε το χαράτσι στα ακίνητα μέσω της ΔΕΗ μπορούν να διατηρήσουν εντός στόχων τις εισπράξεις.
Και εδώ αρχίζει το πανήγυρη ο που θυμίζει χοντρό λιγνό – τους θυμόμαστε απ΄της κωμωδίες του βουβού κινηματογράφου – και ακούστε της προγραμματικές δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ για την κοινωνική προστασία, που παρουσίασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Σειρά μέτρων για την ανακούφιση των υπερχρεωμένων νοικοκυριών, αλλά και την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων περιλαμβάνουν οι
προτάσεις που αποτελούν προϊόν επεξεργασίας της ομάδας Εργασίας που είχε συγκροτηθεί με συντονιστή τον υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κουτρουμάνη. Επίσης  άμεσα εφαρμόσιμες" δεσμεύσεις, "έτσι ώστε κανείς Έλληνας, καμία Ελληνίδα να μη νιώθει μοναχικός και εγκαταλελειμμένος υπό συνθήκες κρίσης".
Κι έρχεται ο Σαμαράς και τάζει μείωση του βασικού συντελεστή ΦΠΑ στο 19% από 23%, του μεσαίου στο 9% από 13% και του χαμηλού συντελεστή στο 5%.
Μείωση των κλιμακίων και χαμηλότερη φορολογία, με αφορολόγητο στις 12.000 ευρώ, μείωση του ανώτατου συντελεστή από 45% στο 40% και σταδιακά μέσα σε τρία χρόνια στο 30%.
Κατάργηση του φόρου στα ακίνητα που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ και μετατροπή του σε ΕΤΑΚ με διεύρυνση του πεδίου εφαρμογής του.
Προώθηση του συμψηφισμού οφειλών μεταξύ του Δημοσίου και ιδιωτών.
Προώθηση πακέτου αναπτυξιακών μέτρων που θα βοηθήσουν στα έργα υποδομής.
Καλά αυτό κι αν είναι κωμωδία και κοροϊδία!
Γιατί τόσο καιρό κύριοι δε τα κάνατε;
Και από την άλλη υπάρχει κύμα παλιννόστησης στην Αλβανία το τελευταίο διάστημα από μετανάστες που διέμεναν και εργάζονταν στη χώρα μας.
Πάνω από 510 εκατ. ευρώ "πέταξαν" για Αλβανία και ο ένας θεός ξέρει πόσα έχουν φύγει για αλλού.

Πέθανε ο Δημήτρης Μητροπάνος


Έφυγε από κοντά μας ο Δημήτρης Μητροπάνος στο νοσοκομείο Υγεία πριν λίγα λεπτά
Γεννήθηκε στην Αγία Mονή, μια συνοικία έξω από τα Τρίκαλα -από την οποία καταγόταν η μητέρα του- στις 2 Απριλίου του 1948
Από μικρός δούλευε τα καλοκαίρια για να βοηθήσει τα οικονομικά της οικογένειας του. Πρώτα σαν σερβιτόρος στην ταβέρνα του θείου του ύστερα στις κορδέλες κοπής ξύλων. Μετά την τρίτη γυμνασίου, το 1964, κατεβαίνει στην Αθήνα να ζήσει με τον θείο του στην οδό Aχαρνών. Προτού τελειώσει το γυμνάσιο άρχισε να δουλεύει σαν τραγουδιστής.
Στην ίδια ηλικία, έπειτα από παρότρυνση του Γρηγόρη Μπιθικώτση, τον οποίο γνώρισε σε μία συγκέντρωση της εταιρίας του θείου του, στην οποία τραγούδησε, επισκέφτηκε την Κολούμπια. Εκεί ο Τάκης Λαμπρόπουλος του γνώρισε τον Γιώργο Ζαμπέτα, δίπλα οποίο θα δουλέψει στα «Ξημερώματα». Τον Ζαμπέτα τον μνημονεύει ως μεγάλο του δάσκαλο και δεύτερο πατέρα
 Μητροπάνος συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους δημιουργούς του λαϊκού αλλά και του έντεχνου τραγουδιού. Γιώργος Ζαμπέτας, Μίκης Θεοδωράκης, Δήμος Μούτσης, Απόστολος Καλδάρας, Τάκης Μουσαφίρης
Η πιο πρόσφατη δισκογραφική δουλειά του Δημήτρη Μητροπάνου, είναι η ζωντανή ηχογράφηση της συναυλίας του στο Ηρώδειο (Σεπτέμβριος 2009), αποτελούμενη από 2 CD με τον τίτλο "Τα τραγούδια της ζωής μου".

Ο Άκης στον κορυδαλλό στης 11.30


Οδηγήθηκε πριν μερικά λεπτά στις φυλακές κορυδαλλού τελικά ο Άκης Τσοχατζόπουλος
Ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΠΑΣΟΚ που κατηγορείται για διαφθορά και παράνομο χρηματισμό από τα γερμανικά υποβρύχια που θα στοιχίσουν στον ελληνικό λαό 1 δις€ για να μπουν στα ταμεία της κ Μέρκελ, άλλα αυτό δεν ήταν το βασικό μέρος της δωροδοκίας του άλλα απ’ τους TOR-M1 απ τη Ρωσία.
Ο κ Τσοχατζόπουλος τη δεκαετία το 90 ήταν ο θεωρούμενος διάδοχος του αειμνήστου Ανδρέα Παπανδρέου, ήταν μαζί με τον άλλο αείμνηστο τον Γιώργο Γεννηματά και τον Κώστα τον Λαλιώτη η λεγόμενη τρόικα του ΠΑΣΟΚ
Κατά την διαδικασία διάδοχης του Ανδρέα έχασε για ελάχιστους ψήφους απ’ τον Κώστα Σημίτη αλλά παρέμεινε πανίσχυρος μέσα στο κόμμα.
Η πτώση του ήρθε με την άνοδο του Γιωργάκη αλλά και από δικά του λάθη μιας και ζούσε μέσα στην πολυτέλεια και προκλητική χλιδή από τότε ξεκίνησε η έρευνα που τελικά κατέληξε στο σημερινό εισαγγελικό πόρισμα που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι εξαιρετικά τεκμηριωμένο.

Μικροφειλέτες φυλακή μεγαλοκαρχαρίες ελεύθεροι


Έχουν γεμίσει οι φυλακές από ανθρώπους που δεν έχουν πλέον να πληρώσουν τις οφειλές τους προς το κράτος και μιλάμε για 5000 η 10000€ που με το άθλιο καθεστώς των προσαυξήσεων καταλήγουν σε δυσθεώρητα ποσά που το κράτος την φαυλότητας απαιτεί. Την ίδια ώρα μεγαλοφειλέτες, που κάποιοι απ αυτούς χρωστούν πολλά εκατομμύρια, κυκλοφορούν ελεύθεροι και μάλιστα συναλλάσσονται και με το δημόσιο σε καθημερινή βάση.
Το ποιο τραγικό είναι ότι πολλοί συμπολίτες μας που καταδικάζονται για μικρό παραβάσεις σε τρεις η τέσσερις μήνες φυλακή δεν έχουν να πληρώσουν τα ποσά που επιβάλλονται, ακόμα όταν σ’ αυτά τους δίνονται δόσεις διότι δεν έχουν με αποτέλεσμα να οδηγούνται στις φυλακές.
Τώρα τελευταία όλο και περισσότεροι είναι οι συνάνθρωποι μας που πριν μερικούς μήνες είχαν τη δουλεία τους, το σπίτι τους, την οικογένεια τους, βρίσκονται στο δρόμο αντιμέτωποι με την ανυπαρξία του κράτους και τη αναλγησία των άρχων.
Πολλές οικογένειες έχουν διαλυθεί, σπίτια έχουν κλείσει, καθωσπρέπει συμπολίτες μας έχουν οδηγηθεί στην αυτοκτονία μη αντέχοντας άλλο τον διασυρμό και την ταπείνωση. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής των αχρήστων και αθλίων, που ήρθαν να μας πουν ότι λεφτά υπάρχουν και αναφέρομαι στον Γιωργάκη τον Παπανδρέου και τον Παπακωνσταντίνου που κατέστρεψαν μια χώρα κι έναν λαό!
Και που σήμερα ακόμα έχουν το θράσος να ζητούν τη ψήφο μας, ασφαλώς δεν είναι οι μονοί μαζί με αυτούς είναι κι Σαμαράς, ο Βενιζέλος, η Μπακογιάννη και άλλα μνημονικά χαμόγια που πρέπει επιτέλους να βρούμε τον τρόπο να τους στείλουμε σπίτι τους.
Αυτοί δεν κινδυνεύουν να πεινάσουν η να μείνουν στο δρόμο αν κι οι περισσότεροι εξ αυτών δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, έχουν τον τρόπο και τις καταθέσεις.
Από πού;

Μια απ τα ίδια ξανά


Και ενώ η κοινωνία βρίσκετε σε αδιέξοδο τα δυο μεγάλα  κόμματα έχουν στήσει ένα σκυλοκαβγά με επίκεντρο τον Άκη Τσοχατζόπουλο, που παρεμπίπτοντος  θα οδηγηθεί σύμφωνα με πληροφορίες γύρο στις 12 στις φύλακες κορυδαλλού.
Δυστυχώς η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έχουν τεράστιες ευθύνες, που πολλοί από μας φανταζόμαστε, για να μη πω ότι έχουμε βάσιμες υποψίες ότι υπάρχουν κι άλλοι μέσα στους δυο αυτούς χώρους που για τους οποίους κανένας δεν λέει τίποτα.
Και ενώ ο καυγάς καλά κρατεί η ρεμούλα στο ΙΚΑ συνεχίζετε, μιας και τη χορήγηση συντάξεων σε ασφαλισμένους  «φαντάσματα» έχει εντοπίσει το ηλεκτρονικό «μάτι» του Ιδρύματος. Στο μικροσκόπιο εννέα υποκαταστήματα σε όλη τη χώρα. Δυστυχώς όλα αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν διότι τελευταία θυμήθηκε ο κ Βενιζέλος το ΕΣΠΑ και μάλιστα έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Κομισιόν Μανουέλ Μπαρόζο, ενόψει του πακέτου των αναπτυξιακών της πρωτοβουλιών, που πρόκειται να ανακοινώσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε.
Και εντός τη εβδομάδας θα γίνει η εκταμίευση των 25 δις €, τα χρήματα αυτά θα πάνε – άκουσον άκουσον – στις τράπεζες, ενώ η αγορά στενάζει και τα εμπορικά καταστήματα κλείνουν το ένα μετά το άλλο.
Δυστυχώς η χώρα μας κυβερνάτε από ανικάνους! 

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Προφυλακιστέος ο Άκης


Ο Άκης Τσοχατζόπουλος κρίθηκε προφυλακιστέος, μιας και κατά την διάρκεια της ανάκρισης δεν βρήκε – σύμφωνα με πηγές μας – ούτε μια πειστική απάντηση στα ερωτήματα που του ετέθησαν.
Με βάση όσα αναφέρονται στις επιμονές ερωτήσεις των ανακριτών για τα όσα διενέργησε ο κ Τσοχατζόπουλος σχεδόν σε όλα απαντούσε «τα έκανα για εθνικό συμφέρον».
Έκπληκτοι έμειναν  οι ανακριτές με την άνευ ουδενός επιχειρήματος έστω και μη βάσιμου εκ μέρους του.
Κατόπιν τούτου οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ μιας και λόγο αργίας δεν λειτουργούσε η γραμματεία εις τις φυλακές Κορυδαλλού, οπότε αναμένετε να μεταφερθεί και να εκτελεστή η προφυλάκισης του αύριο!

Δυστυχώς κυρίες και κύριοι αυτό το γεγονός δείχνει το πόσο αφελείς ήμασταν κατά το παρελθόν, όταν με μεγάλη ευκολία στηρίζαμε και ανεχόμασταν ανθρώπους και πράξεις που δεν είχαν το δεοντολογικό ανάστημα ώστε  να είναι υπεράνω χρημάτων.
Δεν προτρέχω να κατηγορήσω ούτε τον κ Τσοχατζόπουλο ούτε κανέναν. Αυτό θα το κρίνει η ακροαματική διαδικασία. Εγώ απλά λυπημέ εμάς στην κατάντια που μας έφεραν είτε ένοχοι, είτε αφελείς!

Η Ντόρα Μπακογιάννη REAL NEWS


Την ανάγκη φιλοτιμία ποιοι η κ Μπακογιάννη σε συνέντευξη που έδωσε στην REAL NEWS, λέγοντας πως αν η ΝΔ έρθει πρώτη με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο κόμμα, για τη θέση του πρωθυπουργού προκρίνει τον Αντώνη Σαμαρά.
Και προσθέτει  "Κανείς δεν συνεργάζεται με κανέναν, εκτός από εμάς, γι΄αυτό είναι αναγκαία η ψήφος στη Δημοκρατική Συμμαχία και η παρουσία μας στην επόμενη βουλή".
Δηλαδή εκφράζει την προθυμία της να μπει σε κυβέρνηση συνεργασίας μετεκλογικά, το ερώτημα είναι αν θα είναι εντός βουλής στης 17 Μαΐου;
Πρέπει να πούμε όμως ότι έθεσε ως απαραίτητη προϋπόθεση τη σύναψη μιας προγραμματικής συμφωνίας.
Αναφερόμενη στο αίτημα του εισαγγελέα για άρση της ασυλίας της, η κ. Μπακογιάννη κάνει λόγο για "συνέχεια της στημένης υπόθεσης" που αφορά τη δήλωση του πόθεν έσχες του συζύγου της. " Καθένας καταλαβαίνει τη σκοπιμότητα να υπάρξει αυτή η εξέλιξη την επόμενη μέρα της διάλυσης της Βουλής, όπως επίσης και την ημέρα που η ΔΗΣΥΜ έστειλε εξώδικα γιατί τα κόμματα παίρνουν 30 εκ. ευρώ που δεν δικαιούνται", δηλώνει η κ. Μπακογιάννη ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα κάνει χρήση της βουλευτικής της ασυλίας.

Πάνο Καμμένο τι θα κανείς μετεκλογικά;


Πρέπει ο Πάνος ο Καμμένος να βγει και να μας πει αν θα κάνει συνεργασία και με ποιους μετά τις εκλογές;
Διότι βουλευτής της ΝΔ σε πηγαδάκι έλεγε:
Ότι και να γίνει πρωθυπουργός θα είναι ο Σαμαράς και η νέα κυβέρνηση δεν θα αθέτηση τα όσα έχει μέχρι τώρα υπογράψει η παρούσα.
Μα καλά πως θα γίνει αυτό όταν το κόμμα σας δεν ξεπερνά το 20% στις δημοσκοπήσεις, τον ρώτησε ένας απ την ομήγυρη;
Κι απάντηση:
Άκου να δεις, εμείς αν δεν συσπειρωθούμε στην χειρότερη περίπτωση θα πάρουμε ένα 23% απ’ τη άλλη το ΠΑΣΟΚ θα είναι γύρο στο 16 -18% κι αν πάρει το κόμμα του Καμμένου ένα 8% είναι από 47 – 49% και τα τρία κόμματα οπότε κάνουμε κυβέρνηση!
Όταν τον ρώτησαν μα πως ο Καμμένος είναι σφόδρα αντίθετος με το μνημόνιο, τους αποσβόλωσε όλους λέγοντας :
Όλα είναι  προδιαγεγραμμένα!
Και ρωτάμε εμείς από ποιους; Πότε; Που;
Γι αυτό καλά θα κάνει ο κ Καμμένος να διευκρίνηση τι θα κάνει.

Παπαδημούλης στο twitter


«Η σημερινή απολογία του "Άκη", είναι το τέλος ενός "τελειωμένου". Είναι όμως και η κορυφή του παγόβουνου, ενός σάπιου πολιτικού συστήματος»
Και θα συμφωνήσει κανείς με το κ Παπάδημουλη, άλλα και θα ρωτήσει, δεν ήσασταν εσείς μέσα στη πολιτική για να τα πείτε πριν; Όλα όσα εμείς μπορούσαμε να δούμε, η έστω να φανταστούμε, που ήσασταν να τα πείτε ως βουλευτές η ως εκπρόσωποι μιας παράταξης.
Δηλαδή έπρεπε να έχετε φέρει τον κόσμο στα όρια της απελπισίας και της ανέχειας για να τα θυμηθείτε;
Έλεος! 

Η απραγία της κυβέρνησης είναι πολιτικό έγκλημα


Αντί οι εδώ κυβερνώντες να βάζουν φόρους, να αυξάνουν τιμολόγια, να μειώνουν συντάξεις και γενικότερα να κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια να αυξήσουν την ύφεση ενώ ταυτοχρόνος συρρικνώνουν την ανάπτυξη, θα έπρεπε να πάρουν μέτρα για να προσελκύσουν επενδυτές, που με χαρά θα έφευγαν από χώρες όπως η Μ Βρετανία.
Σύμφωνα με μια έρευνα που έκανε η Lloyds TSB International Wealth κατέγραψε ότι το 19% των πλούσιων Βρετανών σκέφτεται να μεταναστεύσει σε χώρες της ευρωζώνης, όπως η Γαλλία και η Ισπανία, ή ακόμη πιο μακριά, στις ΗΠΑ, στην Αυστραλία.
Το ποιο σημαντικό που κατέδειξε η έρευνα είναι ότι ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά των ανθρώπων που θέλουν να φύγουν είναι πλούσιοι, οι οποίοι ζουν στο Λονδίνο, και το μεγαλύτερο ποσοστό των πλουσίων που θέλουν να φύγουν είναι από 25 ως 34 ετών.
Δηλαδή νέοι άνθρωποι με ενέργεια και φιλοδοξίες για το μέλλον και όχι συνταξιούχοι, που απλά θέλουν να αποσυρθούν κάπου με ηρεμία και ήλιο.
Αλλά αυτός δεν είναι ο μόνος τομέας που η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα, άλλα υπάρχουν κι άλλοι όπως αυτός της ηλιακής ενέργειας που σύμφωνα με μελέτες θα μπορούσε εάν αναπτυσσόταν με σωστό τρόπο, να αποφέρει στην ελληνική οικονομία όσα 50 κοιτάσματα πετρελαίου η αέριου μαζί.
Εδώ θα πει κάποιος ότι εδώ δεν κάνει τίποτα για την ΑΟΖ, την ίδια ώρα που η Τουρκιά είναι έτοιμη να δημιουργήσει μια Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) στην Μεσόγειο όπως έκανε και στην Μαύρη Θάλασσα αγνοώντας την Διεθνή Συνθήκη για το Δίκαιο της Θάλασσας. Όλα αυτά είναι εγκλήματα πολιτικά εις βάρος της πατρίδας μας και πρέπει επιτέλους να πάρουν το δρόμο τους. Πολιτικοί σαν τον Σαμαρά η τον Βενιζέλο είναι βέβαιο ότι δεν μπορούν να τα επιλύσουν, μιας και τα βαρίδια του παρελθόντος του εμποδίζουν, άρα τι απομένει;  Νέες δυνάμεις που να αγαπούν τουλάχιστον αυτόν το τόπο κι όχι τους θρόνους!

Η Ελλάδα στενάζει


Τα τελευταία χρόνια, οι ιδιοκτήτες ανασφάλιστων οχημάτων έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και ανέρχονται στο 1 εκατομμύριο, αφού πολλοί απ’ αυτούς λόγω και της κρίσης, αδυνατούν να πληρώσουν τα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων η μηχανών η σύναψη των οποίων είναι υποχρεωτική.
Αλλά δεν είναι μόνο οι ανασφάλιστοι, μα και οι απλήρωτοι λογαριασμοί στη ΔΕΗ, που ενώ τον Δεκέμβριο του 10 οι οφειλές συνολικά έφταναν τα 820 εκ €  στο τέλος Μαρτίου εκτοξεύτηκαν στα 1,160 δις €.
Στο αποτέλεσμα αυτό οδήγησαν οι αυξήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ που εκτίναξαν τις ανεξόφλητες οφειλές, καθώς οι οικιακοί καταναλωτές όλο και περισσότερο, αδυνατούν να τους πληρώσουν, σε συνδυασμό με το χαράτσι.
Κι ενώ η κοινωνία στενάζει απ την οικονομική δυσπραγία ο κ. Τσοχατζόπουλος, που κρατείται για πέμπτη ημέρα στη ΓΑΔΑ, μετά τη σύλληψή του, θα οδηγηθεί στον ανακριτή όπου αναμένεται ότι θα ζητήσει νέα προθεσμία για να απολογηθεί, επικαλούμενος την ογκωδέστατη δικογραφία, που είναι πάνω από 10.000 σελίδες.
Ο πρώην υπουργός θα υποστηρίξει ότι η νέα προθεσμία είναι απαραίτητη, αφού ο ίδιος στο διάστημα που μεσολάβησε δεν πρόλαβε να προετοιμαστεί.
Ο ίδιος, από ότι λένε οι συνήγοροι του φέρεται να είναι ενοχλημένος απ’ την θεατρινίστικη σύλληψη του τη Μεγάλη Τετάρτη που μάλιστα έγινε online.
Ένα πάντως να θυμάστε, αν ο Άκης ανοίξει το στόμα του θα κάψει πολύ κόσμο!
Και για να φύγουμε απ τη πολιτική ας δούμε ένα σοβαρό θέμα που δημιουργήθηκε χθες, όταν οι 98 Έλληνες της νατοϊκής στρατιωτικής δύναμης, δέχτηκαν επίθεση από ένοπλους Ταλιμπάν, στο Αφγανιστάν, σε τουρκική βάση του ΝΑΤΟ, ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανένας και είναι όλοι καλά στην υγεία τους.
Το ερώτημα είναι τι θέλουν οι στρατιώτης μας σε μέρη τόσο απομακρυσμένα και αν αντέχουμε άλλο ένα τέτοιο έξοδο την ώρα που κόβονται οι συντάξεις και οι μισθοί;

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Οι εθνικές εκλογές στο You Tube


Η καινοτομία των φετινών εκλογών είναι το ότι θα μπορεί ο καθένας μας να απευθύνει ερωτήσεις στους πολιτικούς ανεξάρτητα αν είναι αρχηγοί       – αν και αμφιβάλω αν θα πάρετε απάντηση απ’ τα μεγάλα λεγόμενα κόμματα – η απλοί υποψήφιοι βουλευτές.
Έχουν δημιουργήσει μια σελίδα στο You Tube που μπορεί ο καθένας μας να υποβάλλει της ερωτήσεις του και φαντάζομαι ότι μπορεί να πάρει – αν πάρει – απαντήσεις 

Τα Νέα με μια ματιά


Όσο βαθαίνει ύφεση τόσο ποιο έντονα επηρεάζονται τα διεθνή ιδρύματα όπως η εταιρεία ασφάλισης πιστώσεων Euler-Hermes που έχει μειώσει τον όγκο των ασφαλίσεων που πουλάει για την προστασία επιχειρήσεων έναντι αθετήσεων από πελάτες στην Ελλάδα και την Ισπανία εν μέσω της κρίσης χρέους της Ευρωζώνης
Η γαλλική Euler Hermes, στην οποία η γερμανική Allianz SE έχει πλειοψηφικό μερίδιο, έχει μειώσει τον όγκο των ασφαλειών για συναλλαγές με δικές μας και ισπανικές επιχειρήσεις στο μισό και κατά 20% αντίστοιχα.
Εν τω μεταξύ  σε νέο ιστορικό υψηλό διαμορφώθηκε ο δανεισμός των ισπανικών τραπεζών από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα καθώς τα πιστωτικά ιδρύματα έκαναν μεγάλη χρήση της πράξης αναχρηματοδότησης της κεντρική τράπεζας για να διασφαλίσουν τη χρηματοδότηση τους.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Τράπεζα της Ισπανίας, ο δανεισμός των τραπεζών σκαρφάλωσε στα 316,3 δισ. ευρώ το Μάρτιο από 169,86 δισ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα.
Και εδώ στην Ελλάδα για να θυμηθούμε τα δικά μας δεσμεύονται όλοι οι λογαριασμοί του πρώην υπουργού Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλου. Η εντολή δόθηκε από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου και αφορά ακόμα τα τέσσερα πρόσωπα που έχουν συλληφθεί με εντάλματα που εκδόθηκαν από τον ανακριτή.
Ενώ με ανακοίνωση του ο Φώτης Κουβέλης έκανε  έκκληση προς τον ελληνικό λαό να καταδικάσει την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στις εκλογές της 6ης Μαΐου, απηύθυνε με σημερινές δηλώσεις του ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, ζητώντας ταυτόχρονα την ενίσχυση της ΔΗΜ.ΑΡ.